Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Appleporadna.cz


Sim3to

Recommended Posts

Dne 12. 8. 2009 byl ve spolupráci s internetovým obchodem KupToLevne.cz spuštěn nový projekt ApplePoradna.cz, který má za cíl pomoci začínajícím uživatelům výrobků Apple s jejich prvními krůčky a pokročilejší uživatele upozornit na zajímavé tipy a triky s jejich Apple přístrojem.

Užitečné rady se ztrácí v nepřehledných fórech na několika místech. Naším cílem je tyto informace uspořádat a v přehledném konceptu podat uživatelům. Postupně chceme návody doplňovat, aby byl server užitečný jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé uživatele. ApplePoradna.cz se stane místem, které Apple uživatelé začnou navštěvovat již od první koupi jablečného výrobku, postupně se zde budou učit nové postupy a samozřejmě jim i rádi poradíme.

Obsah budou hlavně zpočátku tvořit sami uživatelé. Tento obsah bude upraven a publikován v ApplePoradna.cz. Uživatelé budou na začátku projektu motivováni soutěží o hodnotné ceny (např. iPod Shuffle). Postupně se bude tvořit i tým odborných poradců.

Do budoucna nám nechybí nápady, kam dále ApplePoradna.cz směřovat. Máme přichystány i mnohé další plány, kdy naším cílem bude vytvoření ideálního místa pro každého uživatele, který bude potřebovat s Apple produktem poradit.

Dnešní den je jen prvním malým krůčkem tohoto ambiciózního projektu. Prioritou pro prvních několik týdnů bude tvorba obsahu a vhodná organizace do kategorií, čehož můžeme docílit i díky oficiálnímu partnerovi projektu, internetovému obchodu Kuptolevne.cz.

Věříme, že s podporou uživatelů, odborných médií a sponzorů se nám podaří vytvořit z ApplePoradna.cz místo, kam si každý Apple uživatel rád přijde pro radu.

www.appleporadna.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu