Johnnik Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Zdarec na forku a na pspzone.sk jsem se dočetl že už jdou hrát nové hry i na cfwenableru 5.03 mhu, tak jsem to chtěl otestovat ale mám problém s tím aby mi to decryptnulo hru... když dám eboot.bin na root karty a v decryptoru dam aby to decryktoval tak mi to napíše že to nejde nevíte čím to je??? Díky za jakoukoliv odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 1. Zde na foru to je taky 2. Stačí stáhnout patchnutou hru, taky zde na foru 3. Pár her jde na 5.03 ale drtivá většina jde na 5.50GEN-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 1. Zde na foru to je taky2. Stačí stáhnout patchnutou hru, taky zde na foru 3. Pár her jde na 5.03 ale drtivá většina jde na 5.50GEN-B Mám právě desku TA 088v3, takže mám CFW 5.03 mhu... Ale štve mně že to nejde decryptnout... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 už vyšel Decrypter v3 co je na 5.03, mam odzkoušený GT, Dirt 2, Naruto, myslim už ty hry co jsou na 5.55 na 5.03 půjdou bez problému8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 už vyšel Decrypter v3 co je na 5.03, mam odzkoušený GT, Dirt 2, Naruto, myslim už ty hry co jsou na 5.55 na 5.03 půjdou bez problému8) Mám ten v3 ale když to chci decrypnout tak mi to napíše Cannont decrypt games eboot tag 0x9222460 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Poslední decrypter je V4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Mám ten v3 ale když to chci decrypnout tak mi to napíše Cannont decrypt games eboot tag 0x9222460 přesně mi to píše Cannont decrypt games eboot tag 0x00602021 unkown :( nevíte čím to může být? ten eboot.bin je z PSP_GAME\SYSDIR fakt nevím co dělám blbě :( píše mi to i u decryptoru v4 :ziped: Nemůže to na něčem záviset ta chyba?? Třeba jako že chickHen se chtěl rozjet když na kartě byli obrázky atd... Nevím jenom tak mně to napadlo... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 přesně mi to píše Cannont decrypt games eboot tag 0x00602021 unkown :( nevíte čím to může být? ten eboot.bin je z PSP_GAME\SYSDIR fakt nevím co dělám blbě :(píše mi to i u decryptoru v4 :ziped: Nemůže to na něčem záviset ta chyba?? Třeba jako že chickHen se chtěl rozjet když na kartě byli obrázky atd... Nevím jenom tak mně to napadlo... :( taky mi to dělá....ale možná to bude verzí tou hrou co decryptujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 nebo spíš chyba mezi klávesnicí a židlí, mě to jede všechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Mi to taky nejde a žadnou chybu nedělam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pra.sys Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Zdarec na forku a na pspzone.sk jsem se dočetl že už jdou hrát nové hry i na cfwenableru 5.03 mhu, tak jsem to chtěl otestovat ale mám problém s tím aby mi to decryptnulo hru... když dám eboot.bin na root karty a v decryptoru dam aby to decryktoval tak mi to napíše že to nejde nevíte čím to je??? Díky za jakoukoliv odpověd Decryptovat muzes pouze ebooty z nepatchnute verze hry. Pokud uz byl eboot projet treba pres decryptor v2, tak nejde znova vyextrahovat a decryptovat ctyrkou. sezen si puvodni - nepatchnute - iso anebo uz upravenou verzi pres v4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.