JanK Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Ahoj lidi.Předem se olmouvám za třeba blbej dotaz,ale nikde na netu jsem to nenašel.Koupil jsem si PS3 slim 120GB před pár dny a posléze jsem zjistil, že nelze nainstalovat Linux, což by mi ani tak nevadilo, pokud by šli přehrát např. na www.hokejzive.cz online video.Poraďte prosím, jak to zprovoznit, jestli to jde?! Děkuji za odpověď.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Cesta by tu byla, přes PS3mediaserver vyžaduje to ovšem puštěné PC na kterém ti poběží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanK Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Takže jestli tomu dobře rozumím, tak když nainstaluju tento prográmek na PC , tak pak když se na PS3ce připojím na net, půjde pustit i online video? :wohow: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanK Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak je mi líto,ale live přenos nefunguje, nevím jeslti se jinde něco nenastavuje,ale dilmíky z PC jednou,ale to co jsem chtěl ne! :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Máš to v PM, druhej link druhá stránka. Pro přidávání vlastních galerií, rádií, nebo tv je potřeba upravit soubor Web.cfg , který se nachází v instal. programu(zpravidla v crogram filesps3 media server). Soubor se jednoše otevře v textovém editoru a soubory se do něj ručně vloží. #images feeds imagefeed.Web,Pictures=Picassa,HTTP..... #video feeds videofeed.Web,TVs,Czech=H@vna,HTTP..... #shoutcasts audiostream.Web,Radios,Rock=Kiss,HTTP..... Je důležité aby odkazy vždy začínaly videofeed.Web, nebo imagefeed.Web, atd. podle druhu odkazu. Tyto slova oddělené čárkou vytvoří složky s příslušnými názvy. Počet a názvy složek záleží na vás. Tyto slova tvoří název souboru zobrazovaného v PS3. Příklad: Budu li chtít přidat odkaz na videa z Gametrailers a aby byly ve složce video pod názvem Gametrailers. Bude vložený řádek vypadat takto: videofeed.web,video=Gametrailers,www.gwenael.org/feeds/gametrailers-ps3.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanK Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak jsem to dělal podle tvého návodu a nejde mi to, něco dělám špatně. Když jsem to pokoušl přepsa, tak mi to nedovolilo, tak jsem to uložil jinam a pak nahradil soubor souborem.To se povedlo.Následně zkouším jak tu tvojí stránku aby jela, tak mojí co jsem vytvořil já a ani jedna nejde.Pořád to mele něco o jave a scriptech.Jsem asi levej, to neni možný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak zkoumej dal na te strance co jsem ti posilal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanK Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Tak jsem pročetl web a pořád se mi nevede.Nejde mi vůbec přepsat ten soubor, a když ho uložím jinam a přepíšu, tak to pak nefunguje.Ani již vytvořené věci jinejma uživatelema co jsem kde našel.Help pleas.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.