Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Máš to v PM, druhej link druhá stránka.

Pro přidávání vlastních galerií, rádií, nebo tv je potřeba upravit soubor Web.cfg , který se nachází v instal. programu(zpravidla v crogram filesps3 media server). Soubor se jednoše otevře v textovém editoru a soubory se do něj ručně vloží.

#images feeds

imagefeed.Web,Pictures=Picassa,HTTP.....

#video feeds

videofeed.Web,TVs,Czech=H@vna,HTTP.....

#shoutcasts

audiostream.Web,Radios,Rock=Kiss,HTTP.....

Je důležité aby odkazy vždy začínaly videofeed.Web, nebo imagefeed.Web, atd. podle druhu odkazu.

Tyto slova oddělené čárkou vytvoří složky s příslušnými názvy. Počet a názvy složek záleží na vás.

Tyto slova tvoří název souboru zobrazovaného v PS3.

Příklad: Budu li chtít přidat odkaz na videa z Gametrailers a aby byly ve složce video pod názvem Gametrailers. Bude vložený řádek vypadat takto:

videofeed.web,video=Gametrailers,www.gwenael.org/feeds/gametrailers-ps3.php

Odesláno

Tak jsem to dělal podle tvého návodu a nejde mi to, něco dělám špatně.

Když jsem to pokoušl přepsa, tak mi to nedovolilo, tak jsem to uložil jinam a pak nahradil soubor souborem.To se povedlo.Následně zkouším jak tu tvojí stránku aby jela, tak mojí co jsem vytvořil já a ani jedna nejde.Pořád to mele něco o jave a scriptech.Jsem asi levej, to neni možný.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu