Mígl Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Má pravdu demo tam to demo Asi jsem slepej,vůbec jsem ho neviděl ale je tam..sory :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Achjooo a ja se tesil na DMC 5 :D:D ale k tematu uz taky cucam bayonettu z US storka za 10 min uvidim co to je za rubarnu :D:D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Demo dohrane, byla to takova rychlost, ze to budu muset dat aspon jeste jednou, abych to uplne pobral... Jinak zatim rozporuplne pocity - grafika bosu by mohla byt lepsi no a ta hudba na pozadi je vylozenej humac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Demo dohrane, byla to takova rychlost, ze to budu muset dat aspon jeste jednou, abych to uplne pobral... Jinak zatim rozporuplne pocity - grafika bosu by mohla byt lepsi no a ta hudba na pozadi je vylozenej humac :) Jo ta muzika mi k tomu taky nesedí jinak je to docela good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Bayonettu jsem dlouho ignoroval, ale pak jsem stáh to demo z eu store, tjo a překvapila mne parádní hratelnost, ten nápad s prudce inteligentní slečnou co se z ničím nepáře a má bouchačky ve šteklích se mi děsně zalíbil :D už jen když v tv spotu vysloví žaponci dvouhlasně "Bayonetta" tak to zní dost sexy ne? :D sakramentská podobnost s Castlevanií a Devil May Cry sérií z PS2 mi ani tak nevadí. Parádní se mi zdá efekt kdy dotyčná ze sebe shodí hadry do vzduchu a to má za efekt toho démona, důvtipné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Tak už to hraju na xku :D..Nářez tahle hra, demo bylo naprosto famózní, plná je FUCKING AWESOME!. Fakt neskutečně super. Parádní akce, perfektní zvuky, hudba, pořád všude nějaká akce, boje efektní, dobře se to ovládá, příběh je dobře vyprávěnej... desítová hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Jestli je tahle hra alespon stejne tak dobra jako je devil may cry 4 co tedka pařím tak do toho jdu ... devil je i svoje staří neskutečně stylova rubačka a to bych očekaval i od bayonetty doufam že nesklame a že to bude stejně dobry jako DmC4 ..souboje z bossy a komba ktere Nero s bossama předvádí jsou perfektně efektní :D a doufám že se bayonetta inspirovala devilem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Tak už to hraju na xku :D..Nářez tahle hra, demo bylo naprosto famózní, plná je FUCKING AWESOME!. Fakt neskutečně super. Parádní akce, perfektní zvuky, hudba, pořád všude nějaká akce, boje efektní, dobře se to ovládá, příběh je dobře vyprávěnej... desítová hra :D Jsi už za tima mozaikovíma vratama co nejdou projít,je to vy tý uličce a na druhý straně jsou ty dvě magický sochy...jak je otevřu? Nefunguje nic! Dyžtak PM,dík.. Fénix je to good,rychlá akční a docela návyková rubajda :D EDIT:už to mam,že mi to nenapadlo hned:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Je to moooc dobrá řezačka. A ta buchta je fakt kousek :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jsi už za tima mozaikovíma vratama co nejdou projít,je to vy tý uličce a na druhý straně jsou ty dvě magický sochy...jak je otevřu? Nefunguje nic! Dyžtak PM,dík..Fénix je to good,rychlá akční a docela návyková rubajda :D EDIT:už to mam,že mi to nenapadlo hned:roll: mam stejnej problem jako Mígl jak projít těmi dvěma dvrřmi thks za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moogle Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 na netu jsem se docetl, ze na PSN prej vyslo nekdy v prosinci demo tyhle hry, ale na PSN to nemuzu najit. nevite, jak je to? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moogle Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak sem si to sam zjistil. mel sem ucet zaregistrovanej na UK, tam to proste neni. Ale na US uctu sem to tam vpoho nasel. Jedinej opich, ze sem si musel zaridit druhej ucet (US), ale konecne si tu hru zkusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.