Besself Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Ahoj tak mam dsko skoro dva roky a začíná být dost opotřebované nejvíc kloub ten se hodně vyklá. Myslíte že bych ho mohl reklamovat a že by s tím něco udělali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak reklamovat to muzes, ale jedna se o OPOTREBENI POUZIVANIM, tudiz pokud ti ho prekrytuji, budes platit - na to se totiz zaruka nevztahuje. Vada kloubu by se dala vyreklamovat v pripade, ze by se to projevilo tak v prvnim mesici pouzivani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Besself Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 To bych taky bral nevis kolik by to mohlo stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Bohuzel, to nevim. Nikdy jsem nic takoveho nastesti nepotreboval. Zajdi do servisu / prodejny a zeptej se. Nebo je tu jeste moznost, ze by sis to mohl prekrytovat sam, ale to radsi nedoporucuju. Tam by te to stalo cenu krytu, sroubovaku, a trochu (dost) nervu. Na dealextreme.com se muzes mrknout na REPLACEMENT FULL CASE FOR NDS... preved si cenu z eur na czk a uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Nebo si můžeš kryt sám koupit a pustit so do opravy sám...Kryt stojí tak oklo 200 - 300,- Kč...třeba tady http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=130265339401, ale pustit se do toho může bejt celkem sebevražda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Nebo si můžeš kryt sám koupit a pustit so do opravy sám...Kryt stojí tak oklo 200 - 300,- Kč...třeba tady http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=130265339401, ale pustit se do toho může bejt celkem sebevražda :D Priste prosim cti prispevky pred tebou... ze ho muze PREKRYTOVAT jsem psal... ze to NEDOPORUCUJU jsem psal taky... Hodnotna je snad jen informace, kde kryt sezene... (i kdyz to uz jsem psal taky, ale jiny zdroj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Besself
Ahoj tak mam dsko skoro dva roky a začíná být dost opotřebované
nejvíc kloub ten se hodně vyklá. Myslíte že bych ho mohl reklamovat a že by s tím něco udělali?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.