sasa.lohr Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 zdarvim, prave du na instalaci FreeMCBootu, mam ale mensi problem, nemam Swap Magic prez ktery se to instaluje. ale mam chip moobo. Ps2 jsem si pujcil od kamose, ted bych potreboval radu jak spravne vypalit a kde stahnout Swap Magic, mam totiz jen jedno DVD a nechci to pokazit. Jinak sem koukal na navod zde: http://www.forumplaystation.com/viewtopic.php?f=68&t=19662 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Ten tvuj odkaz mi nejde otevrit ale predpokladam ze to bylo z forumplaystation? Ze? No v tom pripade nevim co ti nejde? A jestli chces muzu ti to udelat. Jsem z prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 urcite to zvladnu sam, jen mi to nejde spustit na ps2 a mam cip nevim co kam vypalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Staci to nahrat vse na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 furt mi nejde spustit ten Swap Magic. vypalil sem soubor iso a dvd.elf na DVD a stale nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Tak ja nevim no jestli to chces udelat neni problem se v praze sejit a nemusis se s tim trapit ne? A nebo jestli nejsi z prahy tak mi posli kartu a ja ti to tam nahraju oni nekteri lidi tady tvrdi ze pres SWAP to nejde nebo co ja ten disc nikdy nemel tak nemuzu vyzkouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ja to delal pres swap magic , a normalne to podle navodu jde . Mel jsem original.... Swap magic na tohle nepotrebujes pokud mas cip , stahni si cd nebo dvd s ulaunchelf programem . Melo by se to normalne spustit :) Pak instalaci pustis pres nej tak , ze najedes na mass , potvrdis a spustis instalaci potvrzenim elf souboru ve slozce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 to ja vse vim, ale nejde mi to vypalit, cim ste to vypalovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 zkus to vypalit v power iso je to jednoduchy a učinny program http://www.slunecnice.cz/sw/poweriso/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 SwapMagic nejde vypalit... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 de. na cipu, bezi jestli to myslis takhle, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 SwapMagic nejde vypalit... :roll: jde vypalit a na cipu by to melo bezet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 SwapMagic nejde vypalit. david309: tobe se ho snad vypalit povedlo? A jede ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 spusteno!! xD diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 SwapMagic nejde vypalit.david309: tobe se ho snad vypalit povedlo? A jede ti? ano povedlo ale jelikoz nemam čip tak sem to nerozjel ale pak sme to zkouseli u kamose ktery ma čip a jelo to a jak vydis tak se mu to ted povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 jetse neco: uz mam v pametovce vse co potrebuju, jen kdyz spoustim hru tak se ps2 sekne a musim ho restartnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
widowmaker Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Tak ja nevim no jestli to chces udelat neni problem se v praze sejit a nemusis se s tim trapit ne? A nebo jestli nejsi z prahy tak mi posli kartu a ja ti to tam nahraju oni nekteri lidi tady tvrdi ze pres SWAP to nejde nebo co ja ten disc nikdy nemel tak nemuzu vyzkouset. zdravim, kdybych ti poslal kartu, nahrál bys mi to tam a poslal zpátky? kdyžtak se mi ozvi na email: vreitmaier@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 nechtel sem zakladat novy topic tak to dam sem. Nevite jak vytvorit obraz disku ISO pro ps2? ja to delal prez powerIso ale delalo by se to asi 1500min. takze jestli nevite o nejakem programu ve kterem to pojede lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssolid Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Tak ja nevim no jestli to chces udelat neni problem se v praze sejit a nemusis se s tim trapit ne? A nebo jestli nejsi z prahy tak mi posli kartu a ja ti to tam nahraju oni nekteri lidi tady tvrdi ze pres SWAP to nejde nebo co ja ten disc nikdy nemel tak nemuzu vyzkouset. Ahoj, ja bych taky potreboval pomoc. Jsem z Prahy. Mohli bychom se nejak domluvit? Byla by to pro me velka pomoc, kterou bych jiste ocenil. Predem diky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Ahoj,ja bych taky potreboval pomoc. Jsem z Prahy. Mohli bychom se nejak domluvit? Byla by to pro me velka pomoc, kterou bych jiste ocenil. Predem diky moc!!! Ahoj, za 550Kč ti mohu prodat hotovou,novou 32Mb kartu a pošta by byla zdarma. Za 350Kč ji nahraji na tvou,pošta zpět bude taky zdarma. Potom si můžeš v poho :psp: pálené hry. :wohow: Pokud máš učet na aukro.cz mohu ti vystavit aukci. Odepis :bash: na icq 581141154 nebo mail Mucha250@seznam.cz nebo na pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.