jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 čau chci se zeptat kdo flashuje v praze na počkání do normálních cen... chtěl bych vědět jestli má dobrý ohlasy(nechci prijit o prachy) a jestli flashuje na tu nejnovejsi verz(asi jo:)) dik vim ej tu dost topicu ale polovina lidi skoncila apod dik :) nejlip blizko prahy 9 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 doporucuju velice kvalitniho kanalizatora ("kanalizator") najdes ho tady na foru myslim ze v sekci prodam nebo tak ma svuj topic, mohu jen doporucit vse vysvetli, rad poradi, skvele si s nim pokecas a mas to na pockani, fakt super typek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 doporucuju velice kvalitniho kanalizatora ("kanalizator") najdes ho tady na foru myslim ze v sekci prodam nebo tak ma svuj topic, mohu jen doporucit vse vysvetli, rad poradi, skvele si s nim pokecas a mas to na pockani, fakt super typek někdo tu psal že už to dělá jen přes poštu že mu pošlu xko flashne a pošle zpět což jje na dlouho(jinak bych ho bral...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Spaceman 20 min na pockani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 1.za kolik?(a asi na ten nejnovější co :) ) 2.a když to půjde na reklamaci vratí původní FW zadarmo nebo za to chce peníze? jo a ještě dotaz když budu mít nejnovější FW tak nemusím hru nějak patchovat? stačí vypálit a hrát?(na live nechodím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 1000 Kč 200 Kč Nemusis staci pro kontrolu projed v abgx360 GUI . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 jo dík moc a jak je to s těma mechanikama který jdou akterý nejdou flashnout a jak poznám kterou mám? dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 jdou flashnout všechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 jo dík moc oboum dvoum thanks...nechte mi to prosím otevřený ještě časem budou dotazy a nchci zakládat zbytečně topic dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 ještě dotaz ted jsem četl ze kdyz mám lite-on tak nejde vratit zpet puvodni FW a jak poznam kterou mechaniku mám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 a ještě jedna věc(nemůžu použít edit protože mi blbne) 1když budu mít nejnovější verzi flashe(což bych měl mít :D až si ho nechám udělat) tak musím něco s tou hrou dělat?(furt čtu nějaký patche a 3d wave bo co nebo jen stáhn ua projedu v abgx a vypálím...?) kdyžtak mi to někdo objasněte co je co co mám dělat apod 2a jestli my pujdo ustarší hry(assassins credd nebo s nima budu muset něco dělat?) 3prosím zodpověení dotazu co jsem psal nademnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fallout Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 1) Pokud budeš mít nejnovější verzy tak stači hru stáhnout a vypálit. 2) Starší hry ti půjdou bezproblémů. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 dík :) ještě že vás tu mám bych bez vás byl nahranej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 EDIT:''ještě dotaz ted jsem četl ze kdyz mám lite-on tak nejde vratit zpet puvodni FW a jak poznam kterou mechaniku mám ?'' víš něco?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fallout Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Třeba takhle http://dl.wu.cz/samsunghitachibenqlz4.jpg ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 No lite-on :/ takže teda nejde vrátit půvpdní FW? a co mám dělat když bych ho musel poslat na reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 EDIT:co se teda dělá když to chci poslat na reklamaci to musím koupit novou dvd romku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 tezko... zalepis to plombou a doufas ze ¨ti nebudou kontrolovat mechaniku ;) ... kazda mechanika a xbox maj za 1) dvd key, coz neni problem.. ale ve vyrobe maji uz spojenej xxxx desku a xxxx mechaniku a pokud by jsi dal na tu xxxx desku xxxy mechaniku a oni by to kontrolovali tak je jim to jasny :) pokud jde o problemy s mechanikou da se koupit nova... myslim teda ;), pokud RROD apod. das plombu a modlis se aby ti nekontrolovali mechaniku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 takze kdyz budu mit flashlou lite on od toho spaceman-a a budu mit rrod tak to vlastne muzu jen odeslat zadny vraceni puvodniho FW... jedine ze bych si u nej rovnou koupil flashlpu mechaniku a on by mi ji vymenil za tu lite-on... :/ ale to jsou zas 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
čau chci se zeptat kdo flashuje v praze na počkání do normálních cen...
chtěl bych vědět jestli má dobrý ohlasy(nechci prijit o prachy)
a jestli flashuje na tu nejnovejsi verz(asi jo:)) dik vim ej tu dost topicu ale polovina lidi skoncila apod dik :)
nejlip blizko prahy 9 :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.