bulyt Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Jak byste vytvořily psp, že všude vidím krytiku na kazdou verzi pspčka, třeba ze psp 3000 je moc velký, psp gou že namá vyndávací mechaniku a nemá umd, tak by me zajímalo(nic ve zlém) jaké pspčko byste vytvořily vy Já osobně bych to vytvořil tak že by to mělo vysouvací čudlajsy do strany jak je u psp 2 (http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-psp-go-black-7777.php a pak ten poslední obrázek) a kdys by tam nebyla umd mechanika tak by se vytvořilo plno místa. Takže já bych tam dal nějakej dobrej foťák (třeba 8 maga pixel) pak bych tam dal že by se dalo volat třeba z pspčka na mobil a nebo na počítač přes skype a aby to bylo lehčí tak bych tam dal dotykovej dysplej ze vždycky kdys bys chtěl napsat třeba číslo mobilu tak by se ti tam oběvila numerová klávesnice a ty bys to přes ten dotykovej display namackal a nebo kdys by sis chtěl napsat smsku tak by se ti tam objevila abeceda. dále bych tam dal dva analogy pro lepší hratelnost jinak váha by mi nevadila a šířka taky ne me by vadila velikost ale kdys by ty čudlajsy byly zasunovací tak by to bylo v poho ale pak by tu byl jeste jeden háček cena to by stálo tak 15 000 a to si myslím že by nedal nikdo. Ale jinak si myslím žeby takový pspčko by bylo super a kdys bych mel pak dost peněz tak bych ho hned bral:cheesygrin: Jinak pravopisu si nevšímejte:cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Nechal bych to tak jak PSP 2000, možná bych tam dal 2x slot na MMS,a dvě analogové páčky :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ale PSP 2 není.... :dozey: to byl jenom prototyp :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Nechal bych to tak jak to je....... Nemám důvod být nespokojen,jeden analog mi stačí jeden slot na kartu taky design se mi celkem líbí,kromě psp go,to je jak cihla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 já bych nechal základní tvar Slimu 2/3k, akorát ho trochu zlehčil a BT nebo další slot na paměťovku není špatnej, čím víc, tim líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Já bych spíše udělal vestavěnou paměť ..... Jinak jeden slot stačí :) A já bych ho už nezlehčoval,mě ta váha vyhovuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 sakra co je to to vysouvací do stran? to se neprodává že ne? jinak mě se líběj všechny PSP jak sou, až na PSP GO z obrázků se mi líbí ale eště sem ho neviděl ve skutečnosti...neni potřeba druhej analog ani nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 tak nechal bych to jako psp 3k akorat jak tu nekdo psal udelal bych vestavenou pamet aspon tak 10 GB jinak predelal bych to podelany UMB a dal bych to treba na maly pametovky ze by se hry kupovaly na MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ten se neprodává to jen na tý stránce daly jestě nějakej jinej obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 O té paměti jsem to psal já..... Udělal bych jí tak 30 gb a hry by se stahovali ze store a když by sis jí koupil,mohl by sis jí pokaždé stáhnou a těch 30 gb by mohlo stačit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Já bych spíše udělal vestavěnou paměť .....Jinak jeden slot stačí :) A já bych ho už nezlehčoval,mě ta váha vyhovuje :) Ano souhlasim, já bych akorát udělal trošku hlasitější repráčky...jinak mě PSP uplně vyhovuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 tak nechal bych to jako psp 3k akorat jak tu nekdo psal udelal bych vestavenou pamet aspon tak 10 GB jinak predelal bych to podelany UMB a dal bych to treba na maly pametovky ze by se hry kupovaly na MMS to by bylo dobrý jen by se muselo jeste platit za tu pamětovku takže by se zaplatilo o pětistovku víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 to by bylo dobrý jen by se muselo jeste platit za tu pamětovku takže by se zaplatilo o pětistovku víc tak to ber jako by to bylo umd nebo proste neco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Já bych to udělal takhle...(design) >minimálně a dvoujádrovej proceser na 1ghz:) >flash pamět 32, či 64GB >OLED display >bez UMD m. >bez fotáku, ale s mikrofonem >BT a Wifi >udělat lakový L a R tlačítka (hodí se na závodní hry...) > tak 300gramů > o krapet větší jak PSP Go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 To je zajímavý návrh,hlavně bych ho využil na dívání se na filmy,kdyby měl takto velký display :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Mě se to nezdá na můj vkus to je takový moc hranatý a jak je tam ten velkej display to by se všechno hryzalo ale jinka by to mohlo bejt dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Já bych to udělal takhle... minimálně a dvoujádrovej proceser na 1ghz to je dost dobry to je nejakej screen nebo si to delal sam ? :D:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Mě se to dost líbí, po designu... víc jak Go... Ne to vytvořil nějakej grafik... je to tak rok starý, bohužel se sony neinspirovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 tohle se mi aspoň líbí, narozdíl od Go :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tu je dost zajímavých návrhů:http://images.google.cz/images?hl=cs&source=hp&q=psp2&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 proc tu furt spamujete dokola?:Dnahodou mne se psp GO docela libi ,ale ta cena se mi nelibi,ale zase tu pamet bychj bral:Dale tohle by taky slo to co sem postnul army,a presne to co napsal bych tam vrazil taky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 2bulyt: a proc bys michal telefon a herni konzoli dohromady? To sou dve odlisny veci, a dokazes si predstavit tu velikost a vahu kdyby to bylo vsechno dohromady? Hmm, nehlede na to ze by to opravdu neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 2bulyt: a proc bys michal telefon a herni konzoli dohromady? To sou dve odlisny veci, a dokazes si predstavit tu velikost a vahu kdyby to bylo vsechno dohromady? Hmm, nehlede na to ze by to opravdu neslo Tak váha mi nevadí já stejně potřebuju mít nějaký závaží na ruce protože mi to jinak v rukách všechno lítá a velký by to nebylo že třeba kdys by se u psp 3000 odstranila mechanika tak máš hned místa jak na********** a u goučka by se to tam nějak nacpalo kdystak by se trochu rosšířilo:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Já bych to udělal takhle...(design) >minimálně a dvoujádrovej proceser na 1ghz:) >flash pamět 32, či 64GB >OLED display >bez UMD m. >bez fotáku, ale s mikrofonem >BT a Wifi >udělat lakový L a R tlačítka (hodí se na závodní hry...) > tak 300gramů > o krapet větší jak PSP Go designove moc pekny, ale premyslejte...ergonomie skoro zadna, na sledovani filmu super, ale na nekolikahodinove hrani uz asi moc ne.. ono se to nezda, ale do designu se musi vtesnit vic veci nez jen to, aby to hezky vypadalo:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizmo Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 ja by som urobil toto je to huste a ete miesto fotaku ,slot na kartu alebo flash pamat a dotykac a ete mikrofon a ete softwerova wec do skype co tam je dal by som chat (nevem ci tam je ,bol som v nom cca 2 krat a dako som v tom nerobil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.