Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak byste vytvořily psp?

bulyt

Recommended Posts

Jak byste vytvořily psp, že všude vidím krytiku na kazdou verzi pspčka, třeba ze psp 3000 je moc velký, psp gou že namá vyndávací mechaniku a nemá umd, tak by me zajímalo(nic ve zlém) jaké pspčko byste vytvořily vy

Já osobně bych to vytvořil tak že by to mělo vysouvací čudlajsy do strany jak je u psp 2

(http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-psp-go-black-7777.php a pak ten poslední obrázek) a kdys by tam nebyla umd mechanika tak by se vytvořilo plno místa. Takže já bych tam dal nějakej dobrej foťák (třeba 8 maga pixel) pak bych tam dal že by se dalo volat třeba z pspčka na mobil a nebo na počítač přes skype a aby to bylo lehčí tak bych tam dal dotykovej dysplej ze vždycky kdys bys chtěl napsat třeba číslo mobilu tak by se ti tam oběvila numerová klávesnice a ty bys to přes ten dotykovej display namackal a nebo kdys by sis chtěl napsat smsku tak by se ti tam objevila abeceda. dále bych tam dal dva analogy pro lepší hratelnost jinak váha by mi nevadila a šířka taky ne me by vadila velikost ale kdys by ty čudlajsy byly zasunovací tak by to bylo v poho ale pak by tu byl jeste jeden háček cena to by stálo tak 15 000 a to si myslím že by nedal nikdo. Ale jinak si myslím žeby takový pspčko by bylo super a kdys bych mel pak dost peněz tak bych ho hned bral:cheesygrin:

Jinak pravopisu si nevšímejte:cheesygrin:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já bych spíše udělal vestavěnou paměť .....

Jinak jeden slot stačí :) A já bych ho už nezlehčoval,mě ta váha vyhovuje :)

Ano souhlasim, já bych akorát udělal trošku hlasitější repráčky...jinak mě PSP uplně vyhovuje :)

Odkaz ke komentáři

tak nechal bych to jako psp 3k akorat jak tu nekdo psal udelal bych vestavenou pamet aspon tak 10 GB jinak predelal bych to podelany UMB a dal bych to treba na maly pametovky ze by se hry kupovaly na MMS

to by bylo dobrý jen by se muselo jeste platit za tu pamětovku takže by se zaplatilo o pětistovku víc

Odkaz ke komentáři

psp2.jpg

Já bych to udělal takhle...(design)

>minimálně a dvoujádrovej proceser na 1ghz:)

>flash pamět 32, či 64GB

>OLED display

>bez UMD m.

>bez fotáku, ale s mikrofonem

>BT a Wifi

>udělat lakový L a R tlačítka (hodí se na závodní hry...)

> tak 300gramů

> o krapet větší jak PSP Go

Odkaz ke komentáři

2bulyt: a proc bys michal telefon a herni konzoli dohromady? To sou dve odlisny veci, a dokazes si predstavit tu velikost a vahu kdyby to bylo vsechno dohromady? Hmm, nehlede na to ze by to opravdu neslo

Tak váha mi nevadí já stejně potřebuju mít nějaký závaží na ruce protože mi to jinak v rukách všechno lítá a velký by to nebylo že třeba kdys by se u psp 3000 odstranila mechanika tak máš hned místa jak na********** a u goučka by se to tam nějak nacpalo kdystak by se trochu rosšířilo:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

psp2.jpg

Já bych to udělal takhle...(design)

>minimálně a dvoujádrovej proceser na 1ghz:)

>flash pamět 32, či 64GB

>OLED display

>bez UMD m.

>bez fotáku, ale s mikrofonem

>BT a Wifi

>udělat lakový L a R tlačítka (hodí se na závodní hry...)

> tak 300gramů

> o krapet větší jak PSP Go

designove moc pekny, ale premyslejte...ergonomie skoro zadna, na sledovani filmu super, ale na nekolikahodinove hrani uz asi moc ne..

ono se to nezda, ale do designu se musi vtesnit vic veci nez jen to, aby to hezky vypadalo:idea:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu