Hajdos Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Já bych to udělal takhle...(design) >minimálně a dvoujádrovej proceser na 1ghz:) >flash pamět 32, či 64GB >OLED display >bez UMD m. >bez fotáku, ale s mikrofonem >BT a Wifi >udělat lakový L a R tlačítka (hodí se na závodní hry...) > tak 300gramů > o krapet větší jak PSP Go to je pěknej hranatej hnus fuj...řekni jak bys na tom chtěl hrát, vždyt by se to nedalo držet, navíc chyběj dost důležitý tlačítka L a R ... je to prostě hnus na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Samozřejmě že bych to trochu změnil >panel pod lcd, kde je home by tam nebyl a tlačítko by bylo až po vysunutí = velikost by byla jako velikost displaye... >bateri aspoň na 2000mha a myslím, že by se na tom nehrálo špatně... ale ssmozřejmě jsem nedržel ani nikdy nebudu:D design je věc vkusu každého, takže hádky tu sem opravdu nepatří... edit: procesor bych tam dal ten co má PS2... přeci jenom bychom si mohli zahrát velmi slušné hry:) Myslím, že dnes je to velmi reálné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 me se strasne libi ten display :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 ja bych ho udelal hlavne s vetsim rozliseni displaye s bluetoothem a s vetsi ramkou a bylo by lehci a o chlup menci at se vleze do kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 presne tak jak to rekl army-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 já bych to nejradši skonbinoval s iPhonem... to by byl prostě luxus!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Hlavně jak by si hrál a byl by si do toho zažraný a někdo ti zavolal :lol: Já bych to nekombinoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 kdyby to bylo na me tak to vubec nevypada tak ja to vypada.. pspcko a hlavne takhle vypadajici by melo jednu fakt podelanou chybu.. a ta by byla display.. takovyhle pspcko a i to novy muzu jen skrytizovat protoze jak ho udelali... oni asi ani nemysleli na crash testy... DSko je genialni proste neco jako miniminimininotebook mininotebook rikam pro jeho genialne promysleny sklapeci display.. zaprve se na nej neprasi a za druhe clovek nema strach ze kdyz si nedejboze na nej nechtene sedne nebo mu spadne tak se mu nic nestane pokud to neni pad z buh vi jake vysky... a proto si dovoluji tvrdit ze psp go je pablb konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Ale má to jeden háček, DS je strašně hnusný... vyklápěcí všci se mi prostě nelíběj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 jestli mas notebook nebo si ho nekdy chtel tak jsto poprel nebo mobil na vyklapeni a nebo treba knizku ta se taky vyklapi a c treba mikrovlnka?? ha problem je to ze se vyklapi skoro vsechno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 jestli mas notebook nebo si ho nekdy chtel tak jsto poprel nebo mobil na vyklapeni a nebo treba knizku ta se taky vyklapi a c treba mikrovlnka?? ha problem je to ze se vyklapi skoro vsechno.. to je jedno jemu se mikrovlnka nemusi libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Tady slojen o princip.. emuze rict ze se u nelibi nic co je vyklapeci a to jeste urite nevidel 30 procent veci co se daj vyklapet :D:D:D a konec spamu.. psp se mi proste nelibi doufam ze priste bude vypadat lip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Co má PSP společného s mikrovlnkou sakra? Vyklápěcí mobil prostě hnus... Notebook mám, ten je pěknej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ja bych to udelal z leteckeho duralu:cheesygrin: gumove tlacitka, pogumovat rohy VYPINANI NAHOŘE (ve hrach je to furt sleep), gps, dva 600mhz procesory(nokia e52), vnitrni pamet alespon 10gb, slot na SD karty (maji vetsi kapacitu nez memory stick pro), dotekovy display s kovovym dlouhym(!!) stylusem, matný povch zelene podsviceni:cheesygrin: (na bile verzi modre), zahodit rozdupat a plivnout na UMD, RAM alespon 256MB, styl jako klasicke PSP. to by se:psp::bash::bash::psp::cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 ja bych to udelal z leteckeho duralu:cheesygrin: gumove tlacitka, pogumovat rohy VYPINANI NAHOŘE (ve hrach je to furt sleep), gps, dva 600mhz procesory(nokia e52), vnitrni pamet alespon 10gb, slot na SD karty (maji vetsi kapacitu nez memory stick pro), dotekovy display s kovovym dlouhym(!!) stylusem, matný povch zelene podsviceni:cheesygrin: (na bile verzi modre), zahodit rozdupat a plivnout na UMD, RAM alespon 256MB, styl jako klasicke PSP. to by se:psp::bash::bash::psp::cheesygrin:. celkom pekne ale SD karty asi tazko ked to neni Sony vyrobok.. Sony vyraba MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Já mám PSP Slim & Lite 2006 a jsem spokojen ale zlepšil bych to - - Zrušil bych UMDčka a vyráběl už tak, aby se tam stahovaly hry - Podsvícení tlačítek R a L ( dá se to "tunnout" ale mě se to nechce rozdělávat ) - Nebyla by tam UMD mechanika, tkže by možná bylo tenčí - Podsvícení joysticku a šipek, a "písmen" - Vestavěná paměť ( možnost výběru při nákupu ) - Fotoaparát ( zase možnost výběru při nákupu ) - Při připojení na internet, lepší vykreslení webů - Funkce bluetooth - Od začátku vestavěný GPS Je toho spoustu... Ovšem nebylo by to špatný, že? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze.suicide Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 jelikož se mi líbí psp go tak.... -vzal bych psp go a zvetsil bych display (samozrejme dotykovy i s 3D jak se ted chysta -vydat sony u TV), -samozrejme dva joysticky, -lakovy L a R tlacitka (pruhledny) a vsechny tlacitka lehce podsviceny(ve dne by to ani nebylo videt ale v noci jo), -interni pamet 32 GB, -minimálně dvoujádrovej proceser na 1ghz, -ramku 256mb, -dal bych tam fotak(tak 5 megapixelu)-zasouvacim displejem by se chranil pred poskrabanim -GPS bych zabudoval ale ta uz by se proste nevesla..ani nahodou..:D -baterku bych nechal tak jak je -psp kryt bych udelal carbonovej (libi se mi ze je cernej a hazi stribrny odlesky, a neposkrabe se a je odolnejsi a lehci) -celkove by to psp bylo mozna o trochu vetsi nez psp go ale stalo by to za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 FUJ. PSP GO Vypadá jako by se mělo rozpadnout po prvním použití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 trosku blbost ne das tam dvoujadrovej procesor ramky 256 a chces tam nechat stejnou baterku? ... moc by to asi nevydrzelo co? ... Ja bych ho nechal jak vypada PSP 2000 akorat bych tam pridal BT pro prenos dat. Akorat vetsi rozliseni a mozna interni pamet misto umd mechaniky. A silnejsi baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Tak vzhled PSP třeba 3000 vyhovuje tak bych ho tak i nechal, ale třeba přidal již zmíněný BT, silnější baterku, nějakou integrovanou paměť (třeba 8 GB), možnost podsvětlení L + R a kdyby šlo tak bych ještě trochu zlepšil grafiku her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Tak aby toho nebylo moc xD.. styl bych nechal prostě předělal bych slimko, přidal bych bluetooth,hry by byly na UMD který by sloužilo i případně na ukládání savů hry. Určitě bych zvětšil velikost PSP o 1" a dal tam touch screen, tim by se to zlepšilo. a jako příslušenství bych nechal udělat TV type stojánek na tenhle typ PSPčka a dalo by se to dát na stolek hlavně pro ty co rádi sledujou filmy. Pro hráče 3D brejle , mikrofon apod. mikrofon jako je na DS, DS snímá zvuky z mikrofonu a reaguje na ně.Lepší grafika a lehce možnost AA lepší ve hrách.Pro PC bych nechal udělat software kterej po připojení s PSP by hned PSP mělo internet a šlo hrát po netu.To už stačí jinak bych tu z toho udělal monstrum :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.sobotka Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 cau ja by tam zabudoval fotak hlasitejsi reproduktory pamet cca 40G umd bych dal do prd... jak uz tady bylo receno a nahodil bych to na neaky ty cipi plus bych do toho hodil uz rovnou za programy kalkulacku budik(samo se zapne zavoni a vypne:-)))))) no a to je tak vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Větší vestavěnou paměť ..... Jinak mi vyhovuje také jaké je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 PsP 2000 Dva Analogy :D Proste musí mít dva analogy. Všechny supr akční hry ničí to že máte jenom jeden Joystick.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 vubec bych se nezlobil, kdyby se existoavala takova utilikta, ktera by se pripojila bud do usb nebo tam vedle sluchatek a zacvaklo treba na strany psp. a pak by to fakalo, jako kdyz treba na iphonu hrajete auta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.