Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak byste vytvořily psp?

bulyt

Recommended Posts

psp2.jpg

Já bych to udělal takhle...(design)

>minimálně a dvoujádrovej proceser na 1ghz:)

>flash pamět 32, či 64GB

>OLED display

>bez UMD m.

>bez fotáku, ale s mikrofonem

>BT a Wifi

>udělat lakový L a R tlačítka (hodí se na závodní hry...)

> tak 300gramů

> o krapet větší jak PSP Go

to je pěknej hranatej hnus fuj...řekni jak bys na tom chtěl hrát, vždyt by se to nedalo držet, navíc chyběj dost důležitý tlačítka L a R ... je to prostě hnus na nic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Samozřejmě že bych to trochu změnil

>panel pod lcd, kde je home by tam nebyl a tlačítko by bylo až po vysunutí = velikost by byla jako velikost displaye...

>bateri aspoň na 2000mha a myslím, že by se na tom nehrálo špatně... ale ssmozřejmě jsem nedržel ani nikdy nebudu:D

design je věc vkusu každého, takže hádky tu sem opravdu nepatří...

edit: procesor bych tam dal ten co má PS2... přeci jenom bychom si mohli zahrát velmi slušné hry:) Myslím, že dnes je to velmi reálné

Odkaz ke komentáři

kdyby to bylo na me tak to vubec nevypada tak ja to vypada.. pspcko a hlavne takhle vypadajici by melo jednu fakt podelanou chybu.. a ta by byla display.. takovyhle pspcko a i to novy muzu jen skrytizovat protoze jak ho udelali... oni asi ani nemysleli na crash testy... DSko je genialni proste neco jako miniminimininotebook mininotebook rikam pro jeho genialne promysleny sklapeci display.. zaprve se na nej neprasi a za druhe clovek nema strach ze kdyz si nedejboze na nej nechtene sedne nebo mu spadne tak se mu nic nestane pokud to neni pad z buh vi jake vysky... a proto si dovoluji tvrdit ze psp go je pablb konzole...

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

ja bych to udelal z leteckeho duralu:cheesygrin: gumove tlacitka, pogumovat rohy VYPINANI NAHOŘE (ve hrach je to furt sleep), gps, dva 600mhz procesory(nokia e52), vnitrni pamet alespon 10gb, slot na SD karty (maji vetsi kapacitu nez memory stick pro), dotekovy display s kovovym dlouhym(!!) stylusem, matný povch zelene podsviceni:cheesygrin: (na bile verzi modre), zahodit rozdupat a plivnout na UMD, RAM alespon 256MB, styl jako klasicke PSP. to by se:psp::bash::bash::psp::cheesygrin:.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
ja bych to udelal z leteckeho duralu:cheesygrin: gumove tlacitka, pogumovat rohy VYPINANI NAHOŘE (ve hrach je to furt sleep), gps, dva 600mhz procesory(nokia e52), vnitrni pamet alespon 10gb, slot na SD karty (maji vetsi kapacitu nez memory stick pro), dotekovy display s kovovym dlouhym(!!) stylusem, matný povch zelene podsviceni:cheesygrin: (na bile verzi modre), zahodit rozdupat a plivnout na UMD, RAM alespon 256MB, styl jako klasicke PSP. to by se:psp::bash::bash::psp::cheesygrin:.

celkom pekne ale SD karty asi tazko ked to neni Sony vyrobok.. Sony vyraba MS

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Já mám PSP Slim & Lite 2006 a jsem spokojen ale zlepšil bych to -

- Zrušil bych UMDčka a vyráběl už tak, aby se tam stahovaly hry

- Podsvícení tlačítek R a L ( dá se to "tunnout" ale mě se to nechce rozdělávat )

- Nebyla by tam UMD mechanika, tkže by možná bylo tenčí

- Podsvícení joysticku a šipek, a "písmen"

- Vestavěná paměť ( možnost výběru při nákupu )

- Fotoaparát ( zase možnost výběru při nákupu )

- Při připojení na internet, lepší vykreslení webů

- Funkce bluetooth

- Od začátku vestavěný GPS

Je toho spoustu... Ovšem nebylo by to špatný, že? :D

Odkaz ke komentáři

jelikož se mi líbí psp go tak....

-vzal bych psp go a zvetsil bych display (samozrejme dotykovy i s 3D jak se ted chysta -vydat sony u TV),

-samozrejme dva joysticky,

-lakovy L a R tlacitka (pruhledny) a vsechny tlacitka lehce podsviceny(ve dne by to ani nebylo videt ale v noci jo),

-interni pamet 32 GB,

-minimálně dvoujádrovej proceser na 1ghz,

-ramku 256mb,

-dal bych tam fotak(tak 5 megapixelu)-zasouvacim displejem by se chranil pred poskrabanim

-GPS bych zabudoval ale ta uz by se proste nevesla..ani nahodou..:D

-baterku bych nechal tak jak je

-psp kryt bych udelal carbonovej (libi se mi ze je cernej a hazi stribrny odlesky, a neposkrabe se a je odolnejsi a lehci)

-celkove by to psp bylo mozna o trochu vetsi nez psp go ale stalo by to za to...

Odkaz ke komentáři

trosku blbost ne das tam dvoujadrovej procesor ramky 256 a chces tam nechat stejnou baterku? ... moc by to asi nevydrzelo co? ...

Ja bych ho nechal jak vypada PSP 2000 akorat bych tam pridal BT pro prenos dat. Akorat vetsi rozliseni a mozna interni pamet misto umd mechaniky. A silnejsi baterku.

Odkaz ke komentáři

Tak aby toho nebylo moc xD.. styl bych nechal prostě předělal bych slimko, přidal bych bluetooth,hry by byly na UMD který by sloužilo i případně na ukládání savů hry. Určitě bych zvětšil velikost PSP o 1" a dal tam touch screen, tim by se to zlepšilo. a jako příslušenství bych nechal udělat TV type stojánek na tenhle typ PSPčka a dalo by se to dát na stolek hlavně pro ty co rádi sledujou filmy. Pro hráče 3D brejle , mikrofon apod. mikrofon jako je na DS, DS snímá zvuky z mikrofonu a reaguje na ně.Lepší grafika a lehce možnost AA lepší ve hrách.Pro PC bych nechal udělat software kterej po připojení s PSP by hned PSP mělo internet a šlo hrát po netu.To už stačí jinak bych tu z toho udělal monstrum :wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu