formelak Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Je mi trapný se ptát na takovouhle kravinu, ale když se chci registrovat na PSN a chce to po mně adresu bydliště, tak ať tam zadávám cokoliv tak mi to furt píše, že musím vyplnit platnou adresu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primal Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 No podle toho na jaky PSN se registruješ :) Jestli na CZ tak stačí vyplnit svoji adresu :) A jetli na jaky koliv jiny tak musíš si najít adresu te dane země :) A pak mi to mělo jít v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 formelak Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 No tak zadal sem zemi Česká Republika, tak by to mělo snad být české. A stejně mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 zkoušej vícekrát bez háčku atd uplně přesně a třeba tam něco změn proste zkousej me to slo hned na poprvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
formelak
Je mi trapný se ptát na takovouhle kravinu, ale když se chci registrovat na PSN a chce to po mně adresu bydliště, tak ať tam zadávám cokoliv tak mi to furt píše, že musím vyplnit platnou adresu.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.