formelak Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 Je mi trapný se ptát na takovouhle kravinu, ale když se chci registrovat na PSN a chce to po mně adresu bydliště, tak ať tam zadávám cokoliv tak mi to furt píše, že musím vyplnit platnou adresu. Díky Citovat
0 Primal Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 No podle toho na jaky PSN se registruješ :) Jestli na CZ tak stačí vyplnit svoji adresu :) A jetli na jaky koliv jiny tak musíš si najít adresu te dane země :) A pak mi to mělo jít v poho :) Citovat
0 formelak Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 No tak zadal sem zemi Česká Republika, tak by to mělo snad být české. A stejně mi to nejde. Citovat
0 neo.a Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 zkoušej vícekrát bez háčku atd uplně přesně a třeba tam něco změn proste zkousej me to slo hned na poprvy Citovat
Otázka
formelak
Je mi trapný se ptát na takovouhle kravinu, ale když se chci registrovat na PSN a chce to po mně adresu bydliště, tak ať tam zadávám cokoliv tak mi to furt píše, že musím vyplnit platnou adresu.
Díky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.