penthaler Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Narazil jsem na netu na nasledujici mapu s objekty... treba se vam to bude hodit... Zaroven bych se vas rad zeptal, zda nekdo nevite, k cemu slouzi "swirling pointy" - takove ty namodrale virici carky... Vetsinou se nachazeji na zajimavych mistech - treba u Sochy Svobody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=30414 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Diky za odpoved, ktera mi rekla, ze nikdo nevi, k cemu to je. Dalsi vec je, ze mapa tam neni... Tema jsem prejmenoval, tam je stejne pokec o vsem moznem a neni to ani tak prehledne... Linky uvedene v tematu funguji, ale nic konkretniho tam tez neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 fail. ma odpoved znamenala - tema jiz existuje, neni treba zakladat nove. EDIT: staci se podivat napr. na gamefaqs (kde mimochodem je i ta mapa) Q- What are those blue swirls that I see everywhere? A- Those are possible locations for the two little statues that you can collect after completing the main story. You will get an email about it when you finish the shoreline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 kazdopadne diky :) toto jsem potreboval :D jinak kdo hraje multi online PM me :) poslu friendcode 4469-0428-5254 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.