Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Ahojte ... Potřebuju se zbavit při startu PC výběru OS mám Windows 7 a dává mi to na výběr 2x Windows 7 pod sebou - 1.jede v pohodě, ale když přepnu na ten druhej tak mi to ukáže že systém nemůže nalézt nějakej soubor a proto se toho chci zbravit. Díky za rady ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Vyndej bootovací cd z mechaniky a jdi do biosu a tam mastav Primary Boot Device na HDD. Pokud ani to nepřestane, možná bych zkusil pustit CCleaner a vymazat registry(i když to asi nepomůže:cheesygrin:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Vyndej bootovací cd z mechaniky a jdi do biosu a tam mastav Primary Boot Device na HDD. Pokud ani to nepřestane, možná bych zkusil pustit CCleaner a vymazat registry(i když to asi nepomůže:cheesygrin:) To v mechanice nemám a první se mi bootuje HDD se systémem, pak 2. HDD a na konec mechanika. Ukazuje mi přesně tohle http://josef-prusa.eu/media/images/items/52/design_vista-xp-dualboot.jpg akorád česky a mám tam 2x Windows 7 na výběr a nwm jak se toho zbavit ... Ccleaner používám od jakživa a v tomhle to nepomůže fakt ;), ale jinak dík za rychlost .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 yop , mne sa to tiež stalo .. Máš pravdepodobne nainštalovaný OS na dvoch diskoch ( C,D ) ... Musíš urobiť formát a nainštalovať to iba na jeden ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 yop , mne sa to tiež stalo ..Máš pravdepodobne nainštalovaný OS na dvoch diskoch ( C,D ) ... Musíš urobiť formát a nainštalovať to iba na jeden ... No před tím sem měl Win XP © a Win 7 (D), ale pak sem ho zformátoval a pak tohle :( Teďkon to mám takhle C:\Systém - D:\Multimédia - E:\Ostatní - G:\Hry ... Mám naistalovaný jen ty jedny Windows 7 a přeistalovávat se mi to nechce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 staci smazat jeden radek v souboru autoboot.inf nebo tak nejak se menuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 stahni tento program http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/ostatni/easybcd/ a kdyz ho spustis tak vlevo treti od zhora klikni na Add/Remove Entries a potom vyber ten OS kterej chces odstranit a dej delete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 udělal bych to uplně jednoduše: Control Panel-Administrative tools-system configuration- záložka Boot tam si vyber jaky chces odstranit a klikni na tlačítko Delete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 stahni tento program http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/ostatni/easybcd/ a kdyz ho spustis tak vlevo treti od zhora klikni na Add/Remove Entries a potom vyber ten OS kterej chces odstranit a dej delete Jo tak tohle jde ... díky a LOCK ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gh0sT-1nF
Ahojte ...
Potřebuju se zbavit při startu PC výběru OS mám Windows 7 a dává mi to na výběr 2x Windows 7 pod sebou - 1.jede v pohodě, ale když přepnu na ten druhej tak mi to ukáže že systém nemůže nalézt nějakej soubor a proto se toho chci zbravit.
Díky za rady ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts