Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výběr OS při spuštění PC

Gh0sT-1nF

Otázka

Ahojte ...

Potřebuju se zbavit při startu PC výběru OS mám Windows 7 a dává mi to na výběr 2x Windows 7 pod sebou - 1.jede v pohodě, ale když přepnu na ten druhej tak mi to ukáže že systém nemůže nalézt nějakej soubor a proto se toho chci zbravit.

Díky za rady ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Vyndej bootovací cd z mechaniky a jdi do biosu a tam mastav Primary Boot Device na HDD. Pokud ani to nepřestane, možná bych zkusil pustit CCleaner a vymazat registry(i když to asi nepomůže:cheesygrin:)

To v mechanice nemám a první se mi bootuje HDD se systémem, pak 2. HDD a na konec mechanika.

Ukazuje mi přesně tohle http://josef-prusa.eu/media/images/items/52/design_vista-xp-dualboot.jpg akorád česky a mám tam 2x Windows 7 na výběr a nwm jak se toho zbavit ...

Ccleaner používám od jakživa a v tomhle to nepomůže fakt ;), ale jinak dík za rychlost ..

Odkaz ke komentáři

• 0
yop , mne sa to tiež stalo ..

Máš pravdepodobne nainštalovaný OS na dvoch diskoch ( C,D ) ...

Musíš urobiť formát a nainštalovať to iba na jeden ...

No před tím sem měl Win XP © a Win 7 (D), ale pak sem ho zformátoval a pak tohle :(

Teďkon to mám takhle C:\Systém - D:\Multimédia - E:\Ostatní - G:\Hry ...

Mám naistalovaný jen ty jedny Windows 7 a přeistalovávat se mi to nechce ...

Odkaz ke komentáři

• 0
stahni tento program

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/ostatni/easybcd/

a kdyz ho spustis tak vlevo treti od zhora klikni na Add/Remove Entries

a potom vyber ten OS kterej chces odstranit a dej delete

Jo tak tohle jde ... díky a LOCK ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu