Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pilot academy-dotaz?

Brake

Recommended Posts

Cus hraju tuhle hru a mam problem...vzdycky kdyz letim tak vpraqvo nahore je namalovane takove letadlo nejdriv ma zelenou barvu...ale pak dyz letim tak to zacne byt oranzove az to je pak cervene a nakonec to zacne blikat a znici se mi letadl nebo co....nevim co s tim :( takhle nemuzu nikdy nikam doletet ptz se mi to hned podela...:( pls poradte nedko co delam blbe...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahaa :)) tak diky moc chlapi to bude ono :) me to taky napadlo ze by to mohl byt podvozek....ale nejdriv mi neslo ani vzlitnout..pak sem prisel na to ze se selctem prepinaji ty programy na vzlet..let a pristani :) no tak sem ani nevedel cim by se dal ten podvozek zatahovat :) fakt dik :)

Odkaz ke komentáři

hej kurna :( ja dycky podrzim SELECT a ono se mi to zacne zatahovat ten podvozek a pak select pustim a on se mi zas ten podvozek vytahne.... :( a kdyz to pustim ten select treba driv dyz se to treba zacne teprve zatahovat tak hned co to pustim tak se to zas vytahne ten podvozek :( co s tim? poradte pls este....

Odkaz ke komentáři

hej kurna :( ja dycky podrzim SELECT a ono se mi to zacne zatahovat ten podvozek a pak select pustim a on se mi zas ten podvozek vytahne.... :( a kdyz to pustim ten select treba driv dyz se to treba zacne teprve zatahovat tak hned co to pustim tak se to zas vytahne ten podvozek :( co s tim? poradte pls este....

zkus ten select zmáčknout 2x rychle za sebou

Odkaz ke komentáři

tak zkousel sem to zmacknout 2xza sebou a nic :( ono totiz dyz to mackam tak se meni akorat ty programy na neutral, take off a land takze dyz to zmacknu 2x za sebou ten select tak mi to akorat 2x prepne a nic :( a kdyz to zas drzim tak se to zadela ten podvozek ale pak se to hned zas vytahne :(( poradte pls jak ste to delali vy ze vam to slo.....

Odkaz ke komentáři

ja som hraval jap verziu a poviem ti bolo umenie na to prist .. trvalo mi to tyzden .. .ale cely postup je len ze to musis na dve tri sekundy podrzat ... a tym ze to pustis by sa ti podvozok nemal zase vytiahnut nazad ... u mna to fungovalo normalne .. drzis .. pustis .. zasunie sa .. a ak este raz .. vysunie sa ... skus to este raz ... postup mas dobry .. iny na to nie je ... a kludne si to skus viac krat .. ked ho das aj dnu a von nic sa nedeje ... len nelet mooc rychlo ... a nie vysoko ...

Odkaz ke komentáři

nevim jakou mam verzi..stahoval sem to odtsud http://console-forum.net/showthread.php?t=4648&highlight=pilot+academy ... uz se mi to povedlo s kamosemparkrat zasunout ale stejne nevime jak :D neco sme pomackali s tim selectem ale stejne se nam to dycky podarilo az za dost slouho docela :(

Odkaz ke komentáři

no tak uz to nejak jde no....sice nevim jak ale dycky mackam slecet a sipky a ubiram a pridavam rychlost a zkousim drzet select a ono se to pak dycky nak udela a zajede to :) teda skoro dycky...stejne mam ale nejradeji ty letadla kde se nemusi podvozek zasunovat :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu