Brake Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Cus hraju tuhle hru a mam problem...vzdycky kdyz letim tak vpraqvo nahore je namalovane takove letadlo nejdriv ma zelenou barvu...ale pak dyz letim tak to zacne byt oranzove az to je pak cervene a nakonec to zacne blikat a znici se mi letadl nebo co....nevim co s tim :( takhle nemuzu nikdy nikam doletet ptz se mi to hned podela...:( pls poradte nedko co delam blbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 prosim help!! ja chci hrat ale nemuzu dyz mi to tohle dela :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 hmm není to tvuj stav HP kolik máš zdraví jestli po tobě třeba nestřílí ?? a ubírá ti hp až pak exploduješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 ...Musíš zatáhnout podvozek, podržením SELECT... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 ...Musíš zatáhnout podvozek, podržením SELECT... :D ten kluk má pravdu něco na tom asi bude pravdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 presne ... schovaj podvozok .. chvilu po tom co vzlietnes .. a v poho ... budes lietat kolko len chces ... je to super hra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 s timhle sem měl taky problém,je to fakt ten podvozek,už sem byl z toho nasranej a pak sem zjistil že sem ho třeba vysunul moc brzo když sem ještě letěl moc rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 ahaa :)) tak diky moc chlapi to bude ono :) me to taky napadlo ze by to mohl byt podvozek....ale nejdriv mi neslo ani vzlitnout..pak sem prisel na to ze se selctem prepinaji ty programy na vzlet..let a pristani :) no tak sem ani nevedel cim by se dal ten podvozek zatahovat :) fakt dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 hej kurna :( ja dycky podrzim SELECT a ono se mi to zacne zatahovat ten podvozek a pak select pustim a on se mi zas ten podvozek vytahne.... :( a kdyz to pustim ten select treba driv dyz se to treba zacne teprve zatahovat tak hned co to pustim tak se to zas vytahne ten podvozek :( co s tim? poradte pls este.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 hej kurna :( ja dycky podrzim SELECT a ono se mi to zacne zatahovat ten podvozek a pak select pustim a on se mi zas ten podvozek vytahne.... :( a kdyz to pustim ten select treba driv dyz se to treba zacne teprve zatahovat tak hned co to pustim tak se to zas vytahne ten podvozek :( co s tim? poradte pls este.... zkus ten select zmáčknout 2x rychle za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 ok zkusim...ted ma PSP kamos a pari Ghost rider tak pak to vyzousim a snad to pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 tak zkousel sem to zmacknout 2xza sebou a nic :( ono totiz dyz to mackam tak se meni akorat ty programy na neutral, take off a land takze dyz to zmacknu 2x za sebou ten select tak mi to akorat 2x prepne a nic :( a kdyz to zas drzim tak se to zadela ten podvozek ale pak se to hned zas vytahne :(( poradte pls jak ste to delali vy ze vam to slo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 jakou máš verzi,jap nebo eng? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 ja som hraval jap verziu a poviem ti bolo umenie na to prist .. trvalo mi to tyzden .. .ale cely postup je len ze to musis na dve tri sekundy podrzat ... a tym ze to pustis by sa ti podvozok nemal zase vytiahnut nazad ... u mna to fungovalo normalne .. drzis .. pustis .. zasunie sa .. a ak este raz .. vysunie sa ... skus to este raz ... postup mas dobry .. iny na to nie je ... a kludne si to skus viac krat .. ked ho das aj dnu a von nic sa nedeje ... len nelet mooc rychlo ... a nie vysoko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 já s tim právě měl v jap verzi nějak problém,i když by to mělo být asi stejný,ale ted v eng verzi prostě podržim 2 sekundy select a pustim a on se zasune/vysune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 nevim jakou mam verzi..stahoval sem to odtsud http://console-forum.net/showthread.php?t=4648&highlight=pilot+academy ... uz se mi to povedlo s kamosemparkrat zasunout ale stejne nevime jak :D neco sme pomackali s tim selectem ale stejne se nam to dycky podarilo az za dost slouho docela :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 ak to nemas po japonsky tak to mas EUR verziu ... japonska je len po japonsky ... nie je tam anglictina ... a ja som hraval tu .. a islo to v pohode .. tazko poradim , skus ine ISO ... alebo ja neviem, postup mas proste dobry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 no tak uz to nejak jde no....sice nevim jak ale dycky mackam slecet a sipky a ubiram a pridavam rychlost a zkousim drzet select a ono se to pak dycky nak udela a zajede to :) teda skoro dycky...stejne mam ale nejradeji ty letadla kde se nemusi podvozek zasunovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.