DarkTemplar Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Takže mám iPhone 3GS , fw - 3.1.2 (7D11) .. Chcem si urobiť JB cez blackra1n .. už som to aj skúšal , ale nič .. A preto sa chcem opýtať - 1. Keď budem robiť JB , mám mať vôbec nainštalovaný iTunes ? Lebo ja už mám zosynchronizované veci atď .. 2. Keď som robil JB už z iTunes teda , tak som dal make it ra1n .. ono to napísalo hneď že enjoy your jailbroken iPhone a potom že w8ing for reboot .. čakal som asi 10min a tmavomodrá obrazovka .. 3. Mám to urobiť tak , že odinštalujem iTunes .. potom urobím JB a iTunes nainštalujem ? Dám thanx + credits :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zizou10 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Ano mám zapnutý itunes. A při JB mě to hodí tuto hlášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak ho vypni ne ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 No mě to nešlo, takže jsem nainstaloval nejnovější iTunes, provedl základní nastavení, sesynchronizoval a odejmul ipod, zavřel itunes, spustil blackra1n a vše ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 iTunes musi byt nainstalovany, zapnuty nemusi byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Možná by nebylo špatný napsat, že je to pro iPT 3G tethered, aby se někdo nedivil, že nezapne iPoda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 muzu se zeptat mam iphone 3,0,1 a je lepsi tuten novej nez na tuten FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 muzu se zeptat mam iphone 3,0,1 a je lepsi tuten novej nez na tuten FW? Samozřejmě, že je lepší, jinak by ho nevydávali ... otázkou je jestli se ti to vyplatí, ale to si musíš říct sám. Myslim, že pokud by ti někde update udělal, tak si toho ani nevšimneš :D žádný velký novinky tam nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt1468624378 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 mam tu trochu probem ... blackra1n stahnuty ale když ipod vypnu (ipod 3g 3.1.2) tk se mi pak pri zapunuti obeevi logo itunes a usb kabel ... a když ipod připojim k itunes řekne že ipod na nakej jinej model aže to nejsde navrhne restore a to tky nejde co s tim pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Připod iPoda k pc, iTunes popř zavři, spusť Blackra1n, make it rain, ok, jakmile se ti objeví xicht na iPodu tak blackra1in můžeš zavřít a čekat na restart iPodu. Hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt1468624378 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 to všechno delám ae Ipod se nerestartuje =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Pokud se ti objeví xicht, iPod se restartne sám. Pokud ne, zkus blackra1n soubor nakopírovat co c:\ a spustit odtamtud, popř spustit jako správce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt1468624378 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 jo objevi se xicht a pak zapne ipod a itunes mi napíše :Itunes has detected an ipod in recovery mode .You must restore this Ipod before it can use with iTunes ... a když iPod vypnu upe... tk se mi oobevi logo itunes a usb kabel =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 musíš mít uplně vypnuty iTunes, vyzkoušej (CTRL + ALT + DEL) a všechno co je spojeno s iTunes tak vypni. A pak zkus mít Blackra1n zpuštěn tak dlouho dokud ti nenajede iP.(nezmizí xicht :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Dělá mi to tu samou hlášku a nabízí mi to ke stažení 3.1.3 mám ji stahnout a nainstalovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 na 3.1.3 nie je JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.