zaza9 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Zdravim, mám dotaz ohledně přídavného ventilátoru k Xbox 360 (Xbox 360 Cooling Fan). Slyšel jsem o tom jenom chválu a prej to je dost šikovná věcička, tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a co na to říká.. ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Podle mě to celkem pomáhá před přehříváním a je dobré do toho investovat. Ale to už je každého věc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snajdR Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Nedávno jsem si ho koupil z ebaye asi za 250. Rozhodně to pomáhá a jelikož to má i svůj vypínač, tak to můžeš kdykoliv vypnout/zapnout. EDIT: jinak je to tento ttp://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/11785-chladic-intercooler-pro-xbox360-s-vypinacem-209/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Já mám tohle to: http://www.alza.cz/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm A je to v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 A co JASPER? Je potřeba mít přídavný vent. i k Jasperu? Protože ten už se prý tak nepřehřívá a není moc poruchový. Není to potom zbytečná investice pro lidi s Jasperem? Nebo i oni by si ho měli pořídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 A co JASPER? Je potřeba mít přídavný vent. i k Jasperu? Protože ten už se prý tak nepřehřívá a není moc poruchový. Není to potom zbytečná investice pro lidi s Jasperem? Nebo i oni by si ho měli pořídit? myslím že je to věc individuální. Buď si to koupíš nebo ne. S přídavným chlazením máš vždy větší jistotu než bez něho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 no taky by ste se mneli kouknout na hlucnos teda ja je mam a kdys to pustim tak pri hrach to tak moc neva ale filmy a ty intercooler nejde do sebe to je takovej kraval :D no proste hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 no hlavně, já už si tam nějakej těžko dám, když mám vzádu wifi adaptér... takže tohle mrkvosofťáci lehce nevymysleli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 A co JASPER? Je potřeba mít přídavný vent. i k Jasperu? Protože ten už se prý tak nepřehřívá a není moc poruchový. Není to potom zbytečná investice pro lidi s Jasperem? Nebo i oni by si ho měli pořídit? můžeš mít falcon a nepřehřeje se ti můžeš mít jaspera a přehřeje se ti... záleží na kusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 podle čeho se pozná, zda má člověk Falcon či Jasper??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 kdy sis ho kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 kupoval jsem ho letos v březnu, je tam Lite-on, hdmi. Hlavně nechápu, jakej je mezi nimi rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 jasper se min prehriva http://console-forum.net/showthread.php?t=49926&highlight=falcon+jasper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Tak mám Falcon, díky za odkaz:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 tak ho měj na dobrým místě at neprijde rrod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Losky Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Díky, tak mám Falcon, napětí 14,2V:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 už si to psal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 no hlavně, já už si tam nějakej těžko dám, když mám vzádu wifi adaptér... takže tohle mrkvosofťáci lehce nevymysleli. neměli co myslet, tyhle přidavné chlazení nejsou originál od microsoftu. Nevím k čemu ti tam bude vadit wifi adapter když se většina zapojuje do vstupu kam strkáš zdroj. Jak prosté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ladis25 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Jj pravda , je to daný poze na mistech kde sou normálně dva větráky v boxu...tudíž tam se nic nezapojuje takže to nepřekáží....ale jináč kámoš to chlazení měl....a hluk jak krá..a a účinek skoro žádný..... neměli co myslet, tyhle přidavné chlazení nejsou originál od microsoftu. Nevím k čemu ti tam bude vadit wifi adapter když se většina zapojuje do vstupu kam strkáš zdroj. Jak prosté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 Dá se někde koupit v čechách ten originální dvou-větrák na X360 FAT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zaza9
Zdravim, mám dotaz ohledně přídavného ventilátoru k Xbox 360 (Xbox 360 Cooling Fan). Slyšel jsem o tom jenom chválu a prej to je dost šikovná věcička, tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a co na to říká.. ? 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.