matof Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Hele chlapi potřebuji pomoc a chci se zeptat jetsli můžu displej vyčistit Syntetickým Líhem, protože se mi tam nelepila nějaka "sr*čka". Já jenom abych nepoškodil nějákou vrstvu na displeji. Předčasně děkuji............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Hele chlapi potřebuji pomoc a chci se zeptat jetsli můžu displej vyčistit Syntetickým Líhem, protože se mi tam nelepila nějaka "sr*čka". Já jenom abych nepoškodil nějákou vrstvu na displeji. Předčasně děkuji............. Lépe tu s*ačku popiš třeba pomužeme lépe :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Je to na bázi seschlé žvýkačky která jde z toho displeje hodně špatně seškrábávat........ Měl jsem totiž Playgeer Visor a tam se mi dostala ta *****. Jsou to takový skvrnky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 počkej na kterej dipslej na kryt nebo na LCD ve vnitř ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 tak ja si myslim ze tim display nerozleptas...jediny u ceho by mohlo jit k rozleptani jsou podle me napisy,ale pokud budes cistit jenom display tak snad nic nehrozi narliza? dovnitr snad ne...jak by se tam ta zvejka dostala? nebo je to vevnitr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 tak ja si myslim ze tim display nerozleptas...jediny u ceho by mohlo jit k rozleptani jsou podle me napisy,ale pokud budes cistit jenom display tak snad nic nehrozinarliza? dovnitr snad ne...jak by se tam ta zvejka dostala? nebo je to vevnitr? Je to normálně na krytu. Tak jo ja to skusím zítra na to půjdu...... Dííííky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 hmm hodnestesti nikdy bych teda psp nepolil líhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 stavim sa ze si este synteticky lieh ani nevidel :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GRiM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Ja display cistim nejakym Opticleanem bez lihu a organickym..podle me to nedelej redidlem, to by mohlo naleptat plast, ale tim lihem klidne...nejdriv bych to ale zkusil nekde vedle na krytu, kde by to poleptani kdyztak tolik nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Zdrvim k cisteni vnitrniho LCD pouzivam Opticlean je to prostredek na bazi tenzidu a hadrik na cisteni bryli. A to sileny tesneni jsem vymenil za slikonovy specilne vyrezany z tesnici desky specialne vyrobeny pro tenhle ucel. Prach nema sanci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 sakra lidi ja si PSPcko hlidam jako oko v hlave :D jak se vam tam dostane neco jako zvejka xD. Jinak to koukat smejt co nejsetrneji - bez sezkrabovani a takovych vylomenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 ja na to pouzivam Pronto :dozey: ne fakt... Pronto(modre) + jemnej hadrik (jak jsou u folii nebo u brejli) proc? rikal jsem si kdyz to pouzivam doma na tv a na sklo tak psp to prezije... a hle? je to nadhera. krasne se leskne a docela dlouho pak vydrzi bez prachu apd. ale je pravda, ze ja se snazim po nem moc nehmatat a nosim v pouzdre... jak by si Pronto poradilo s zvejkou to nevim... kazdopadne to zkus predtim. Aspon ti psp nebude smrdet lihovinou... to bych nedal :lol: tyhle smrady jako lih a redidla fkat nemusim :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Kazdopadne, dostane se to z toho strasnyho tesneni, je to lepeny nejakym gelovym lepidlem kamos to mel taky :). Jde to umit technickym lihem a pak to jsem to vzal Opticlinem a fouknul jsme to kopresorem a bylo po srande funguje to. Prave proto jsem ho nahradil silikonkvym. Luxusni vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 mě se pod disply taky dostala nějaká sr*** nemám absolutně tušení co to je vypadá to jako rozdrolenej rohlík ale je to docala velekj kus drobku a fakt mě to sre. mačkám na display až to vrže a nic no rozebírat to nebudu snad to časem zmizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wert Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 úplně v pohodě, co by tomu moh líh asi udělat! :) já čistím včechny displeje líhem běžně. dokonale je zbaví mastnoty a šmouh. když mám psp hodně popatlaný, tak přejedu celej kryt a leskne se fakt jak novej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Jen to pak smrdí jak cip :D No jinak s tím rohlíkem, jsem měl něco podobnýho a když jsem do něj klepal z okraje tak on zmizel XD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nalim Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ja cistim opticlinem :) von to prodaval deda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matof
Hele chlapi potřebuji pomoc a chci se zeptat jetsli můžu displej vyčistit Syntetickým Líhem, protože se mi tam nelepila nějaka "sr*čka".
Já jenom abych nepoškodil nějákou vrstvu na displeji.
Předčasně děkuji.............
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts