Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Čištění displeje....

matof

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Hele chlapi potřebuji pomoc a chci se zeptat jetsli můžu displej vyčistit Syntetickým Líhem, protože se mi tam nelepila nějaka "sr*čka".

Já jenom abych nepoškodil nějákou vrstvu na displeji.

Předčasně děkuji.............

Lépe tu s*ačku popiš třeba pomužeme lépe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
tak ja si myslim ze tim display nerozleptas...jediny u ceho by mohlo jit k rozleptani jsou podle me napisy,ale pokud budes cistit jenom display tak snad nic nehrozi

narliza? dovnitr snad ne...jak by se tam ta zvejka dostala? nebo je to vevnitr?

Je to normálně na krytu.

Tak jo ja to skusím zítra na to půjdu...... Dííííky moc

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdrvim k cisteni vnitrniho LCD pouzivam Opticlean je to prostredek na bazi tenzidu a hadrik na cisteni bryli. A to sileny tesneni jsem vymenil za slikonovy specilne vyrezany z tesnici desky specialne vyrobeny pro tenhle ucel. Prach nema sanci :)

Odkaz ke komentáři

• 0

ja na to pouzivam Pronto :dozey:

ne fakt... Pronto(modre) + jemnej hadrik (jak jsou u folii nebo u brejli)

proc? rikal jsem si kdyz to pouzivam doma na tv a na sklo tak psp to prezije... a hle? je to nadhera. krasne se leskne a docela dlouho pak vydrzi bez prachu apd. ale je pravda, ze ja se snazim po nem moc nehmatat a nosim v pouzdre...

jak by si Pronto poradilo s zvejkou to nevim... kazdopadne to zkus predtim. Aspon ti psp nebude smrdet lihovinou... to bych nedal :lol: tyhle smrady jako lih a redidla fkat nemusim :lol:

Odkaz ke komentáři

• 0

Kazdopadne, dostane se to z toho strasnyho tesneni, je to lepeny nejakym gelovym lepidlem kamos to mel taky :). Jde to umit technickym lihem a pak to jsem to vzal Opticlinem a fouknul jsme to kopresorem a bylo po srande funguje to. Prave proto jsem ho nahradil silikonkvym. Luxusni vec.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu