Bunny1468622758 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Čus lidi, tak mě jednou napadlo, když sem hrál GT, jak by se jezdilo s volantem...:cheesygrin: Z nudy sem začal vyrábět volant ze starýho lega...:cheesygrin: Už je hotovej a funguje to dobře, bohužel sem dokázal udělat jen pedál na plyn, takže se nedá brzdit, ani ručka nejde...:D Zkusili ste si někdy vytvořit taky volant? A jak to dopadlo? Jestli ste to nezkoušeli, doporučuju to zkusit, když se to povede tak je to sranda... Kdyby ste něco vytvořili, tak se pochubte a ukažte to zde... Tady je pár fotek z mího volantu: Tak sem to celý vylepšil, pedál lepší, volant hezčí a lepší, ručičky který držej analog sou pevnější, přidání gumičky díky který ručičky držej analog 100% vždycky a nikdy nevyklouznou, líp se kouká na displej, připevnění celýho stojanu ke stolu, takže lze bezpečně zabírat silou za volant a šlapat bezpečně na pedál... :cheesygrin: Nový fotky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Trochu vetsi obrazek,kazdopadne fantazie ti nechybi,dobrej vynalez :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 to docela cumim si borec nechtel bys udelat navod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 to docela cumim si borec nechtel bys udelat navod ? díky, ale s tim návodem nevim jak bych na tohle udelal navod...:cheesygrin: neni na tom nic slozityho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Loooool :) Pekna praca. Hah, posli to na psp.ign.com, ti to uverejnia, imho to stoji za to :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nevím, ale mě by to nedrželo po hromadě, jinak nápad fakt super... si borec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 hezky pěkně a nepoškrábe se ti to psp?? ,)), ale jinac nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 :D hodně luxusní prácička :D ale asi to neni moc použitelny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 to by mě asi nikdy nenapadlo :D borec ty :)jak se s tim hraje,je to dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 super vynalez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 jak tady hodně lidí říká, moc použitelný to neni, ale pořád na tom ještě pracuju a vylepšuju... před chvíli sem si na tom už trochu líp zahraj GT... ted vylepsuju hlavně volant a pak by to melo bejt uz dost dobrý, ale je takovej problém, že když se drží volant, špatně se přez ruce vidí, ale dá se...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 len bacha aby si sa nezakopol o tu snuru a cele to stiahol k zemi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 pošli video jak hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 eeeh , to fakt jako vydrzej pri sobe ty kosticky ? xD jako dost husty , tohle by me fakt nenapadlo =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 LEGO navzdy! nejlepsi vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Dobře ty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Mrtě Borčie xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Taky se přimlouvám za to, abys nahrál video, jak hraješ. Jsem zvědavý. Kdybych měl čas a opravdu ku*evsky se nudil, zkusil bych to, ale stejně mám jen chevu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Dobrej nápad, ale chtělo by to nějak vylepšit plyn a brzdu... jinak musim se před tebou sklonit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 eště 2 upgrady a mužeš to začít prodávat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 no docela husty,asi by mne tohle nenapadlo udelat,uz kvuli tomu ze gt na psp hrat nemuzu:Da ani bych snad nevedel jak na to:Djo udelej video:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 dobrá, zkusim udělat video, ale nemám pořádnout kameru a taky bude problém kam ji postavit... přece jen kdyz drzim volant tak kameru jen tak nechytnu...:D něco zkusim, ale nevim kdy to bude...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Zajímal by mě převod z točivého pohybu volatnu na posuvný pohyb toho bambulátka na psp už chápu načetly se mi i ostatní fotky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Hodně velkej kreativec co?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 no teda já čumim :D to je doslova psycho! Fakt teda tohle vymyslet to chtělo práci... paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.