CHheVvy Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Mám 8GB flešku je prázdná a nejde mi do něj nakopírovat 4.87GB soubor, když to vkládám tak to vypíše že jednotka je plná že mám něco smazat poradťe prosím :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 zkus naforámtovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 a to jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Přes tento počítač - Naformátovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 aha zjistil jsem že je to souborem chtěl jsem na hodit HD koncert Linkin Park ale nejdetam i přes jeho menší kapacitu (4.37GB na Flešce je 7.49GB) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 aha zjistil jsem že je to souborem chtěl jsem na hodit HD koncert Linkin Park ale nejdetam i přes jeho menší kapacitu (4.37GB na Flešce je 7.49GB) thk to zformatuj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 zformátováno změna se nekoná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 mas to naformatovane na NTFS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Naformatuj to na system souboru ntfs . Fat32 nepodporuje soubory vetsi nez 4 gb.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nějak vám nerozumím kde seženu NFTS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 kdyz tam das to formatovat viz screen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netron Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Ono je tak moznost ze mu to nepovoli zformatovat na NTFS coz je naprosto normalni vim ze na to existuje jeden programek co to dokaze ale nemuzu si vzpomenout jakej. Ale pokud se ti to nechce moc resit tak je tu jeste jedno reseni. Pozadovanej soubor zipni na mensi party a ty si tam pak v klidu nakopiruj ;) takle sem to jeden cas taky resil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 no tak s tím jsem se ja tedy jeste nesetkal ze by nesel format na ntfs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 staci najet do spravce disku a tam to jde.... Tento pocitac pravym tlacitkem mysi -- spravovat -- spravce disku . Tam najdi tu flashku a mela by tam byt moznost ntfs formatu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 dostal jsem se tam ale nikde to tam nemám to ntfs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 start > spustit > cmd > enter > format x: /FS:NTFS /Q /X x: nahrad pismenem jednotky, kterou chces zformatovat na ntfs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 díky moc :) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 omg na flashku nejdou kopirovat takto velke soubory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 fatalis, to by mě zajimalo kde jsi tohle vyhrabal :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Mám 8GB flešku je prázdná a nejde mi do něj nakopírovat 4.87GB soubor, když to vkládám tak to vypíše že jednotka je plná že mám něco smazat poradťe prosím :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts