Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Spolupráce R4 x EZFlash 3in1 - Zkušenosti

kocurstvo

Otázka

Doposud jsem v kombinaci s EZ 3in1 používal Acekard, ale protože mi s Acekardem nějak podezřele rychle končila baterka, koupil jsem si R4. DS hry už mám i se savy zprovozněné, ale nějak se mi nedaří s GBA.

O co jde: Pokud hru nahraju do NOR, tak jede jen na první spuštění (používám Rudolphův GBA_ExpLoader 1.58b s fixem), ale pokud dám přímo z menu R4 položku "Boot Slot-2", objeví se 2 bílé obrazovky a zásek...Nechápu. Taky bych nějak rád skloubill savy ke GBA hrám. Nemohli byste mi ve stručnosti napsat, jaký máte strom adresářů při používání kombinace R4 ULTRA a EZF 3in1? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Boot slot-2 by mel podle me fungovat jen v pripade, ze mas flasnute nds... Me to na acekardu taky nejde.

Strom adresaru na chod GBA her na zadne z flashkaret nema vliv... Alespon se domnivam, jelikoz mam gba hooodne zahrabane...

EDIT: Jinak na GBA hry pouzivam 3in1 Tool, kde je zkonvertuji, nakopiruju je na kamkoli na kartu (mam je pro priklad na x://Docs/GBA/) a spoustim je primo z AKAIO MENU, jelikoz se mi tam primo zobrazuji. Pri spusteni her do urcite velikosti se mi ani do NOR nenahravaji, pokud maji cca 32MB, tak mi do te NOR jdou... Trva to ale.

A jelikoz vyuzivam jiz zminovane AKAIO, a GBA EXPLOADER je u me na karte jen pro okrasu, savy se mi ukladaji ve formatu hra.gba.sav primo u hry.gba

Jinak s tim GBA exploaderem si ani poradne nezahraju -> sice to obcas nacte, ale hazi chybky jak blazen...

ROOT ->

-> GBA_ExpLoader

-> Gba_save (zdes savy ve formatu .svX, kde X je cislo)

-> Gba_sign

Tudiz ted jeste zalezi na tom, jake chces savy rozjet...

A s tim ubytkem baterie... Kdyz mas podsviceni na minimum a vibrace na minimu tez (i tak jsou hodne neprijemny), melo by to vydrzet dele... Tam zalezi na pouzivani. A vibrace zerou dost, tak abys pak nebyl zklamany, ze jsi si poridil kartu, ktera ma stejnou vydrz jako puvodni...

Snad jsem ti trosku pomohl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu