Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Jak poznat kvalitní sluchátka]

x-t-rAy

Recommended Posts

Guys,potřebuji poradit...

Chci koupit kvalitní sluchátka s co nejlepší kvalitou zvuku,ale vůbec nevím jak poznat že se jedná opravdu o kvalitní co se týče zvuku.Vím,že se to dá poznat hlavně podle značky (koss atd) ale pokud se jedná o sluchátka nějaké jiné značky tak vážně nevím.

Snad mi pomůžete :thumbup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok jdu to srovnat :)

Jinak tady jsou tu sluchátka na které mám zálusk http://aukro.cz/item764211825_sluchatka_mega_bass_stereo_3_5_jack_mp3_mp4.html

debilnejsi sluchatka snad neexistujou, to ani nema zvuk ale prskani,fakt smejdy ... pokud poslouchas elektronickou muziku tak si myslim ze sluchatka zamereny na bassy,neodymovej magnet nebo co to je aby meli a jak napsal tekken impedanci ...

Odkaz ke komentáři

debilnejsi sluchatka snad neexistujou, to ani nema zvuk ale prskani,fakt smejdy ... pokud poslouchas elektronickou muziku tak si myslim ze sluchatka zamereny na bassy,neodymovej magnet nebo co to je aby meli a jak napsal tekken impedanci ...

Přesně ... Není zrovna nejlepší nápad strkat do sluchátek 120kč, když chceš opravdu kvalitní zvuk a bassy, dnes jsem třeba dal 784kč za koss porta pro .. :) Skullcandy jsou na bassy taky suprový - i ty špuntovky okolo 400kč ;)

Odkaz ke komentáři

Lol, to je fakt dobrej vtip - diky.. dobre jsem se zasmal. Uvazujes tu nad dobrymi sluchatky (= kvalita minimalne Koss Porta Pro) a vyberes sluchatka od Vietnamcu za 2 kila :D

Jinak, pokud chces nejakej univerzal, tak Koss Porta Pro nebo Sennheiser PX100/PX200.. Pokud chces neco lepsiho, tak uz je opravdu treba si to vyzkouset spolu s prehravacem, ktery pouzivas a hlavne s hudbou, kterou poslouchas, protoze kazdemu muze vyhovovat neco jineho. Nekdo radeji paradne vykreslene vysky, nekdo zase rad poradne basy.. atp.

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec půjdu nejspíš do skullcandy iCon ^_^

Jinak máte pravdu,napřed tu píšu o kvalitních sluchátkách a pak mám zálusk na nějaké ťamany za dvě stovky.Yay ta demence... :D

každopádně díky za rady chlapi,zato vám všem posílám pusu (jsem totiž holka) :D

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Chtěl jsem ti dát můj tajný tip na sluchátka - philips už strašně dlouho vyrábí jedny vevnitř pořád naprosto ty samé, jen mění design a označení. Ale měniče mají pořád stejné, a hrajou taky pořád stejně-momentálně se jmenují SHE-7850 a najdeš je třeba tady:

http://www.kamennyobchod.cz/sluchatka-philips-she7850-do-usi.html

nejsou to koss porta pro, netvrdím. Ale tvrdím, že vzhledem k ceně hrajou prostě naprosto špičkově a co jsem je porovnával se in-ear skullcandy, s koss the plug i s jakýmisi špunty od senheiseru, tak to philipsky u mě vždycky vyhrály. Můžeš mi věřit nebo ne, ale hudba mě živí a tyhle philipsky (poté, co je vždycky před koncem záruky zreklamuju a vyměním za jiný kus) v různých podobách používám už 14 let, a i když bych si mohl koupit jakékoliv kossy nebo jiné módní krámy, tyhle SHE7850 prostě nemají chybu a kdyby se měly přestat vyrábět, tak jich koupím 10 kusů do zásoby.

Nebo vlastně mají chybu. Celé ty roky se vždycky stalo, že asi po 20 měsících se neodstranitelně odloupla ta guma na nich, a musely do reklamace. To je život.. :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu