x-t-rAy Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Guys,potřebuji poradit... Chci koupit kvalitní sluchátka s co nejlepší kvalitou zvuku,ale vůbec nevím jak poznat že se jedná opravdu o kvalitní co se týče zvuku.Vím,že se to dá poznat hlavně podle značky (koss atd) ale pokud se jedná o sluchátka nějaké jiné značky tak vážně nevím. Snad mi pomůžete :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Nejlepší je prostě si přečíst recenze, případně ozkoušet v hifistudio.cz, jsi-li z Prahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Kouknout se třeba na podrobný informace sluchátek a srovnat je s KOSSama, protože koss má nejlepší kvalitu zvuku, srovnával bych to asi jen s nima :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ok jdu to srovnat :) Jinak tady jsou tu sluchátka na které mám zálusk http://aukro.cz/item764211825_sluchatka_mega_bass_stereo_3_5_jack_mp3_mp4.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Hmh, chceš kvalitní sluchátka a pak si vybereš takovýhle noname shity :lol: Nebrat! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Nejvíc ti napoví parametry jako je citlivost, frekvence, impedance atd ;) ber nějaký Sennheisery... Kossy pokud si potrpíš na hodně výrazný bassy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 prej koss ma nejlepsi kvalitu zvuku:wohow:, jinak taky zalezi kolik chces do toho strcit penez, jestli chces neco do 1000-1500 tak potom urcite nejaky kossy nebo Senny, a jestli chces drazsi tak tam jsou skveli urcite Ultimate Ears, Jays,Etymotic a dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Mám Sennheisery a jsou fakt good, hlavně basy jsou dobré... Ale pokud chceš kvalitní sluchátka tak pod litra asi nepudeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Aby jsi veděl, že máš kvalitní sluchátka opravdu to musíš slyšet... A pak už se hodně mění cena.... A takový že KOSS je nejlepší sem vubec nelezte... Třeba takový Koss spart plug to je k smíchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ok jdu to srovnat :)Jinak tady jsou tu sluchátka na které mám zálusk http://aukro.cz/item764211825_sluchatka_mega_bass_stereo_3_5_jack_mp3_mp4.html debilnejsi sluchatka snad neexistujou, to ani nema zvuk ale prskani,fakt smejdy ... pokud poslouchas elektronickou muziku tak si myslim ze sluchatka zamereny na bassy,neodymovej magnet nebo co to je aby meli a jak napsal tekken impedanci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 debilnejsi sluchatka snad neexistujou, to ani nema zvuk ale prskani,fakt smejdy ... pokud poslouchas elektronickou muziku tak si myslim ze sluchatka zamereny na bassy,neodymovej magnet nebo co to je aby meli a jak napsal tekken impedanci ... Přesně ... Není zrovna nejlepší nápad strkat do sluchátek 120kč, když chceš opravdu kvalitní zvuk a bassy, dnes jsem třeba dal 784kč za koss porta pro .. :) Skullcandy jsou na bassy taky suprový - i ty špuntovky okolo 400kč ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Lol, to je fakt dobrej vtip - diky.. dobre jsem se zasmal. Uvazujes tu nad dobrymi sluchatky (= kvalita minimalne Koss Porta Pro) a vyberes sluchatka od Vietnamcu za 2 kila :D Jinak, pokud chces nejakej univerzal, tak Koss Porta Pro nebo Sennheiser PX100/PX200.. Pokud chces neco lepsiho, tak uz je opravdu treba si to vyzkouset spolu s prehravacem, ktery pouzivas a hlavne s hudbou, kterou poslouchas, protoze kazdemu muze vyhovovat neco jineho. Nekdo radeji paradne vykreslene vysky, nekdo zase rad poradne basy.. atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 JA mam třeba KOSS Porta Pro 2 a jsem nad miru spokojen mam dojem že už stoji okolo 7 stovek (myslim Porta Pro 1) 2ojky sem tu nevidel tak ze bych nevahal a bral bych KOSS Porta PRo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Aby jsi veděl, že máš kvalitní sluchátka opravdu to musíš slyšet... A pak už se hodně mění cena.... A takový že KOSS je nejlepší sem vubec nelezte... Třeba takový Koss spart plug to je k smíchu... a mel jsi ty plugy ???jha je mam a nejvic spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Jestli se ti ale do toho nechce vrážet 1,5k, tak ti můžu jenom doporučit sluchátka Creative EP-630. Já měl už dvoje, ale já sem tak šikovnej a vždycky sem je ztratil...normálně je v čechách seženeě tak za 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Tak nakonec půjdu nejspíš do skullcandy iCon ^_^ Jinak máte pravdu,napřed tu píšu o kvalitních sluchátkách a pak mám zálusk na nějaké ťamany za dvě stovky.Yay ta demence... :D každopádně díky za rady chlapi,zato vám všem posílám pusu (jsem totiž holka) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ahoj. Chtěl jsem ti dát můj tajný tip na sluchátka - philips už strašně dlouho vyrábí jedny vevnitř pořád naprosto ty samé, jen mění design a označení. Ale měniče mají pořád stejné, a hrajou taky pořád stejně-momentálně se jmenují SHE-7850 a najdeš je třeba tady: http://www.kamennyobchod.cz/sluchatka-philips-she7850-do-usi.html nejsou to koss porta pro, netvrdím. Ale tvrdím, že vzhledem k ceně hrajou prostě naprosto špičkově a co jsem je porovnával se in-ear skullcandy, s koss the plug i s jakýmisi špunty od senheiseru, tak to philipsky u mě vždycky vyhrály. Můžeš mi věřit nebo ne, ale hudba mě živí a tyhle philipsky (poté, co je vždycky před koncem záruky zreklamuju a vyměním za jiný kus) v různých podobách používám už 14 let, a i když bych si mohl koupit jakékoliv kossy nebo jiné módní krámy, tyhle SHE7850 prostě nemají chybu a kdyby se měly přestat vyrábět, tak jich koupím 10 kusů do zásoby. Nebo vlastně mají chybu. Celé ty roky se vždycky stalo, že asi po 20 měsících se neodstranitelně odloupla ta guma na nich, a musely do reklamace. To je život.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 a mel jsi ty plugy ???jha je mam a nejvic spokojenost Měl a jsou to jedny z nejhorších sluchátek co jsem kdy slyšel... I kvalita zpracování je hrozná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Měl a jsou to jedny z nejhorších sluchátek co jsem kdy slyšel... I kvalita zpracování je hrozná... co hlava to názor :) podle mě je zase moc podcenujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.