f-007 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 potreboval bych helpnout s jednou mysi mam ji upa u konce myslim ze je to 27.ukol no a mam tam posledni ukol dole je tam napsano (The Siege) a ja newim co s tim pls poradte mi nekdo kam mam jit pac ja tomu fakt nerozumim. omlouvam se adminum za zbytecny thread a klidne ho pak vymazte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 neni to taková ta mise jak tam útočí na nějaký město? jestli jo tak tam máš najít nějaký katapulty a zabít ty co je ovládaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 no pockej ja to trochu popisu. 27(bloodshadow) Temple of the Earth Searing Wastes Fortress of Doom Bloodshadow tohle vsechno us mam musel sem zabit nakou priseru a splnil jsem tim i tu misi jak jsi dostal v prvnim meste u ty typky s tema usima myslim elfka. no a ted tam mam napsano: The Siege Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Spíš napiš popis toho úkolu, jinak nevíte čim si doplnim manu ??? Životy si doplnim L, ale manu vubec nevim... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Ja mam zase problem se zachranou vesnicanu... Sice jsem nejaky dva nasel, ale komunikuje semnou jen jeden a stejne tam furt sedej jak trubky :( Nevite nekdo jak dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Jo asi vim jakou myslíš misi, musíš jít k nim a dej šipku vlevo a tam dej STUFF a použij Portal Gem a musíš bejt u nich... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 vsem vam moc dekuju a prosim adminy aby tuto tema uzavreli a dali uz do archivu.. Jeste se jim omlouvam pac tento topic uz existuje a ja na to prisel poze jinak pro vsechny kdo s tim potrebuji helpnout tak dete do psp hry a dej te posledni mesic temata no a tam to je hoodne rozebrany.:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Spíš napiš popis toho úkolu, jinak nevíte čim si doplnim manu ??? Životy si doplnim L, ale manu vubec nevim... :( podržíš R a zmáčkneš L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Díky moc, to jsem dost potřeboval, protože jsem takhle byl hodně slabej... (hraju totiž za Battle mage) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts