basketak12 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Čaute.. potřeboval bych poradit jaky je rozdil mezi Vistama, windows 7 atd ktere sou 32bit nebo 64bit... Co to znamena a jake to ma + a - :) dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 64 bit pracují s ram pamětí nad 4GB jinak http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 visty - pomalejsi - Hodne SW kterej zasrava system + kompatibilita skoro vseho SW ... W7 - neslo mi na tom pomerne dost SW dokud nevyjde aspon ofiko podpora tak je neresim... - blbe se schanej drivery + Jsou rychlejsi nez visty + rychlejsi boot defakto "orezany" visty jak rekl MS.... 32bit max. 3GB RAM ... pomerne zastarala architektura nicmene furt nejpouzivanejsi 64 bit vic GB RAM (cca nwm presne 128 ? ) obcas hapruje SW (ale ne tolik) a je o neco novejsi bohuzel se nevyuzivaj vsechny + 64bit architektury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basketak12 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 No koupil sem si nový počítač a nehal sem si ktomu dát 32bit visty (Home Premium) ale mam v tom 6GB ram takze mi to je stejne nanic ze??? a jeste prej ze jak bude WIN7 (Home Premium) tak to pujde vic jak 3GB je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Pokud budeš mít W7 64bit verzi, tak samozřejmě půjde jinak co se týče W7, tak mi jde 90% ovladačů z Vist a se SW mám problémy jen se staršíma hrama, který musím spouštět s komaptibilitou např W XP SP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.