Cool.Majkl Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Mistrovstí Console-Fóra ve fotbale u příležitosti vydání hry FIFA 10 sem se rozhl uspořádat turnaj Pozor dnes se bude hrát první zápas ! Počet hráčů je téměř neomezený takže se zapisujte. Registrace je zpoplatněna 150 credity, které pujdou na cenu pro výhrece. Samozřejmě sponzorské dary jsou vítáný též. Já sám se turnaje nezúčastním. Výhra (zatím) 1200 crdts + sponzorské dary Dary sponzorů Cool.Majkl - Share-Rapid 8 GB Negto - 325 crdts. Dafsig - 470 crdts. Need4s - 350 crdts. Flashman.one - 1 450 crdts. Tabulka hráčů Skupina A 1. Negto (Chelsea) - 0. bodů __________2. Dafsig (Real Madrid) - 0. bodů__________ 3.Pigi96 (AC Milán) - 0. Bodů 4. Need4s (Manchester United) - 0. Bodů Skupina B 1. Wlk (Manchester City) - 3. Bodů 2. Dejwgon007 (Barcelona) - 0. Bodů Tekken90 (Arsenal) - 0. Bodů 4. Elmateo (musíš si zvolit tým) - 0.Bodů Zápasy Nyní se bude odehrávat první kolo našeho mistrovství. Poprosím všechny hráče, aby do tohoto topicu napsaly své ICQ a domluvili se svým protihráčem. Jeden ze dvojice výsledek zápasu musí vyscreenovat a poslat mi to na e-mail : majkl.zutphen@gmail.com. Skupina A Negto vs. Dafsig Pigi96 vs. Need4s Skupina B Dejwgon007 vs. Tekken90 Wlk vs. Elmateo Až se odehrají všechny zápasy tohoto kola, pustíme se do dalšího Download hry Jedná se o opatchovanou CZ verzi hry, kterou uploadoval pro fórum Negto Můžete stáhnout zde EDIT: Ještě nezapomeňtě napsat za jakej klub budete hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 :dozey:očividně se ti můj nápad líbyl :) PS:já se hlasím .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 hlasim se take ... tym Real Madrid, pokud by byly reprezentace tk Spanelsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 :dozey:očividně se ti můj nápad líbyl :)PS:já se hlasím .... JJ líbil se mi :D pošli teda 150 crdts. a napiš za jakej tým budeš hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Chelsea :love: Zbytek je sponzorský dar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Pokud bude dost lidí, tak možná taky zahraju.... kdyžtak si zabírám Arsenal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 OK tekku beru navědomí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 taky hraju beru si AC MILAN :love: :love: BTW: fifu jsem na psp jeste nehral bude sranda :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Ja to beru a chci Manchester United. Vstupni poplatek zaplacen + 50crd sponzorsky dar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Tak ja du do toho taky s Manchesterem United (koukam ze ho ma i Need4s tak kdyby musel mit kazdej jinej tym tak Barcelonu ale jinak United) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 kdy se zacne hrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman.one Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 škoda že nemam doma wifi jen kabelovku a jinak nevim jak připojit psp na net,hned bych si taky zahral :cry:....ale aspon posílam menší sponzorskej dar.....doufam že potěší :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 mozna bych taky parnul....bral bych FCB :) ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 FCB už je :( Musíš mít jiný tým,myslím... Bude to aspoň zajímavější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 FCB už je :(Musíš mít jiný tým,myslím... Bude to aspoň zajímavější :) treba nemyslel barcelonu ale Banik ;) sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 FCB už je :(Musíš mít jiný tým,myslím... Bude to aspoň zajímavější :) skoda..:( no tak zkusim REAL MADRIT :) EDIT: kur** ten uz je taky..:(....tak.....Liverpool...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Dobrý,já to nepořádám,ale měli by ty týmy být vyrovnané,s tím snad souhlasíte :) Myslel barcelonu xD xD Real madrid je taky,přečti si prvmí post xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 jde to hrat bez psn? :D a kdyz je ted ten zakaz lognuti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Jo jde :)........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 taky jdu beru fenerbahce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Teď mi bylo napsáno,že mám dneska hrát zápas. Podle mě by ale měla být určená doba,kdy se musí ten zápas dohrát,dal bych třeba max 3 dny,protože těžko se pokaždé s každým domluvíš v jeden den a najdeš volnou chvíli ve stejný moment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidus Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 chtel bych hrat taky co mam proto udelat napiste prosim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Přečti si porvní post :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 hraju taky, beru manchester city :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 hele tak mě zapiš.. beru si ten Arsenal :) jen by to na ty zápasy chtělo nechávat třeba tejden, aby se hráči mezi sebou dohodli, kdy jim to bude vyhovovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.