Hajdos Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 taky bych si zahrál ale už mi někdo vzal Chelsea a já za nic jinýho nehraju :D ..uvidim zítra napíšu jestli budu taky hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 hele tak mě zapiš.. beru si ten Arsenal :)jen by to na ty zápasy chtělo nechávat třeba tejden, aby se hráči mezi sebou dohodli, kdy jim to bude vyhovovat Souhlasím,taky jsem to navrhl :) taky bych si zahrál ale už mi někdo vzal Chelsea a já za nic jinýho nehraju :D ..uvidim zítra napíšu jestli budu taky hrát Chelsea :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 pl můžete někdo poradit jak bych s vama moh zahrat...mam doma wifi 5ghz jestli budu potřebovat ten router na 2,4ghz nebo je nějaky jiný řešení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Přečti si tutoriáli,najdeš tam vše potřebné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Tak jo, začíná se hrát. :D Prosím, všichni hráči sem napište svoje ICQ...kdyby byli problémy, tak napište na 456-342-666 ale teď tam moc nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 icq: 428107638 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Hej a přímí přenos se nedává? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 icq:395355658 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 icq:200471502 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Hej a přímí přenos se nedává? xD Teoreticky by se to i dalo :D xDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 icq: 392773723 skype: ondra1179 <--- tam jsem casteji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tak co, jak to s váma vypadá, už ste někdo zápas odehrál ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Já o víkendu nemůžu,ale měl bych to s dafsigem odehrát v pondělí,nebo v úterý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 277658264 to je moje icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 hraju taky, beru manchester city :) sak sem psal co chci za tym............:!: icq: 242671874 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 sak sem psal co chci za tym............:!:icq: 242671874 taky jsem to psal:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 takze prvni zapas odehran wlk (manchaster city) : elmateo (fenerbahce fc) 5:0 po vyrovnanem prvnim polocase s radou sanci na obou stranach meli mirne navrch hraci z Turecka zvlast po orazitkovani tyce. Avsak ve druhe puli hraci z Anglie po hrubce obrancu z Fenerbahce sli do vedeni. Po prvnim golu uz se prakticky hralo jen na pulce turku a kdyz v zaveru dostal cervenou kartu golman Fenarbace a Tevez po samostatnem uniku spolu s Adorbayourem korigoval stav na konecnych 5:0 uz jen malokdo veril v obrat :) EDIT: sakra ja zapomnel na ten screen, ale stejne by to asi neklaplo pac se mi nakonci psp diky fake baterce z ciny vyplo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 je moznost hodit icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 je moznost hodit icq na titulni stranu k nickum?? at se to pak nemusi hledat po strankach kde kdo jaky cislo ma, diky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 takze prvni zapas odehran wlk (manchaster city) : elmateo (fenerbahce) 5:0po vyrovnanem prvnim polocase s radou sanci na obou stranach meli mirne navrch hraci z Turecka zvlast po orazitkovani tyce. Avsak ve druhem polocase hrace z Anglie po hrubce obrancu sli do vedeni. Po prvnim golu uz se prakticky hralo jen na pulce turku a kdyz v zaveru dostal cervenou kartu golman Fenarbace a Tevez po samostatnem uniku spolu s Adorbayourem korigoval stav na konecnych 5:0 uz jen malokdo veril v obrat :) EDIT: sakra ja zapomnel na ten screen, ale stejne by to asi neklaplo pac se mi nakonci psp diky fake baterce z ciny vyplo :( Moc pěknej match to byl a super si to okometoval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Bohužel se odhlašuji,díky toho,že prodávám psp ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 tak sup sup, dalsi zapasy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Jestli teda Negto hrat nebude vzal bych si misto nej Chelsea s Barcou se mi blbe hraje jestli je to teda mozny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 je to mozny.........klidne si ji vem, byls prvni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 zdar, jestli to ještě není v plném proudu, tak bych si vzal Slask Wroclaw (polska liga) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.