jakubgaluszka Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 jak je to s tím 3d wave a patchovanim a buh vi cim 1.kdyz budu mit nejnovejsi flash tak mam hru jen stahnout a vypalit? 2.a co kdyz u ni napsano ze je to ''3dwave'' tak mi bude fungovat? 3.a co kdyz neni 3dwave?taky pujde? nejak mi to vysvetlete prosim ty pojmy a ktery hry my pujdou a ktery ne a co s nima mam delat apod:D dik moc thanks dam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 1. Ano 2. Ano 3. Ano :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 :D to mě rozesmálo dík a jeno mco to jakoby je? (tak to je fajn že na to nemusím hledět :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Ty uz pis prosim jen radsi do tematu "Podej ruku blbovi " :D lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
jak je to s tím 3d wave a patchovanim a buh vi cim
1.kdyz budu mit nejnovejsi flash tak mam hru jen stahnout a vypalit?
2.a co kdyz u ni napsano ze je to ''3dwave'' tak mi bude fungovat?
3.a co kdyz neni 3dwave?taky pujde?
nejak mi to vysvetlete prosim ty pojmy a ktery hry my pujdou a ktery ne a co s nima mam delat apod:D
dik moc thanks dam :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts