Bazito Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Ahoj, koukal jsem na hyperinzerci a našel jsem tam iphone 3g 16gb za 5000 kč. Bylo tam telefoní číslo na danou osobu tak jsem ji zavolal a on mi potvrdil že telefon stále má a poslal mi email kde je telefon vyfocenej a je tam i záruční list od T-Mobile. Jelikož je prodávající od mého domova vzdálen zhruba 200 km chceme se domluvit na dobírku. Je nějaká možnost nějak skontrolovat jestli to je originál verze iphonu než mu zaplatím 5000?? A nebo dalo by se nějak vymáhat oeníze z5 kdyby poslal třeba cihlu nebo by poslal něco jiného?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Keby ti poslal tehlu tak moznost vratenia penazi nemas skoro ziadnu. Ale ked ti poslal podrobne fotky a aj si s nim volal tak je mala pravdepodobnost ze je to podvodnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Za malý poplatek si to můžeš nechat otevřít přímo na poště a překontrolovat si obsah dobírky. Já bych to udělal tak, že bych si s ním domluvil osobní předání, že tam budu mít cestu, domluvil den, čas atd. Potom bych mu řekl (potom, co bychom už byli oba dva domluvení, že se setkáme tam a tam), že to bohužel nevyjde a poprosil ho o tu dobírku. Je to trochu sviňárna, ale pokud bych viděl, že proti osobnímu předání vůbec nic nemá a nevymlouvá se, tak by to znamenalo, že je telefon ok;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Ahoj, koukal jsem na hyperinzerci a našel jsem tam iphone 3g 16gb za 5000 kč. Bylo tam telefoní číslo na danou osobu tak jsem ji zavolal a on mi potvrdil že telefon stále má a poslal mi email kde je telefon vyfocenej a je tam i záruční list od T-Mobile. Jelikož je prodávající od mého domova vzdálen zhruba 200 km chceme se domluvit na dobírku. Je nějaká možnost nějak skontrolovat jestli to je originál verze iphonu než mu zaplatím 5000?? A nebo dalo by se nějak vymáhat oeníze z5 kdyby poslal třeba cihlu nebo by poslal něco jiného?? jo de jestli mas solidni postu tak rekni ze si to zkontrolujes co tam je a jestli je to co sis objednaval...a jestli ne tak to akorat zabalis a posles zpatky(zaplatis postu na zpatek) PJanis byl rychlejsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Upni fotky, někdy to poznáš i podle fotek ... Je blbost, aby někdo ještě prodával, když je t jen za 5000kč, jak je starej inzerát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazito Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Inzerát byl starej asi 10-15 dní.. Sám mi řekl že kdybych si pro to přijel byl by radši ale že se můžem domluvit i na dobírce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Inzerát byl starej asi 10-15 dní.. Sám mi řekl že kdybych si pro to přijel byl by radši ale že se můžem domluvit i na dobírce A myslíš že za těch cca 15 dní ho nikdo nekoupil za 5000kč? Buď s tím něco je, nebo jenom kecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Napiš mu že máš známýho poblíž jeho bydliště a že by ho vzal osobně za tebe uvidíš jak bude reagovat pokud nebude souhlasit je to levota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazito Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Myslím že nejlepší to bude skontrolovat za poplatek u pošty.. Nebo myslíte že se víc vyplatí tohle??? http://cgi.ebay.com/3G-Iphone-8GB_W0QQitemZ130336789535QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item1e58ad941f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Myslím že nejlepší to bude skontrolovat za poplatek u pošty.. Nebo myslíte že se víc vyplatí tohle??? http://cgi.ebay.com/3G-Iphone-8GB_W0QQitemZ130336789535QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item1e58ad941f To je slusny ale ma 0 hodnoceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazito Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Je ta kontrola za poplatek možná u české pošty???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Je ta kontrola za poplatek možná u české pošty???? Ano, proč by nebyla? Znáš snad nějakou jinou poštu, která operuje v ČR než Českou poštu?:D PPL a takové, to už není pošta. Jinak by sis mohl opravit v názvu vlákna tu "dobýrku", vypadá to hrozně;)... Ale jinak souhlasím s Michim, že za 5 000 Kč to nevypadá zrovna dvakrát věrohodně... Je to na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Vražda češtiny roku je na světě, otevřete šampaňské :D (jo je to spam, tenhle post tady nechám tak den maximálně..ale..I had to.. xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 2Bazito: nezlob se, buď jsi sebevrah, nebo dědic Hiltonova impéria. Kupovat iphone na dobírku??? V poslední době se vyrojilo milión napodobenin iphonů, vím to, protože když mám čas, nebo kdekoli v čr se pracovně dostanu, pořád obíhám nějaké zastavárny, a většina z prodávaných iphonů tam je fake, od laciných napodobenin až po ty, které vůbec bez zapnutí nepoznáš. Jeden můj známý zastavárník mi sice ze staré známosti před časem dohodil fungl nový, OPRAVDOVÝ iphone 8gb za 5500kč, ale to byla náhoda, která se zas dlouho nebude opakovat. Proto ti na 99,99 procent zaručuju, že o své peníze přijdeš, a srdečně ti doporučuju, abys ten inzerát ignoroval. Dejme tomu, nějaká ta pětistovka je slušná cena za špatnou zkušenost, ale 5 litrů, to bych dost dlouho rozdýchával i já s pravidelným příjmem. (A to ani nezmiňuju, že tam ten inzerát visí víc než týden - a žádný zájemce? A nějaké fotky jsou ti úplně víš k čemu - nafotit iphone sice může, ale poslat ti pak může buď tu cihlu, nebo v lepším případě MiPhoune. Ale spíš tu cihlu) Ptal ses taky, jestli jdou peníze nějak dostat zpátky - na sto procent nedostaneš v případě podvodu ani korunu! To mi radši pošli 1000 za dobrou radu a představ si, že jsi právě vydělal 4000 :D :D :D Když už jdu do rizika dobírky, většinou to udělám tak, že si to prostě nechám poslat, a cca den poté chlapíkovi zavolám z jiného čísla, jako že jsem někdo jiný a že mám zájem, jestli je ta věc ještě na prodej. A představ si, už 2x se mi stalo, že věc byla sice odeslaná, ale zároveň byla pořád na prodej! :D V takovém případě jsem dobírku prostě nepřebral a bylo to. Chlape, teď vážně - nebuď blázen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 2Bazito: nezlob se, buď jsi sebevrah, nebo dědic Hiltonova impéria. Kupovat iphone na dobírku??? V poslední době se vyrojilo milión napodobenin iphonů, vím to, protože když mám čas, nebo kdekoli v čr se pracovně dostanu, pořád obíhám nějaké zastavárny, a většina z prodávaných iphonů tam je fake, od laciných napodobenin až po ty, které vůbec bez zapnutí nepoznáš. Jeden můj známý zastavárník mi sice ze staré známosti před časem dohodil fungl nový, OPRAVDOVÝ iphone 8gb za 5500kč, ale to byla náhoda, která se zas dlouho nebude opakovat. Proto ti na 99,99 procent zaručuju, že o své peníze přijdeš, a srdečně ti doporučuju, abys ten inzerát ignoroval. Dejme tomu, nějaká ta pětistovka je slušná cena za špatnou zkušenost, ale 5 litrů, to bych dost dlouho rozdýchával i já s pravidelným příjmem.(A to ani nezmiňuju, že tam ten inzerát visí víc než týden - a žádný zájemce? A nějaké fotky jsou ti úplně víš k čemu - nafotit iphone sice může, ale poslat ti pak může buď tu cihlu, nebo v lepším případě MiPhoune. Ale spíš tu cihlu) Ptal ses taky, jestli jdou peníze nějak dostat zpátky - na sto procent nedostaneš v případě podvodu ani korunu! To mi radši pošli 1000 za dobrou radu a představ si, že jsi právě vydělal 4000 :D :D :D Když už jdu do rizika dobírky, většinou to udělám tak, že si to prostě nechám poslat, a cca den poté chlapíkovi zavolám z jiného čísla, jako že jsem někdo jiný a že mám zájem, jestli je ta věc ještě na prodej. A představ si, už 2x se mi stalo, že věc byla sice odeslaná, ale zároveň byla pořád na prodej! :D V takovém případě jsem dobírku prostě nepřebral a bylo to. Chlape, teď vážně - nebuď blázen... To zní jako hodně dobrej nápad s tim zavoláním:) Díky za radu:wohow: Jinak máš pravdu že to zní moc dobře, ale já bych použil tvojí metodu:) EDIT: Navíc by byla prdel když bych zjistil že je někdo podvodník no tak bych ho pěkně zjebal do telefonu a dobírku bych samozřejmě nevyzvedl = přijde o nějaký ty prachy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.