pigi96 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 caw lidi jak nazev napovida nemuzu se pripojit na PSN a tudiz nemuzu hrat ONLINE hry mam 5.50 GEN-B (full) nevite cim to je? :(:(:( EDIT: hodne to specha :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hekkit Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 caw lidi jak nazev napovida nemuzu se pripojit na PSN a tudiz nemuzu hrat ONLINE hry mam 5.50 GEN-B (full) nevite cim to je? :(:(:(EDIT: hodne to specha :( jj ja taky na ani na resistance zasto asi blokli jak minule:cool1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 jj ja taky na ani na resistance zasto asi blokli jak minule:cool1: to asi ne kamosovi to jde :( aspon teda zatim :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 nemužeš se přihlásit nebo zaregistrovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 prihlasit ja jsem zaregistrovanej hral jsem normal po netu pak jsem vypl psp ve hre chtel jsem se znovu pripojit a nejde to :( restartoval jsem psp asi 10× a vypl jsem i pluingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 to mi taky jednu dobu dělalo ...moc sem to neřešil a proste vytvořil novej acc (sice přídeš o progress z minulý učtu, ale lepší než nic :D) https://secure.eu.playstation.com/sign-in/?PSNReg=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 ja nechci new acc :( :( potrebuju zprovoznit tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 taky mi to delalo proste to neslo. Založil jsem si novy učet tak to asi dva tejdny fungovalo a pak už zase nic. Takže založením new acc to nevyřešíš napořád asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Novej acc s tím nemá co dělat (jedině, že byste dostali ban:cheesygrin:).... Bohužel mě to také nejde (infra ani PSN) - píše to, že to chce system software update. A jelikož mám cf 5.50 genb2, bude to tím, že Sony povolilo PSN pro vyšší fw (asi 5.70 nebo 6.00/6.10) takže jsme nahraný:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 a jo ted uz to chce dokonce update... už delsi dobu jsem se nepripojoval (když uz mi to tři dny neslo tak jsem s tím sekl a nezkousel to nadale)... sorry edit: javak: peknej smajlik :):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Davam hackerům dva dny. Chcu R:R a Motorstorm!:psp: Edit: lol co to je xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 já mám 5.50gen b2 a psn mi jede bez problemu - jak store, tak online hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 já mám 5.50gen b2 a psn mi jede bez problemu - jak store, tak online hry me to taky slo az do dnes :( aspi to stopujou postupne EDIT: zkousel jsem znovu nainstalovat GEN a stejne nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Tak už někdo kdo má třeba ofw...víte jestli to jde na fw 6.00 nebo až na 6.10? BTW: Kdo jsem dal ty smajlíky :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Taran Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Saaakra to nam prece nemuzou udelat, co jsme jim provedli, ze si flashujem psp? :D ty smajly LOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetti89 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 me se to ted stalo taky a dokonce mi nejdou spoustet ISO, nen homebrew mam 5.50 gen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009100026 tak je to oficiane venku :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Taran Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Nevi nekdo, jestli uz se nejak pokrocilo v reseni? Nevyznam se na strankach GENu a nechci to cely prohledavat :) A to online hrani mi vazne dost chybi :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 zatim nic nepokrocilo... kdyby jo, tak je to v novinkach velkym pismem ;-) zatim tady teda lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
caw lidi jak nazev napovida nemuzu se pripojit na PSN a tudiz nemuzu hrat ONLINE hry mam 5.50 GEN-B (full) nevite cim to je? :(:(:(
EDIT: hodne to specha :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts