kingondra007 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 čus lidi chci si koupit nový komp a chtěl bych ušetrit bo mám omezený rozpočet a chtěl bych se zeptat našel jsem na dealextrem tento chladič http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9522 a chtěl bych se zeptat odvede svou práci dobřebudu mít asi amd X4 965 a nebo intel i-5 přetáktovávat asi budu ale né nják extra co mysliíte bude to stačit?A vubec mam věřit pc komponetum s dealextrem?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 ten je supr je uz i videt ze to ma velekej vykon turbina je takyhodne velka a pochybuju ze to bude mit nakej slabej pohon na core i5 to stacit bude uplne v poho :d je to vlastne chladic pro herni pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 no kubo diky za odpověd ale viděl jsem tvoje recenze myslim že na grafiky nebo na co a myslim že si počkám na njekoho kdo tomu rozumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 no kubo diky za odpověd ale viděl jsem tvoje recenze myslim že na grafiky nebo na co a myslim že si počkám na njekoho kdo tomu rozumi sorry za ot ale to jsem ze sebe delal saska nedelam ze sebe vedce ale zase nakej blbec si myslim nejsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 no není nic lepšího než se taky podívat na komenty jinších lidí pišou že je dobrý ale já bych mu až tak nevěřil přeci jen má 4 heatpipe (to už má dědeček ac freezer 7,6 heatpipe) podle mě tvůj procesor uchladí i když pojede ventilátor určitě furt na max.. ja bych ti doporučil zainvestovat určitě se ti to oplatí více i pro pozdější OC.. například něco od Scytche třeba Scytche Ninja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 koukam na to a taky me dost zarazily ty heatpipe, ale uz to tu nekdo zminil... videl jsi to v nejakych testech? spis bych si vzal neco overenyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.