JohnCzE Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Jak se těšíte na TES??já střašně moc a chci se vás zeptat jestli bude na 2UMD jak se psalo nekdy minulej rok nebo normal na jednom???díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 vůbec..oblivion je škoda hrát na takovým krámu jako je psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 eeee...MorroRe tak si rikam co delas na tomhle foru kdyz psp povazujes za kram :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 hraju na něm hry, který na kompa nevycházej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 já se tedy na tuhle hru moc těším kdy má vlastně vyjít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Zatim ani nejsou zadny screeny, takze se na tom jeste dost maka, podle predpokladu by mel vyjit na konci roku.. takze do ty doby to musime vydrzet s jinnymy zaparkamy, nastesti na PSP je jich docela slusny kvantum, takze o zabavu se nebojim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Moc se na to netěšim, protože jak řikal Morror na počítači je to větší a lepší pařba... Akorát když někam pudu nebo do školy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 to já se na to zas těšim, páč mam slabej stroj a oblivion nerozběham. popravdě řečeno se mi škube i morrowind :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 nekde psaly že 25.5 v UK a na konci roku v USA ..je to divný co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 máš recht,na ign píšou že v červnu v eu a austrálii,ale tomu bych fakt nevěřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 ja su na tuhle hru zvedavej hlavne taky kvuli tomu ze me zajima jak moc to budou muset orezat,aby to slo na psp hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 doufám že ne questy ty byli v oblivionu fakt dobry..Hlavne za brotherhood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Na tohle se taky fakt dost těším... oblivion se mi na PC strašně sekal takže sem vyšel z tech tunelu a odinstaloval sem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 ja jsem to musel hodin na nejmenší rozlišení a ještě jsem o udělal podle časopisu SCORE a dalo se to hrat ..bylo to tim že jsem mel 512mb ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
primeros Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 kdyz uz bude na psp, tak to s oblivionem nebude mit nic po graficke strance spolecneho... ale ta hratelnost musi bejt :D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.