amuse Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 četl jsem začátečníky a nevim co s tim stáhnu si hru iso,zabalená, dejme tomu (miami vice),rozbalim do složky miami,která obsahuje umd_data.bin a psp game. V psp otevřu složku iso,a nakopíruju tam složku miami , která obsahuje ty dvě co jsem říkal.nyní spustim game/memory a tam mi k tý hře píše,data corrupted :( co jsem udělal špatně ?hlp mam 3-03oeC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 no tak to nerozbaluj,rozbalil si samotný iso,dej to rovnou do složky ISO,to umddata.bin apod. už je samotný obsah isa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 musíš tam dát to zabalený iso...hry se nerozbalujou pokud sou v iso nebo cso!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
amuse
četl jsem začátečníky a nevim co s tim
stáhnu si hru iso,zabalená,
dejme tomu (miami vice),rozbalim do složky miami,která obsahuje umd_data.bin a psp game.
V psp otevřu složku iso,a nakopíruju tam složku miami , která obsahuje ty dvě co jsem říkal.nyní spustim game/memory a tam mi k tý hře píše,data corrupted :(
co jsem udělal špatně ?hlp
mam 3-03oeC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts