radekgrimm Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 najde se nekdo spolehlivej kdo by mi podsvitil psp tlacitka L a R? zaplatim dobre.. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Zkus napsta uživately ice22222, ten provadí tuning PSP Slim, či 3000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekgrimm Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Zkus napsta uživately ice22222, ten provadí tuning PSP Slim, či 3000. jj vim ale ja mam psp fat:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Zeptej se ho,nic neztratíš :) Loco,to jsem nečet,sry :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 ale on tvrdí že rozebrání fatka a složení vede k nefunkčnosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 koukni do mého podpisu. mam tam návod na podsvícení umd mechaniky, k R a L tlacitkum to bude stejny akorad ledky budou jinde. je to uplne jednoduchy, myslim ze by to zvladl snad kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Zkus napsta uživately ice22222, ten provadí tuning PSP Slim, či 3000. mikropajka neni muj obor, takze nepomuzu ale on tvrdí že rozebrání fatka a složení vede k nefunkčnosti :D tak kdyz sem vykuchal fatko pro kamose ze mu dam novy display a kontakt na display se podelal? a nejsem jediny komu to na fatku udelalo. Se slimkama a 3000 sem nikdy problem nemel ze by se neco podelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 skus si to udělat sám není to težké :) mohl by ti pomoci muj návod: http://console-forum.net/showthread.php?p=834947#post834947 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 ale dyť to neni podsvícení, ale tvůj návod LuK4S0 využiju prozměnu já :) Už mám obědnaný ty tlačítka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Já osobně jsem už FATko rezebíral přibližně 20x, a je vše O.K. Asi mám štěstí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.