HexeH Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Založil jsem tento thread abych se dozvěděl něco více o této hře. Mám velmi rád akční hry z dob antických, nebo conanovských. V dobách kdy hra měla vyjít se tvářila jako mega konkurence God of War, resp ze slávy GOW hodně těžila. Obrovská hype bublina praskla a nějak hodně brzo se zapomnělo, že hra vůbec existuje. Podle mne produkt dosahuje kvalit nějaké slabší stupidní akční hry z ps2 která omrzí hned po pár stisknutích dualshocku. Hráli ste ji někdo, nebo i dohráli? Za celou tu dobu jsem nesebral odvahu si ji pořídit, připadalo by mi to jako vyhozené peníze. Je to pravda? díky za ohlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 hra to není špatná, mě se poměrně líbila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dede1468623622 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Založil jsem tento thread abych se dozvěděl něco více o této hře. Mám velmi rád akční hry z dob antických, nebo conanovských. V dobách kdy hra měla vyjít se tvářila jako mega konkurence God of War, resp ze slávy GOW hodně těžila. Obrovská hype bublina praskla a nějak hodně brzo se zapomnělo, že hra vůbec existuje. Podle mne produkt dosahuje kvalit nějaké slabší stupidní akční hry z ps2 která omrzí hned po pár stisknutích dualshocku. Hráli ste ji někdo, nebo i dohráli? Za celou tu dobu jsem nesebral odvahu si ji pořídit, připadalo by mi to jako vyhozené peníze. Je to pravda?díky za ohlasy Cus, taky jsem o tom slysel jen samy spatny veci, lidem se to moc nelibilo... byli kolem toho jen velky keci a pak hovno :cry: Ale tema te hry me natchlo, bohuzel hru jsem nemel moznost hrat. Tak ti moc neporadim, ale slysel jsem, ze je to az moc velky stereotyp a nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.