palos Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 myslíte že je to podvod nebo pravda?? http://www.hyperinzert.cz/inzerat/35295-apple-iphone-3gs-32gb http://www.hyperinzert.cz/inzerat/32453-apple-iphone-3gs-32gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvacensored Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 to je na obednani z usa uz sem zkousel jednou takto na inzerat psat neni v tom doprava atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 no ta jedna spocená miniatura fotky....nvm, mvm... nejdřív bych se zeptal na podrobnější info či fota ale za tu cenu je to dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Zkus si to prověřit, ale na 90% jde o podvodníka - mám podobné zkušenosti, když jsem si před rokem objednával iPhone 3G z USA (naštěstí jsem na to, že jde o podvodníka přišel ještě včas). Pokud chceš objednávat zboží z USA, tak jedině přez známé prodejce, jako například Libijaro a podobně!! S tím mám jen dobré zkušenosti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 :lol: Přeloženo přes google translator :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Tento telefon je odemčený a může být použita s jakoukoli SIM kartou. :lol: nevěřil bych tomu :lol: Má čeština je brutus,ale todle je moc i na mě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 vůběc - zapomen na to, iPhone 3GS po 15tis je takový malý "zázrak". V USA je taky pěkně drahý. Spíš sleduj ebay.com, protože jej stejně levněji neseženeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 jojo to tu jednou bylo ale za 6500 k ,tak ho nekdo obednal a prisel mu 3G 8GB:Dtakze ne neni to pravda je v tom podvod:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 No neumí ani psat velky písmena? andrea turecky?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LP.Chazzy Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 6000 + dph, doprava a máš to skoro za 12 000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 jednou jsem si s něma psal chtěl jsem nějakou internetovou adresu na ten jejich obchod, tu mi dal a když jsem ju rozklikl tak byla zablokovaná googlem za nelegální obchodování a podvody :D podle mě jasnej fake ale zkusit to někdo může :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 podle me bude chtit penize predem takze..ja bohuzel takhle naletel pred mesicem,prisel sjem o 8400..takze opravdu pozor,blizi se vanoce,tak je net takovych sracek plny,pokud to nehodi na ebay aby platba byla pres paypal,kde mas ochranu kupujiciho,tak na to ser.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Tohle to zcela vystihuje http://console-forum.net/showpost.php?p=688119&postcount=125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ahoj, vím že ste se tomu tady věnovali, ale zajímalo by mě co si myslíte o tomhle (popravdě já si myslim že je to podvodník). Zkusil sem reagovat na inzerát o iPhone za 5000Kč, ten člověk komunikoval pomocí překladače, ale když sme mu začal odepisovat anglicky, začal taky psát anglicky. Zkoušel jsem se domluvit na osobním setkání, ale na to moc neodpovídá. Spíše mi napsal v jednou emailu, že pokud nevěřím, mohu zaplatit polovinu předem a 2: polovinu až ho budu mít a v další emailu mě zase ujišťoval že nesbírají peníze lidí, že to jejich společnost nedělá apod. Tady je celé vlákno emailů: micheal hill: Díky moc za mail ... Ano, stále máme telefon v obchodě .. Kolik jednotku, kterou chcete koupit?? Jakmile budeme recceived kolik jednotku, kterou chcete koupit pak budeme vám více informací o telefon .. Výzvy ke čtení od vás brzy Já Hi, i mean, can i meet you somewhere to see if it is REAL iPhone? micheal hill: Thanks o much for the mail..... The Apple Iphone is Brand new apple iphone 3gs 32gb and the phone come with 1 year international Warranty... The Phone is going to Ship from our Store in united Kingdom to your Door Step. And the Shipping we Just 24Hours to be delivered to your door step. NOTE:For you to believe in us we are going to allow you to make half payment of the money before we ship out and when the phone get to you then you see that the Phone is Original then you we send us the Reaming half payment of the money.. So Kindly get back to us with How many unit you want to Buy ? ? ? Once we received this Details from you we can give you a Shipping Forms to fill so that we can packed and label your package ready for shipment.. Waiting to read from you soon Thanks Já: I want just one, how much is it? And why i cant just meet you somewhere to see if it is REAL Apple iPhone? michealhill: Hello Dear Customer, Thanks so much for the mail The Apple Iphone we are selling in our Company is Brand new apple iphone 3gs 32gb and the phone also come with 1 year International Warranty.. i want you to know that once you are buying from us you are buying from a Legit Company so you have not to be Scared About you not getting your Order,you will surely be getting your Order under 2days once your Payment has been Made Via Western Union.... Have you heard about the Law of Karma: Its says what ever is goes around, they must surely come Around. So I want you to have Faith and believe that once you made that payment. I will be the personally to care for your package and you will receiver your item without any problem. We are a good Christian in our company, we don't collect people money and donnot send thier item to them.we don't do that in ourcompany... I will give you 100% sure that once you make payments, and will confirm it your item will surely been send to you.. I want you to believe in us..... We dispatch via FedEx,UPS international Courier Service and delivery takes 2Days to your door step.. I want you to be rest assured that you have come to the right place to do business and we will not disappoint you.. The apple iphone we have for sale are all brand new and authentic.. They each come with 12 month manufacturers warranty..... TOTAL SUMMARY ============ 5,000 CZK So Kindly get back to us with your Postage Details Bellow.... Name.... Address........ state......... country....... Zip code.... Once we received this details from you we can packed and label your Item Ready for shipment. Jaké jsou Vaše názory?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 100% podvodník ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 po uložení obrázku a následné analýze:cheesygrin: jsem zjistil že na krabici není napsáno 3gs ale 3g:idea::thumbup: třeba to není podvodník ale ňouma, který si mysli že je to 3gs ale má 3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 100% podvodník ! Zkouším na něj znova osobní setkání, nebo aspoň dobírku (můžu si při dobírce zkontrolovat zboží a případně poslat zpět že? - kdyby to nebylo to co sem si objednal). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.