Horvy Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Ahoj mám takovej problém koupil jsem si přes internet novou baterii do PSP Fat ( originál ) hned jak jsem jí dostal jsem jí vyzkoušel a zjistil že zní nejde udělat pandora to by mi tak nevadilo ale co mě rozčílilo baterie vydrží sotva hodinu tak jsem zezačátku myslel že je to normální tak jí 2 tejdny nabiju vybiju a tak pořád dokola v domění že se postupně bude zvětšovat výdrž a právě že nezvětšila ..... :cry: tak jsem se na to podíval pořádně vzal jsem si starou (nefunkční) a porovnal s novou předek má uplně stejnej ale zadek ..... :-( je napsán čínsky tak to beru třeba je objedaná z číny a je pro čínskej trh ale co mě fakt naštvalo nejvíc to je že ta baterka má baj oko 20g a ta stará má tak 100g je to možný ? a tím pádem to dosebe začíná zapadat má to 1. čínskou zadní stranu 2. nejde ztoho udělat pandora 3. ta váha už si myslim něco naznačuje co si otom myslíte ? stránka odkuď jsem ji koupil : http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/2149-psp-baterie-sony-original-1800-mah-pro-psp-fat1000-24/ foto dodám kdybyjste chtěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Originál?Kde si koupil? Jestli na internetu v něověřeném obchodu tak to originál nebude :lol: Na 99% je to fake ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 dyt to celou dobu pises, je to Made in China :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 A kde jsi ji koupil? A je to opravdu originál od Sony? Jinak reklamace;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Fake,.. a ten e-shop taky nevypada nejak kvalitně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 no to jste mě moc nepotěšili :D stou zárukou nwm nwm každopádně napíšu tam email a uvidim jak se ktomu postaví pokuď neodpoví tak stim holt nic neudělám no nic .... jdu si objednat jinou z jiného shopu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 muzes bejt rad ze ti pri nabijeni nevyhodila do luftu byt xD sice je to trapny ,ale pokud ma shop/stranka uz jenom odflaknutej design tak si ji nevsimam ... doufam ze ti vratej prachy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Hele jestli mužeš hoď sem ještě ty fotky;-) rád se na ni podívám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 ok musim nafotit mobilem takže kvalita nic moc mnnt tak to já jsem tohle neřešil řešil jsem hlavně jestli je originál a originál to neni no tak ted jsem zase oněco chytřejší :D každopádně 300 Kč mě nezabije tak aspon víte naco si dávat pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Hej to je stránka dělaná na blogach ne? Pochybuji, že platí státu za obchod a tak. Vidím to tak na obchodní inspekci.8) strašný, no maj tam i dokonce návštěvy :/. Opravdu profesionální. btw: Jejich psaní: Technické informace ,reklamace,servis konzolí ,konzole-help linka každá čárka jinak, mezery xD. Jinak ja bacha: od 1.6.09 jsme plátci DPH !! Tak asi nic, ale rozhodně podle vzhledu už bych si tam nic neobjednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Je to jasnej fake. Vsimni si sedeho prouzku na fotce - je tam zacenzurovany nejaky napis .. neco jako dealextreme.com nebo nejaky prodejce na eBayi.. Prodavaji se prakticky uplne stejne designove baterie, ale je to fake fake fake. Obchod absolutne vubec nesplnuje podminky eshopu. Majitele na 100% nemaji ani zivnostak (neodvadi tudiz dane), nejsou tam nikde obchodni podminky, kontakt atd. Klidne je muzes napraskat COIce a budou v prdeli, ze se z toho podelaji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Je to jasnej fake. Vsimni si sedeho prouzku na fotce - je tam zacenzurovany nejaky napis .. neco jako dealextreme.com nebo nejaky prodejce na eBayi.. Prodavaji se prakticky uplne stejne designove baterie, ale je to fake fake fake.Obchod absolutne vubec nesplnuje podminky eshopu. Majitele na 100% nemaji ani zivnostak (neodvadi tudiz dane), nejsou tam nikde obchodni podminky, kontakt atd. Klidne je muzes napraskat COIce a budou v prdeli, ze se z toho podelaji :) http://www.konzole-prislusenstvi.cz/reklamacni-rad-konzole-prislusenstvi-vse-pro-vasi-herni-konzoli-recenze-her/ :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 toho proužku jsem si všiml ale neřešil jsem to :) tak jdu jim napsat ostrej email uvidíme jak se nato vyjádří každopádně vás budu informovat pohrozim jim i tou obchodní inspekcí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 No jestli ste si někdo přečetl reklamační řád tak doufám že jste se bavili stejně jako já... Myslím si že Obchodní inspekce je tu na místě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 No jestli ste si někdo přečetl reklamační řád tak doufám že jste se bavili stejně jako já... Myslím si že Obchodní inspekce je tu na místě! Opravdu : Okamžikem odstranění ochranných prostředků (fólií) se kupující stává oprávněným licenčním uživatelem produktu a zboží již nelze vrátit prodávajícímu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Opravdu : Okamžikem odstranění ochranných prostředků (fólií) se kupující stává oprávněným licenčním uživatelem produktu a zboží již nelze vrátit prodávajícímuxD Tenhle obchod je opravdu masakr tak nějak si ho prohlížím a třeba u ovladače na PS2 na ovladači je nápis Sony a měli dotaz jestli je to originál a oni napíšou ne originál to není! No to je opravdu po mě:wohow:fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 tohle je vietnamská online tržnice co se tváří jako normální :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 tohle je vietnamská online tržnice co se tváří jako normální :D Heeeeeeeeeeeej neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Ta věta mě dostala xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 tak takovy fake jsem jeste nevidel :D zlate GAME SHOPY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 všimli ste si že tam majú asi 5 rôznych ovlídačov pre PS2 a každý sa volá Dual shock :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 nevyplaci se chtit za kazdou cenu usetrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 nevyplaci se chtit za kazdou cenu usetrit presne lepsi je si zajid do nejakeho game shopu tam to je stoprocentni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 z toho webu bych nic neobjednal už jenom kvůli tomu vzhledu, začátečnická práce a co se týče tý baterky tak ještě píšou Originál SONY přitom je to nekvalitní čínskej fake, buď rád že PSP neexplodovalo :D pokuď je to možný, tak jí reklamuj nebo udej a máš vyhráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 aby si ho nenasli a nezepelili mu barak XD neni nad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Z toho bych asi strach neměl protože to co oni provádějí to je fakt masakr...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.