Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Zdravim ... Chci se zeptat jaký máte názor na výrobky ECG (http://www.ecg-shop.cz/) ?? Chci si koupit LCD TV ECG 26LHD51 (http://www.alza.cz/ecg-26lhd51-dvb-t-d139667.htm) a potřebuju poradit - cena je hoodně příjemná, ale jak je to s kvalitou ?? Díky za názory .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 O týhle značce slyšim snad poprvé:D Pokud chceš kvalitu ber Samsung. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Jo samsung je suprovej, ale zrovna nemám tolik cash abych si koupil samsunga za 12k :( jde mi hl. o cenu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 No budu upřímnej moc bych na kvalitu nesázel cena je příjemná to máš pravdu ale kvality bych se bál a nebo bude dobrá ale ta poruchovost! Prostě je to značka kterou nikdo nezná a těží z toho že ceny jsou prostě nízké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 S kvalitou to taky nevidim růžově, zrovna si projíždim TV a narazil sem na 32" LG (http://www.alza.cz/32-lcd-tv-lg-32lh2000-d118470.htm) vypadá pěkně, cena taky slušná a ještě k tomu dávaj nějakej krepovač na vlasy :) Jinak nikdo nemáte doma nějakej přístroj od ECGéčka ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BERGY_21 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 S kvalitou to taky nevidim růžově, zrovna si projíždim TV a narazil sem na 32" LG (http://www.alza.cz/32-lcd-tv-lg-32lh2000-d118470.htm) vypadá pěkně, cena taky slušná a ještě k tomu dávaj nějakej krepovač na vlasy :)Jinak nikdo nemáte doma nějakej přístroj od ECGéčka ? .. Od ECG jsme nakoupili celý rodine set top boxy a jsou v pohodě. Tahle značka není úplný noname (mají celorepublikovu síť prodejen EC Group ( http://www.ec-group.cz/ ) a v podstatě se přetransofrmovali z K+B elektra, což byl v devadesatých letech v Čechach docela pojem. S případným servisem by tedy neměl být žádný problém a kvalita se dá posoudit na jakékoli jejich kamenné prodejně). Obecně ale počítej s tím, že ty výrobky jsou prostě pro mainstream a spíš nenáročný uživatele. Pokud toužíš po špičkový televizi, tak šetři na Samsunga aspoň. Pokud čekat nechceš, omrkni tu telku v provozu na prodejně jestli je podávaný obraz pro tebe přijatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 deda si kupoval 82cm LCD televizi od ECG... myslim ze za ty prachy supr... (asi 8-9k ;) ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 teta má mikrovlnku ECG a bezporuchy drží už asi třetím rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Měl jsem doma MP4 přehrávač od ECG... Po roce se zhruba vysral. Začal blbnout display. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 A nevíte kde maj nějaký TV od ECG na severu Čech ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BERGY_21 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 A nevíte kde maj nějaký TV od ECG na severu Čech ?? ... a zkoušel jsi kliknout na ten odkaz co jsem ti o par příspěvků výše psal? je tam volba s názvem "síť prodejen" pak kliknout na libovolny region ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Nekoukal -... tak to dik za odkaz :) --- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Co jsem videl veci se znackou ECG,tak to jsou proste brandovane veci od ruznych cinskych firem. Treba v kauflandu maji lcd tv huang-wang nebo tak nejak,a videl jsem stejnou ECG,tu samou,jen s jinym logem. Ja bych radsi priplatil par tisic na nejaky samsung.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Nwm jak koukám tak ten kdo má/ví kdo má chválil (aý na vyjímky ...) :) Včera sem byl u známýho a ejhle měl v obýváku 32" ECG a vypadala docela pěkně a obraz taky šel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Kupoval jsem tátovi ECG televizi 82cm a je spokojenej, všechno chodí normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Tak koukám kdo má tak si neztěžuje a asi půjdu do nějaký od ECG :) Myslim že pro lidi co maj omezený finance jako já je to dobrej nákup ... Díky a můžete to locknout .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schauer Odesláno Srpen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2020 Vim, ze uz je to uzavrena diskuse, nasel jsem ji proto, ze se o ECG znacku zacinam zajimat. Lidi PROSIM, nepiste sem dohady, ale fakta. A fakta jsou 1x pokazeny MP3 a 5x spokojenost s vyrobkem. Ja mam take doma Samsung TV, ale nikdy bych neshodil co neznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.