rygi Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak vám chci ukázat moje psp :D jěšte plánuji přidání červených a modrých led diod jak po obvodu psp tak pod tlačítka R + L:)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Pěkně udělané :love: Jak dlouho jsi na tom dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Pěkně udělané :love:Jak dlouho jsi na tom dělal? asi 1.5 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 povedeny kousek :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 povedeny kousek :psp: děkuji dalo to docela fušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 ak sa smiem spýtať, kde si zohnal ten kryt?? ebay, DX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 ak sa smiem spýtať, kde si zohnal ten kryt??ebay, DX? asi deal extreme, tam je maji jinak moc krásná práce taky bych chtěl takový PSP;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 je z dx a dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Pekně sis stim musel pohrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 nice :thumbup: az budes mit ty diody tak urcite hod nejake fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 nice :thumbup: az budes mit ty diody tak urcite hod nejake fotky jj pak sem hodim par foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 a ja bych chtel navod jak jsi dal ty diody pod to L a R diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Pekna praca.. ale nechapem co sa vam paci na tom presvitnom obale.. pozerat na suciastky pocas drtby moc nemusim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 dpěkné, pěkné :D:D na kolik tě to vyšlo i s poštovnym pls?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 mě přijde good ta UMD mechanika ale jinak se mi moc ten průhlednej obal nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 tak tady dávám video mého psp už i s podsvícenými tlačítky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 pěkně pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 jop mas to pekne :thumbup: ;) jenom se mi nelibi ze L a R tlacitka mas kazde jinou barvou, dal bych bud jen jednu nebo jen druhou, ale to je otazka vkusu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 pěkně pěkně... děkuji jop mas to pekne :thumbup: ;) jenom se mi nelibi ze L a R tlacitka mas kazde jinou barvou, dal bych bud jen jednu nebo jen druhou, ale to je otazka vkusu ;) děkuji .Přesně otázka vkusu mě se to takhle líbí prostě, ale každej má svůj názor ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Vypadá to zajímavě, ale sám bych si to asi nedělal... ( jakože bych to ani nechtěl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Já bych to taky takhle nechtěl. Ten transparent je hnus. Mě se to prostě nelíbí. Dal bych tam nějaký jiný kryt, ale ty L+R se mi líbí fakt hodně :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 mno já ten transparent mam jen kvůli tomu že ty ledky z tláčítek podsvítí skoro celý psp ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.