Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Borderlands

Silas

Recommended Posts

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

pro ty, co uz ji hrajou..

narazil nekdo na bugy typu : chybejici hlas vypravece u intra, chybejici dabing postav(ridic autobusu), nemoznost dokoncit nejakej ukol..atd...nebo vam to jede bez problemu?

Zkus toto:

Vse bezi bez problemu ale aby bezel hlas v ukazkach musel jsem v nastaveni Locale v Dashboardu zmenit z Czech Rep. na United Kingdom!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ted jsem tak hodku paril, puvodne jsem si vzal Huntera, tedy snipera, ale rikal jsem si ze to asi s gamepadem nebyl moc dobrej napad, pred prvnim questem se mi to nejak pokazilo, tak jsem to zkusil za Sirenu (neco jako mag :), to uz jsem se dostal mnohem dal. Hra zatim super, grafika naherna, ale vyskytl se prvni problem. Trosku nevim jak porazit prvniho bosse Nine Toese :) Mam tam dva kurevsky odolny cokly, jen tam vlitnu jsem za chvilku tuhej, pravdepodobne bude fungovat strategie, pustupne oddelej psi a pk jeho, ale tezko rict jestli se nerespawnujou, uvidime, snad se k tomu jeste dneska dostanu, kdybyste ho nekdo uz dal, tak napiste jak jse na to sli.

Odkaz ke komentáři

Titulky zapsanes normalne v options - adio/video. A je to postapokaliptycký RPS :) A to neni muj vymsl, sami autori to nazivaj RPS (Role-playing Shooter). Takze je to FPS s otevrenym svetem, mnoha questy, XP, levelovanim, itemama a proste se vsim co ke spravnemu RPG patri, zatim jsem na 4 levlu a pri level upu mi jen pribiva zdravi, zadny abilityies, ale myslim ze jsem nekde u loadovaci obrazovky videl, ze ty ti pribyvaji az od 5 levlu.

Odkaz ke komentáři

Tak to uz si asi dal ne ja, za koho hrajes a jak si zabi nine toese?

Tak nine toes porazen, nakonec to nebylo tak tezke, strategie s rozrilenim psu se povedla, presto mi nakonec pomohl psychwalk objeveny po dosahnuti pateho levelu, bohuzel zde boudou questy asi pekne tvrdy, troufl jsem si nanestesti na HARD a typek jmenem boned head je pekne nabusenej, siju to donej nejsilnejsi zbrani a skoro jako by mu to ani nic nedelalo :) k tomu ma jeste nechutne silny stit

Odkaz ke komentáři

Zabava to je o tom zadna. Nikdo z vas si ale nemysli, ze je tam trochu nevyvazena obtiznost? Jdu si jen tak pustinou a kazdyho bez problemu roztrilim a pak mam za chvily problem dat nine toese a boned heada. Kdyz to srovnam treba s Falloutem 3, tam to tak vubec neni, tam t sice neni zadna prdel kdyz na nekeho v pustine narazis, ale da se to vzladnout a nikde tam proste neni misto, kdy by sis rekl, Jak mam tohle do pr**le zvladnout? Jo a urcite kouknete na tohle http://xbox360.ign.com/dor/objects/957206/borderlands/videos/borderlands_spc_realgamer.html

fakt jsem z toho nemol :)

Odkaz ke komentáři

Zabava to je o tom zadna. Nikdo z vas si ale nemysli, ze je tam trochu nevyvazena obtiznost? Jdu si jen tak pustinou a kazdyho bez problemu roztrilim a pak mam za chvily problem dat nine toese a boned heada. Kdyz to srovnam treba s Falloutem 3, tam to tak vubec neni, tam t sice neni zadna prdel kdyz na nekeho v pustine narazis, ale da se to vzladnout a nikde tam proste neni misto, kdy by sis rekl, Jak mam tohle do pr**le zvladnout? Jo a urcite kouknete na tohle http://xbox360.ign.com/dor/objects/957206/borderlands/videos/borderlands_spc_realgamer.html

fakt jsem z toho nemol :)

tak nemas chodit na mista kde maj velkej lvl

Odkaz ke komentáři

Je to dobré, ale postup hrou je víceméně naskriptován obtížností questů, takže stejně nejdřív musíte absolvovat prošlapanou cestičku od prvního levelu výš, aniž byste si běhali kde se vám zlíbí. A pokud měl Fallout 3 v rámci first person pohledu nějak vypadat, tak takhle, má to falloutovskou atmosféru víc než samotný Fallout 3.

Odkaz ke komentáři

tak nemas chodit na mista kde maj velkej lvl

Po zabiti Nine toese jsemdostal dva questy jeden na obtiznost thougha jeden na hard, jasne asi jsem si mel zvolit ten prvni, ale prece jen by to na zacatku nemelo dava temere nezvladateln quesy, krom toho je boned head temer hned na zacatku, par desitek metru od hlavniho tabora. Fakt mi to prijde dost nevyvazene.

Jo a jinak si nemyslim ze je tohle vic Falloutvske nezsamotny Fallout, ten mel nezapomenutlnou atmoferu, dokonalou iluzi postapokalyptickeho sveta.]

Odkaz ke komentáři

iso mám 7 838 695 424

Jinak je to bomba naprosto závislácká hra mam Huntera na nejakym 23 lvl a fak super jen tedka v tý druhy mape mě nejde splnit Q posbírat části revolveru ta poslední část tam prostě neni jak kdyby byla zapadla v textuře nebo co. Trošku mě vadí vertikální split-screen ale dá se na to zvyknout. Obtížnost je taková ošemetná dát o 3 lvl silnějšího je někdy dost HC, hlavní je používat ten main skill u Huntera je to Bloodwing, a dá se to. Plnit Q je základ a nejlíp všechny no, je za to nejvíc prachů a nejvíc expů :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu