Silas Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak jak se vám líbí tahle hra? uvažuju, že si jí taky pořídim a dotaz - má to Offline Coop? pro 2 hráče ve Split Screenu? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Mě se zatím líbí hodně,něco jako fallout 3.A split-screen to má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 pro ty, co uz ji hrajou.. narazil nekdo na bugy typu : chybejici hlas vypravece u intra, chybejici dabing postav(ridic autobusu), nemoznost dokoncit nejakej ukol..atd...nebo vam to jede bez problemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 pro ty, co uz ji hrajou..narazil nekdo na bugy typu : chybejici hlas vypravece u intra, chybejici dabing postav(ridic autobusu), nemoznost dokoncit nejakej ukol..atd...nebo vam to jede bez problemu? Zkus toto: Vse bezi bez problemu ale aby bezel hlas v ukazkach musel jsem v nastaveni Locale v Dashboardu zmenit z Czech Rep. na United Kingdom!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 tak jak se vám líbí tahle hra? uvažuju, že si jí taky pořídim a dotaz - má to Offline Coop? pro 2 hráče ve Split Screenu? ... Split scr. to ma, jen me mrzi, ze se neda nastavit jako napr. v L4D, zda bude split horizontalni, nebo vertikalni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Hrajete to někdo v single playeru nebo je to udělaný jenom na ten coop režim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Hrajete to někdo v single playeru nebo je to udělaný jenom na ten coop režim ? Řekl bych,že singl je hlavní náplní hry,coop je dopňek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Tak ted jsem tak hodku paril, puvodne jsem si vzal Huntera, tedy snipera, ale rikal jsem si ze to asi s gamepadem nebyl moc dobrej napad, pred prvnim questem se mi to nejak pokazilo, tak jsem to zkusil za Sirenu (neco jako mag :), to uz jsem se dostal mnohem dal. Hra zatim super, grafika naherna, ale vyskytl se prvni problem. Trosku nevim jak porazit prvniho bosse Nine Toese :) Mam tam dva kurevsky odolny cokly, jen tam vlitnu jsem za chvilku tuhej, pravdepodobne bude fungovat strategie, pustupne oddelej psi a pk jeho, ale tezko rict jestli se nerespawnujou, uvidime, snad se k tomu jeste dneska dostanu, kdybyste ho nekdo uz dal, tak napiste jak jse na to sli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Ví někdo kde se zapínaj titulky?Zvuk po navolení státu U.K. funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Mě by zajímalo jestli je to RPG a nebo postapokaliptycká FPS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Titulky zapsanes normalne v options - adio/video. A je to postapokaliptycký RPS :) A to neni muj vymsl, sami autori to nazivaj RPS (Role-playing Shooter). Takze je to FPS s otevrenym svetem, mnoha questy, XP, levelovanim, itemama a proste se vsim co ke spravnemu RPG patri, zatim jsem na 4 levlu a pri level upu mi jen pribiva zdravi, zadny abilityies, ale myslim ze jsem nekde u loadovaci obrazovky videl, ze ty ti pribyvaji az od 5 levlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 hezká grafika ale přijde mi ten obraz zoomnutej ... takže mě z toho po čase bolí oči a pak i hlava ... ale dělám jendu misi ... je tam pár týpků v také uličce .. .a za boha je nemůpžu zabít jako by byli nesmrtelní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Tak to uz si asi dal ne ja, za koho hrajes a jak si zabi nine toese? Tak nine toes porazen, nakonec to nebylo tak tezke, strategie s rozrilenim psu se povedla, presto mi nakonec pomohl psychwalk objeveny po dosahnuti pateho levelu, bohuzel zde boudou questy asi pekne tvrdy, troufl jsem si nanestesti na HARD a typek jmenem boned head je pekne nabusenej, siju to donej nejsilnejsi zbrani a skoro jako by mu to ani nic nedelalo :) k tomu ma jeste nechutne silny stit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 pro me velmi podarena hra, chvili sem to skousel hrat sam ale tedka to hlavne hraju s kamosem v coopu a to je vetsi zabava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zabava to je o tom zadna. Nikdo z vas si ale nemysli, ze je tam trochu nevyvazena obtiznost? Jdu si jen tak pustinou a kazdyho bez problemu roztrilim a pak mam za chvily problem dat nine toese a boned heada. Kdyz to srovnam treba s Falloutem 3, tam to tak vubec neni, tam t sice neni zadna prdel kdyz na nekeho v pustine narazis, ale da se to vzladnout a nikde tam proste neni misto, kdy by sis rekl, Jak mam tohle do pr**le zvladnout? Jo a urcite kouknete na tohle http://xbox360.ign.com/dor/objects/957206/borderlands/videos/borderlands_spc_realgamer.html fakt jsem z toho nemol :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zabava to je o tom zadna. Nikdo z vas si ale nemysli, ze je tam trochu nevyvazena obtiznost? Jdu si jen tak pustinou a kazdyho bez problemu roztrilim a pak mam za chvily problem dat nine toese a boned heada. Kdyz to srovnam treba s Falloutem 3, tam to tak vubec neni, tam t sice neni zadna prdel kdyz na nekeho v pustine narazis, ale da se to vzladnout a nikde tam proste neni misto, kdy by sis rekl, Jak mam tohle do pr**le zvladnout? Jo a urcite kouknete na tohle http://xbox360.ign.com/dor/objects/957206/borderlands/videos/borderlands_spc_realgamer.htmlfakt jsem z toho nemol :) tak nemas chodit na mista kde maj velkej lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Hele šel by hrát ten Co-op po Livu s třeba 3 lidma ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Na tuhle hru uz se tesim dlouho nevite nekdo kdy je datum vydani pro evropu IGN mi rezignuje :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Na tuhle hru uz se tesim dlouho nevite nekdo kdy je datum vydani pro evropu IGN mi rezignuje :) ? jestli se nepletu tak 23. zari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Tak do týhle hry jdu taky vypadá suprově :D těším se až výjde a doufám že je stejně dobrá jako jine postapokaliptické fps :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Je to dobré, ale postup hrou je víceméně naskriptován obtížností questů, takže stejně nejdřív musíte absolvovat prošlapanou cestičku od prvního levelu výš, aniž byste si běhali kde se vám zlíbí. A pokud měl Fallout 3 v rámci first person pohledu nějak vypadat, tak takhle, má to falloutovskou atmosféru víc než samotný Fallout 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 upřímě dost pičatě udělaná hra hezká grafika ale ta obtížnost ... dostal jsem misi kde mám zabít nějakýho vobrovskýho 15 level kokota ...naprosto to nedávám par ran a je po mě ... granátem když mě zasáhne tak ležím hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 tak nemas chodit na mista kde maj velkej lvl Po zabiti Nine toese jsemdostal dva questy jeden na obtiznost thougha jeden na hard, jasne asi jsem si mel zvolit ten prvni, ale prece jen by to na zacatku nemelo dava temere nezvladateln quesy, krom toho je boned head temer hned na zacatku, par desitek metru od hlavniho tabora. Fakt mi to prijde dost nevyvazene. Jo a jinak si nemyslim ze je tohle vic Falloutvske nezsamotny Fallout, ten mel nezapomenutlnou atmoferu, dokonalou iluzi postapokalyptickeho sveta.] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 hej pls nemoh by mi nekdo napsat kolik ma tahle hra po rotbaleni pls uplne repsne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 iso mám 7 838 695 424 Jinak je to bomba naprosto závislácká hra mam Huntera na nejakym 23 lvl a fak super jen tedka v tý druhy mape mě nejde splnit Q posbírat části revolveru ta poslední část tam prostě neni jak kdyby byla zapadla v textuře nebo co. Trošku mě vadí vertikální split-screen ale dá se na to zvyknout. Obtížnost je taková ošemetná dát o 3 lvl silnějšího je někdy dost HC, hlavní je používat ten main skill u Huntera je to Bloodwing, a dá se to. Plnit Q je základ a nejlíp všechny no, je za to nejvíc prachů a nejvíc expů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.