Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Borderlands

Silas

Recommended Posts

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Díky možnosti prodeje zbraní o ktere sem nevedel ... a proto sem je vyhazoval ... bunkr dobit klíč k nové lokací získan ... boss s granatama zabit :D

Už mam uroven 16 sirena ... našel sem stít s obnovou zdraví : mam brokarnu ktera dava 26x12 a ještě k tomu ma výbornej fire rate a při melee utocích dokaže omráčit nepřítele (ma v sobě nějaký jed nebo co ... :D ) na několik sekud ... pořad mam smg s 15 na jednu kulku už od levlu 5 ... a snipu která má 80 na jednu ranu a dost dobrej fire rate ... akorát mě štve že mi hra pořád generuje brokovnice :D zatím sem nedostal žadnej dobrej samopal :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela by mě zajímalo jak funguje ten generator zbraní tak já mam level 16 a dostal sem luxusní brokovnici tědka :D ma poskození 25 + energetické výboje17za vteřinu :D (neco jako tam jsou emp granaty hukot zbran ) kdyz někomu dam kritycký poškození tak s brokárny tak nemá šanci přežít 2x rany s elektrovýbojem ani maník na 12 ..a co vy jakej zajímavej kvér ste doposad měly ... a dokonce sem dostal i raketomet s poškozením 190

Odkaz ke komentáři

Perfektní gamesa. Mám dohráno a ze srandy jsem to začal hrát znova. Zbraně,level a vše po dokončení zůstane a jede se nanovo. (škoda že to nejde začít hrát za jinou postavu-samozřejmě nemyslím novou hru úplně od začátku) Nepřátele jsou samozřejmě taky pořádně tužší a zbraně se generují stále silnější) (Sniperka s damage 750)Snažil jsem se splnit všechny questy a tak mě ten revolver docela štve :-) Jediný nesplněný úkol...

No prostě pecka..

Odkaz ke komentáři

Chtel sem se zeptat udelal jste Qest smoke signals ? ja nemuzu najit hned ten prvni asi sem slepej ale uz se tam prolezl cely mesto snad 5x a porad to nemuzu najit

co hledáš ted si tu misi nejak nemužu vybavit ... popřípadě jakej si level :D

Odkaz ke komentáři

hele nevíte jak rychle expit do 50level? jsme 38 a od toho to jde fest pomalu protože není koho zabíjet dostávám max 400xp a to jednou za čas a z misí toho už moc nedostanu napadlo mě max hrát coop přes net a hledat někoho kdo dělá misi za hodne xp

Odkaz ke komentáři

aha :D a ty newis to v tom old heavnu ten ukol jak to udelat nebo kde to je ?

Vim ta mise je celkem dost HC, v podstatě koukej na oblohu je videt dym kterej stoupá ze zapálenýho kontajneru, tak běž za dýmem a dojdeš k cíly (čtyři nebo 3 sou ty zapalený kontajnery).

Jinak hraju to od znova věci i skilly zustanou. Když to dohraješ a deš z5 do lobby a u postavou s kterou si dohrál ti to nabídne Playtrough1 (pokračuješ v dohraný hře) nebo 2 první je tvoje dohraná hra - dvojka valíš od začátku a je to daleko větší výzva po pár prvních Q sem o dva levely UP :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu