Zavorka Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 doporučuji se vrátit a udělat quest nižšího levelu jinak to nedáte a nebo zkusit používat schopnost jinak už mám level 24 ... drtím levely 25-27 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 doporučuji se vrátit a udělat quest nižšího levelu jinak to nedáte a nebo zkusit používat schopnost jinak už mám level 24 ... drtím levely 25-27 :D jak poznám u questu obtižnost :D aybych vedel do čeho jdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 jak poznám u questu obtižnost :D aybych vedel do čeho jdu :D jak ho bereš tak tam máš level někde napsanej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Jdou tam nějak prodávat zbraně? jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Jdou tam nějak prodávat zbraně? jak? Ve vsech automatech to jde,staci si prepnout RBckem na SELL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Díky možnosti prodeje zbraní o ktere sem nevedel ... a proto sem je vyhazoval ... bunkr dobit klíč k nové lokací získan ... boss s granatama zabit :D Už mam uroven 16 sirena ... našel sem stít s obnovou zdraví : mam brokarnu ktera dava 26x12 a ještě k tomu ma výbornej fire rate a při melee utocích dokaže omráčit nepřítele (ma v sobě nějaký jed nebo co ... :D ) na několik sekud ... pořad mam smg s 15 na jednu kulku už od levlu 5 ... a snipu která má 80 na jednu ranu a dost dobrej fire rate ... akorát mě štve že mi hra pořád generuje brokovnice :D zatím sem nedostal žadnej dobrej samopal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Docela by mě zajímalo jak funguje ten generator zbraní tak já mam level 16 a dostal sem luxusní brokovnici tědka :D ma poskození 25 + energetické výboje17za vteřinu :D (neco jako tam jsou emp granaty hukot zbran ) kdyz někomu dam kritycký poškození tak s brokárny tak nemá šanci přežít 2x rany s elektrovýbojem ani maník na 12 ..a co vy jakej zajímavej kvér ste doposad měly ... a dokonce sem dostal i raketomet s poškozením 190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daftnes Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Perfektní gamesa. Mám dohráno a ze srandy jsem to začal hrát znova. Zbraně,level a vše po dokončení zůstane a jede se nanovo. (škoda že to nejde začít hrát za jinou postavu-samozřejmě nemyslím novou hru úplně od začátku) Nepřátele jsou samozřejmě taky pořádně tužší a zbraně se generují stále silnější) (Sniperka s damage 750)Snažil jsem se splnit všechny questy a tak mě ten revolver docela štve :-) Jediný nesplněný úkol... No prostě pecka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Ten kus revolveru sem našel je na prave straně v jednom z vraků těch aut co to lemujou, ale dalo mě to zabrat než sem to našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 no už mám level 28 ... a musím říct že nejlepší zbraně ve hře jsou samopaly ... fakt silnější než bazuka :D hlavně samopal který má ohnivý učinky aspon 3x :D ... já mám 4x zbraň je pro level 22 a bezproblémů drtím 29-30 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Ted sem našel luxusní snipu pro level 19 ma sice zasobník jen na 3rany ale poškození asi 139 + 3x výpušné poškození takže když dám třeba 17l enemakoj headshot uletí mu hlava :D kritické poškození ma kolem 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chance Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 hele mam takovej dotaz cela hra ma jit prej i v Co-op a ja mam huntera na 14 levelu a nejak sem nepobral jak by se ke me mel nekdo pripojit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 ........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Tak včera dohráno - na konci lvl 36 Hunter, každopádně si to proběhnu ještě párkrát ať to dám na ten 50 lvl :) prostě je to super gameska .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 hele mam takovej dotaz cela hra ma jit prej i v Co-op a ja mam huntera na 14 levelu a nejak sem nepobral jak by se ke me mel nekdo pripojit??? jj, co-op až ve čtyřech btw. hru se si před chvílí objednal, tak se těším až si v pátek zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 tak včera jsem to už taky dohrál chystám se projet všechny ostatní mise xD a zkusím to dát na 1000G :) ... jinak mám level 36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Chtel sem se zeptat udelali jste Qest smoke signals ? ja nemuzu najit hned ten prvni asi sem slepej ale uz se tam prolezl cely mesto snad 5x a porad to nemuzu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Chtel sem se zeptat udelal jste Qest smoke signals ? ja nemuzu najit hned ten prvni asi sem slepej ale uz se tam prolezl cely mesto snad 5x a porad to nemuzu najit co hledáš ted si tu misi nejak nemužu vybavit ... popřípadě jakej si level :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 No jsu 30 je to v Old Heaven a jeto jako by hned na ulici a sviti ten crystal do prostrde ulice a tam nikde nic neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 hele nevíte jak rychle expit do 50level? jsme 38 a od toho to jde fest pomalu protože není koho zabíjet dostávám max 400xp a to jednou za čas a z misí toho už moc nedostanu napadlo mě max hrát coop přes net a hledat někoho kdo dělá misi za hodne xp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Kdyz zacnes hrat jako by od znova tak ti zustanou veci atd a bude to tesi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Kdyz zacnes hrat jako by od znova tak ti zustanou veci atd a bude to tesi ne ? hmm to já nevím ...ani nevím kde se to startuje znova :D navíc nechci znovu protože chci dodělat všechny mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 aha :D a ty newis to v tom old heavnu ten ukol jak to udelat nebo kde to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 aha :D a ty newis to v tom old heavnu ten ukol jak to udelat nebo kde to je ? Vim ta mise je celkem dost HC, v podstatě koukej na oblohu je videt dym kterej stoupá ze zapálenýho kontajneru, tak běž za dýmem a dojdeš k cíly (čtyři nebo 3 sou ty zapalený kontajnery). Jinak hraju to od znova věci i skilly zustanou. Když to dohraješ a deš z5 do lobby a u postavou s kterou si dohrál ti to nabídne Playtrough1 (pokračuješ v dohraný hře) nebo 2 první je tvoje dohraná hra - dvojka valíš od začátku a je to daleko větší výzva po pár prvních Q sem o dva levely UP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Dik uz to mam :D ja sem to mel vystrileny to mesto snad uz 5x taky sem tam udelal 2 lvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.