Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Borderlands

Silas

Recommended Posts

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Musíš zachranovat takovy ty robůtky (vezmes od nich Q) co se válej po nekterejch mistech po cely hre, stejne jako na zacatku hry jak si zachranoval toho voranzovyho, mno a kdyz je opravis(splníš Q) dostanes item na ktere kdyz cvaknes v inventari tak ti to zvetsi bagl myslim o 3 nebo tak nak.

Ted mam asi bagl na 33 nebo tak nak, tak uz se tam neco vleze :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechno záleží jakym stylem chceš hrát, první hru jsem jel Sniperky a Bloodwinga takže první dva stromy v levo, ale při druhým průchodu sem respectnul na Sniper + Pistols všechno je jen o stylu jakym cheš hru hrát :) a když se ti to nelíbí vždycky se to dá za prachy resetovat a zkusit to jinak ...........

Odkaz ke komentáři

hele mám otázku nechce se mi to zkoušet ... jak to projedu , jde začít novou hru a pak se ke staré vrátit?

Nezkoušel jsem ale pokaždý když vybírám postavu tak mě to nabídne Playthroug1 nebo 2 takže by to teoreticky mělo jít zkusim doma a dám vědět.

Odkaz ke komentáři

diky za odpověď, jinak jsem teda hledal, kde se da ty body odkoupit, ale nenašel jsem, můžeš mi prosím poradit?, díky

Všechno záleží jakym stylem chceš hrát, první hru jsem jel Sniperky a Bloodwinga takže první dva stromy v levo, ale při druhým průchodu sem respectnul na Sniper + Pistols všechno je jen o stylu jakym cheš hru hrát :) a když se ti to nelíbí vždycky se to dá za prachy resetovat a zkusit to jinak ...........
Odkaz ke komentáři

Ahojte,

tak jsem se zde dočetl, že někteří měli problém najít 4 část sniperky ( beru to jako pořadí,jak je to řazeno pod sebou ty části), já nemohu najít 2 část, lítám tam jak hadr na holi a nic, poradí někdo, kde to je zašito? díky

ja to hraju na PS3 tak nevim esli to bude stejny ale ja je mel hnedka jak projdes tou branou tak pred tebou je skalisko, takova mala chatrc a uni barel tak tam prvni a pak ostatni soucastky na terasach ( tim myslim jak sou ty budovy udelany ve stylu ze sou jakoby na balkonech :D ) a kvuli ty jedny musis vyskakat - dostanes se na jednu tu plosinu kdyz na tech skaliskach prejdes most , tam bude takova bouda a za ni krabice nebo co to a kdyz po nich vyskaces tak tam je dalsi terasa a dalsi soucastka ....

tem dotaz ja na ostatni - asi nakej storage zbrani tam neni co ? docela mi vadi ze si nemuzu nechavat vic zbrani , aspon ze uz mam backpack na 15 xD

a jeste dotaz - ja to hraju na PS3 a hrozne mi vadi framerate kterej je chvilema tak mizernej ze se hra doslova trha ( framerate tak 15 fps ) stava se to i vam s xkama ?

Odkaz ke komentáři

Dík za info, návod super, večer zkusím, no jinak popisovat něco tak v rozsáhlém prostředí je taky nářez. No kdybych náhodou lamyl, kdybys třeba pak poslal screen, byl bych rád :cheesygrin: jinak mě štve, že u některých Qstů ten symbol na mapě bliká zbůhdarma :roll:

ja to hraju na PS3 tak nevim esli to bude stejny ale ja je mel hnedka jak projdes tou branou tak pred tebou je skalisko, takova mala chatrc a uni barel tak tam prvni a pak ostatni soucastky na terasach ( tim myslim jak sou ty budovy udelany ve stylu ze sou jakoby na balkonech :D ) a kvuli ty jedny musis vyskakat - dostanes se na jednu tu plosinu kdyz na tech skaliskach prejdes most , tam bude takova bouda a za ni krabice nebo co to a kdyz po nich vyskaces tak tam je dalsi terasa a dalsi soucastka ....

tem dotaz ja na ostatni - asi nakej storage zbrani tam neni co ? docela mi vadi ze si nemuzu nechavat vic zbrani , aspon ze uz mam backpack na 15 xD

a jeste dotaz - ja to hraju na PS3 a hrozne mi vadi framerate kterej je chvilema tak mizernej ze se hra doslova trha ( framerate tak 15 fps ) stava se to i vam s xkama ?

Odkaz ke komentáři

by mě zajímalo, jak to chceš patchovat na Xku to není PCčko :cheesygrin:

Optachovat hra jde i na konzolich ... stačí být připojenej k xbox live a nebo psn .. a při spuštění hry ti to automaticky nabídne ... že je update hry jestli ho chceš stáhnou a použít :D co jako mýslíš že neexistujou opravnáý baličky i pro hry na konzole :D

link a více informací o updatu hry :D http://www.xboxweb.cz/hry/borderlands/6793-patch-pro-borderlands-dnes.html

Odkaz ke komentáři

v poho, díky za osvětlení, jinak nic proti samozřejmě, mám konzoli asi 2 mesíc. Jinak se ještě tedy zeptám : mám 2 profily Off a Onlinovej, když se připojím na live a opatchuju pře live asi ten patch bude i v OFFu, že? mam to instalnute na HDD, možná blbá otázka, ale člověk nikdy neví. Jo a nemám už Gold účet, ale ten je snad jen pro hraní online.

Optachovat hra jde i na konzolich ... stačí být připojenej k xbox live a nebo psn .. a při spuštění hry ti to automaticky nabídne ... že je update hry jestli ho chceš stáhnou a použít :D co jako mýslíš že neexistujou opravnáý baličky i pro hry na konzole :D

link a více informací o updatu hry :D http://www.xboxweb.cz/hry/borderlands/6793-patch-pro-borderlands-dnes.html

Odkaz ke komentáři

Tak jsem Borderlands pustil a říkal jsem si "hmm, no tak ujde, ale nic moc". ... A najednou, ani nevím jak, mám odehráno asi 13h herního času, level 21 a právě jsem získal achievement za splnění úplně všech úkolů v arid baldlands :) ... takže nakonec to je asi dobrá hra :D

Jenom mě teda štve, že mi negeneruje nic moc zbraně. Už asi 4 levely používám pořád ty samý :( Ale dobrý :P ... A taky mě teď naštval jeden prodejní automat. Nabízel jako prémiový produkt jedno SMG za 400.000 :) Fakt naprosto suprový !! ... Jenže na mám kontě je jenom asi 70.000 :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu