Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Borderlands

Silas

Recommended Posts

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Teda to je pravda, že nějakýho extra přípěhu si nejsem vědom :) ... Ale co, vždyť je to ala Diablo, jenom 1st person. Prostě hodně akce. ... Takže možná se pletu, ale příběh tady asi nebude tolik aktuální téma jako třeba u RPG :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pribeh tam je...jenom ho musis sledovat...de o to dostat se do nejakyho Vaultu(asi Fallout 3 :D )jinak nic moc....ale hra fakt super.....jinak nediv te se ze mate malo penez a blby zbrane..tahle hra je delana spis na Coop..ja to hraju s bratrem po LAN(PC)a je to daleko lepsi tezsi nepratele(ja mam lvl 25 a nasel sem tam masera kterej mel 30 :D )a taky daleko lepsi looty kdyz hrajete s nekym...a vic penez.....myslim ze ted uz bych to sam nehral...

Odkaz ke komentáři

presne jak rika kapr , je to o planete jmenem Pandora kde se udajne nachazi vault kterej je plnej penez , zenskejch a moci ( je to fakt husty ze ve falloutech clovek utika z vaultu a tady je to presne naopak:lol: ) a vy (vase postava ) se snazi do vaultu dostat...jenze clovek by taky cekal nakej dej z dialogu postav a tak , jenze vetsinou aji celkem dulezity veci vam rikaj skrze intercom zrovna kdyz nekde triskate hordy nepratel takze je to tak trochu tezsi vnimat =Đ ale uplne nejvic si clovek tuhle hru vychutna kdyz dela ukoly o par levelu vejs , to uz pak neni jen bezmyslenkovity zabijeni nepratel , pac pak styl kamikaze vetsinou konci smrti ;) a taky se mi dost libi battle muzika , ta je nekdy fakt narezova ^_^

Odkaz ke komentáři

nj, o tech par levelu vejs uz se ti treba zas muze stat to co me,z e mas nepritele, do kteryho vyprazdnis zasobniky vsech zdravi a on bude na pulce zdravi, takze smula..

ale jde mi spis o to, ze jak to ted hraju, tak proste beru questy, ani prakticky nemusim cist o co jde, jdu za kosoctvercem, vycistim, jdu zpatky, atd.. a to me prestava bavit

Odkaz ke komentáři

nj, o tech par levelu vejs uz se ti treba zas muze stat to co me,z e mas nepritele, do kteryho vyprazdnis zasobniky vsech zdravi a on bude na pulce zdravi, takze smula..

ale jde mi spis o to, ze jak to ted hraju, tak proste beru questy, ani prakticky nemusim cist o co jde, jdu za kosoctvercem, vycistim, jdu zpatky, atd.. a to me prestava bavit

jo taky tak to je...ten na ty 30 Lvl ten byl masitej ale byl to psycho takze nestrilel a jenom behal.....ale dali jsme ho celkem snadno...a jinak ja naboje neresim:D mam tu vec ktera ti doplnuje pomalu naboje :D...

jinak prave proto ze je to takovyhle behani to podle me nema cenu hrat sam

Odkaz ke komentáři

presne jak rika kapr , je to o planete jmenem Pandora kde se udajne nachazi vault kterej je plnej penez , zenskejch a moci
Tak o tom vaultu vím, ale nějak mi uniklo, že je plnej peněz a ženskejch :) ... Každopádně příběh opravdu není hlavní devizou.

A jinak co se týče těžších protivníků. ... Tak nevím jak vy, ale já si nemůžu dovolit jít ani o level výš než jsem já. Nebo leda potom vyplýtvat všechny náboje. Protože třeba pokud jsem zkusil jít na toho Sledge (myslím - byl to poslední boss v arid baldlands), tak jsem si ani neškrtnul. Ubral jsem štíty a třeba půl zdraví ale potom mě dostal. A po respawnu když jsem k němu přibehnul tak měl zase oboje plný. ... Proto nechápu některý zde kteří kosí protivníky o třeba i jen 2 levely výš. Naprosto nemyslitelný. ... A přitom pořád kontroluju obchody na zbraně a štíty, jestli není něco lepšího co bych si mohl pořídit. Prolézám všechny bedny a tak. ... Možná že ve dvou by to šlo líp. A taky vzhledem ke svému stylu hry jsem si asi neměl hrát huntera. Spíš něco víc na blízko.

Jo a taky jak je to s tím, pokud zbraň dává navíc třeba oheň 4x, blesk 2x a tak. To je její normální damage násoben 4 nebo 2 (tj. něco jako u brokovnic ) ? Nebo jak se potom počívá vlastně ta damage co zbraň může dát ?

Odkaz ke komentáři

Tak o tom vaultu vím, ale nějak mi uniklo, že je plnej peněz a ženskejch :) ... Každopádně příběh opravdu není hlavní devizou.

A jinak co se týče těžších protivníků. ... Tak nevím jak vy, ale já si nemůžu dovolit jít ani o level výš než jsem já. Nebo leda potom vyplýtvat všechny náboje. Protože třeba pokud jsem zkusil jít na toho Sledge (myslím - byl to poslední boss v arid baldlands), tak jsem si ani neškrtnul. Ubral jsem štíty a třeba půl zdraví ale potom mě dostal. A po respawnu když jsem k němu přibehnul tak měl zase oboje plný. ... Proto nechápu některý zde kteří kosí protivníky o třeba i jen 2 levely výš. Naprosto nemyslitelný. ... A přitom pořád kontroluju obchody na zbraně a štíty, jestli není něco lepšího co bych si mohl pořídit. Prolézám všechny bedny a tak. ... Možná že ve dvou by to šlo líp. A taky vzhledem ke svému stylu hry jsem si asi neměl hrát huntera. Spíš něco víc na blízko.

Jo a taky jak je to s tím, pokud zbraň dává navíc třeba oheň 4x, blesk 2x a tak. To je její normální damage násoben 4 nebo 2 (tj. něco jako u brokovnic ) ? Nebo jak se potom počívá vlastně ta damage co zbraň může dát ?

no tak ja chodim(ve 2) i normalka na protivniky co maj o 2 lvl vic...i vetsi level...je pravda ze sou fakt tezky a tebe zabijou na par ran...ale je to o to lepsi....jinak ty zbrane(technech)to jsou ty s tema 1-4x navic co maj ohen atd...ty ubiraj vic..a mas sanci ze mu udelas zraneni ohnem nebo tim co ma ta zbran u sebe...ale neni to jako ze by ubirala 4x vic..to je jenom u brokovnice a nekterejch zbrani...ja mam myslim brokovnici 11x57 a kdyz se trefim tak dam i 2000 dmg(crytical hit)

Odkaz ke komentáři

mam takovej malej problem s jednou misi.

Jedna se o to ze musim sezbirat 4 kousky revolveru. Je to v pousti u ropny veze. Tri byly ruzne rozmisteny. jen u ctvrty casti mi to ukazuje ze je to pod striskou (jako by garaz). Jenze na ty strisce ani pod ni nic neni :-(. Rad bych mel vsechny ukoly ....

Dik moc

Odkaz ke komentáři

mam takovej malej problem s jednou misi.

Jedna se o to ze musim sezbirat 4 kousky revolveru. Je to v pousti u ropny veze. Tri byly ruzne rozmisteny. jen u ctvrty casti mi to ukazuje ze je to pod striskou (jako by garaz). Jenze na ty strisce ani pod ni nic neni :-(. Rad bych mel vsechny ukoly ....

Dik moc

asi ti schazi ten na ty kleci ,tam musis vyskakt po skale , je to takova kleca uvnitr takovej ten kruh na otevirani napr dver v ponorce a je tam jeste par beden u ni

Odkaz ke komentáři

Souhlasim s tebou. Jak hra generuje na houby zbraně tak máš kolikrát problém i se stejným lvl, to mi trochu vadí, jinak coolezní záležitost.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

tak uz je to pul hodiny co sem tuhle hru " slavnostne " dohral ... teda musm uznat , ze tak moc me jeste zadna hra nezklamala , cekal sem od konce vic , ale to jak to pojali to je naprostej vysmech ... jinak koncim lvl 35 soldier , moje nejlepsi zbran je revolver(zlatej naps ) s 225 damage a tusim ze 4 x corrosive element ( proste rubacka , par vystrelu a vsechno chcipa)...dohral to uz taky nekdo , zklamal ho taky tak moc konec ze kteryho mam proste pocit jako kdyby totalne naschval uz dopredu to bylo udelany aby pripadne mohli udelat pokracovani ?

Odkaz ke komentáři

tak uz je to pul hodiny co sem tuhle hru " slavnostne " dohral ... teda musm uznat , ze tak moc me jeste zadna hra nezklamala , cekal sem od konce vic , ale to jak to pojali to je naprostej vysmech ... jinak koncim lvl 35 soldier , moje nejlepsi zbran je revolver(zlatej naps ) s 225 damage a tusim ze 4 x corrosive element ( proste rubacka , par vystrelu a vsechno chcipa)...dohral to uz taky nekdo , zklamal ho taky tak moc konec ze kteryho mam proste pocit jako kdyby totalne naschval uz dopredu to bylo udelany aby pripadne mohli udelat pokracovani ?

ja to dohral vcera taky :D nejak podobne...konec sem nepochopil:Dnebo takhle..pochopil ale vubec mi to jako konec neprislo:D..cekal sem teda daleko vic.....a hlavne tak p*** na konec byla pekne lehka....ale je pravda ze je to pekne velky(ty vsechny lokace)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Tak už mám taky dohráno. Podle ukazatele ve hře mi to trvalo asi 32 hodin a level 37. Dojmy jsou teda nakonec celkem rozpačitý.Po neslaném nemastn¨ém úvodu jsem najednou zjistil, že to hraju jako ďas a nevnímám čas, aby se ale po čase nenápadně vetřela repetivnost úkolů a celkem asi i nuda. ... Hrál jsem to jenom proto, abych to dohrál a mohl se vrhnout na něco jinýho :) ... Konec taky celkem zklamal, takže ve výsledku bych dal 7 / 10. ... Veřím ale tomu, že ve více lidech to může být daleko větší švanda.

Každopádně hlášku Claptrapů "oh my god, I'm leaking !!" nebo "I can see the code ...", to jsem se smál pokaždý :) ... Smysl pro humor se této hře nedá upřít :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Fuuu hru jsem dohral asi pred dvema tydnama za Huntera...Dokonaly...Mozna me taky trosicku konec a celkove pribeh sklamal ale porad je to pro me hra roku...

Vcera jsem odehral v kuse vsechny mise ze Zombie Landu Dr. Neda...Dokonaly...

Gamescore uz mam 1075/1125 a chybi me posledni achievement...Dostat se na level 50...

Ja uz jsem na 49 takze to dlouho nebude trvat :)

Jeste jednou rikam pro me ta hra nema jedinou chybu, dokonaly...

Odkaz ke komentáři

Taky sem to dohral ... zatim jen jednou a za Sirenu lv 33 ... konec opravdu tak trošku sklamal ten poslední Boss fight :D ale dobra hra doufam že jednou vydaj GOTY edici s datadiskem....

po zabiti Destoreyta a po zavěrečných titulkach sem se vratil do hry a je tam kosočtverec a quest najit valout key ale nikde ho nemužu najit ... poradte co mam hledat a nebo je to konec hry THKS

Odkaz ke komentáři

Jo ted jsem si taky vzpomel musis ho donyst ty Tannis...Bydli tam sama v tom domku...Nez k ni dojdes utoci na tebe ti pavouci a jeste Rakkove...Nevim jak se jmenuje ta oblast kde ona bydli ale je to na ty velky mape kde jsou ty dva velky mosty...

Nevim proc se ti to ale neukazuje...

Odkaz ke komentáři

Bordelands je super hra,hral sem ji z bratrem a 2 komosema v coopu,kazdej za jednu postavu a podle nasich nazoru je to hra prave delana hlavne pro coop,kazda postava ma team spec.doufam ze to napisu dobre artefact,treba hunter doplnuje celkem rychle zbrane,nemeli sme potrebu koupit ani sebrat jedinej naboj,soldier zase zdravy,dosli jsme na 30 level nevim jak daleko je pro nas jeste konec,ale po banu prisel velice rychle :)Parkrat sem si daval sam a neni to ono :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu