Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Borderlands

Silas

Recommended Posts

Zdravím. Narazil jsem na tenhle dlc a v navodu je

-=- Download title updates... if any for the release > http://xbuc.24.tl/

-=- Install TU [TiTLE UPDATE] files to Cache dir of the Xbox HDD

-=- Transfer tu xbox hdd or with xexmenu just fxp to hdd:/partition3/content/0000000000000000/ .

zkousel nekdo neco podobnyho ?????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Tohle obsahuje pouze první dvě DLC, Mad Moxxi´s Underdome Riot a Zombie Island of Dr. Ned. Samozřejmě, potřebuješ ke spuštění původní hru.

Pokud ještě BL nemáš, doporučuji hledat Borderlands Game of the Year Edition, která obsahuje jak původní hru, tak kódy pro stažení přes DLC. Pochopitelně pouze v originální verzi.

Odkaz ke komentáři

Většina DLC opravdu potřebuje původní hru. Nakonec "disková verze" není nic jiného, než přesně ty DLC z Live, než umístěné na fyzické médium. V této podobě to vychází pro lidi, co nemají z nějakého důvodu přístup na net.

V této hře všechny DLC přidají oblast ve hře, kam se dá teleportovat. Těžko ta místa budou fungovat bez základu.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Čau, mam doma nově xbox, dřív jsem měl playstation. Hra vypadá skvěle, jen ten gamepad je nějakej divnej, jak se trefujete? ty páčky jsou brutálně citlivý a mám pocit, že z toho za chvíli zbláznim. Jak hrajete střílečky obecně, myslíte, že se to časem naučim

Odkaz ke komentáři

Čau, mam doma nově xbox, dřív jsem měl playstation. Hra vypadá skvěle, jen ten gamepad je nějakej divnej, jak se trefujete? ty páčky jsou brutálně citlivý a mám pocit, že z toho za chvíli zbláznim. Jak hrajete střílečky obecně, myslíte, že se to časem naučim

Jestli jsi mel playstation, nemel by to bit porblem, rozdil tam neni (az na rozmisteni pacek)

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
Nevite cim muze byt ze mi u borderlands nebezi zvuk hlasu ve video sekvencich,pouza hudba a okolni zvuky.Ve hre uz to jede normalne,spatne vypalene?Pc maker rikal neco o nastaveni jazyku v settings,nekdo kdo ma stim zkusenost?diky moc.

Já jsem si koupil novou GOTY edici a dělá mi to samé aji všem mojím kamošům tak buď v klidu nejsi sám. A nikdo neví jak to spravit

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu