kalexar Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Zdravím. Narazil jsem na tenhle dlc a v navodu je -=- Download title updates... if any for the release > http://xbuc.24.tl/ -=- Install TU [TiTLE UPDATE] files to Cache dir of the Xbox HDD -=- Transfer tu xbox hdd or with xexmenu just fxp to hdd:/partition3/content/0000000000000000/ . zkousel nekdo neco podobnyho ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafik Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Pokud nemas JTAG, tak to ani neres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 tak JTAG je jen napajeni par dratu na zakladovku, jen jsem nepochopil k cemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armstrogg Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Zdravím. Mám problém s Borderlands s kamarádem jsme hrali split-screen dotahli jsme to na 32 level vešli do Old Haven a nějaký době se tam ráčil Xbox seknout, Následně po restartování jsem zjistil že moje postava je corrupt. Nevíte někdo jak obnovit data? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papls Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Lidi nevite co mam dělat :D Stahl sem tady Borderlands zkontroloval přes abgx všechno bylo v pohodě, vypálil rychlostí 1 ale hra se mi seká :( Nebo třeba když někdo mluví tak se seká ta řeč (vypaloval sem to 2x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Proč oživuješ starý topic ? Nejspíš už na tudletu otázku padla odpověd .... skus topic : Projekt : Podej ruku blbovi tam by ti měli odpovědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 nevite nekdo jak je to s pvp multipalyer v borderlands? ja jsem zatim slysel jen o tom ze jsou tam dva mody bullettime a arena ,nevite jestli jsou tam i naky dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ahoj nedal by nekdo coop stejnej gamertag jako nick... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jágr68 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Ahoj. Nevíte tady někdo jestli budou ty datadisky? Už je to docela dlouho od vydání a furt nic. NEMUZU SE DOCKAT:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Co přesně chceš? DLC? Ty už vyšly tři, spekuluje se o dalším. Jejich DVD verzi? To zatím vyšlo jedno, s prvními dvěmi DLC. Datadisk jako takový? Přes ty DLC tak nějak pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Obsahuje Borderlands :double game add on pack o kompletni verzi?Nebo pouze datadisky a je potreba mit borderlandhlavni verzi,abych hral ten datadisk?diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Tohle obsahuje pouze první dvě DLC, Mad Moxxi´s Underdome Riot a Zombie Island of Dr. Ned. Samozřejmě, potřebuješ ke spuštění původní hru. Pokud ještě BL nemáš, doporučuji hledat Borderlands Game of the Year Edition, která obsahuje jak původní hru, tak kódy pro stažení přes DLC. Pochopitelně pouze v originální verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Přesně tak, koukni do sekce prodám, Prototype tam má hru za myslím 850,- i s kódy na stažení všech DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 To je blbost ne?Proc by to vychazelo na dvd a jeste bych potreboval originalku?Preci dlc dvd verze nepotrebuje hlavni hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Většina DLC opravdu potřebuje původní hru. Nakonec "disková verze" není nic jiného, než přesně ty DLC z Live, než umístěné na fyzické médium. V této podobě to vychází pro lidi, co nemají z nějakého důvodu přístup na net. V této hře všechny DLC přidají oblast ve hře, kam se dá teleportovat. Těžko ta místa budou fungovat bez základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 JJ omlouvam se,myslel jsem ze to bude neco jako unded nightmare od red deadu co ma vyjit pry nebude potreba zakladni disk.,U bordelands je potreba.Tak borderlands urcite stoji za to .diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Nevite cim muze byt ze mi u borderlands nebezi zvuk hlasu ve video sekvencich,pouza hudba a okolni zvuky.Ve hre uz to jede normalne,spatne vypalene?Pc maker rikal neco o nastaveni jazyku v settings,nekdo kdo ma stim zkusenost?diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta_f Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Čau, mam doma nově xbox, dřív jsem měl playstation. Hra vypadá skvěle, jen ten gamepad je nějakej divnej, jak se trefujete? ty páčky jsou brutálně citlivý a mám pocit, že z toho za chvíli zbláznim. Jak hrajete střílečky obecně, myslíte, že se to časem naučim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Čau, mam doma nově xbox, dřív jsem měl playstation. Hra vypadá skvěle, jen ten gamepad je nějakej divnej, jak se trefujete? ty páčky jsou brutálně citlivý a mám pocit, že z toho za chvíli zbláznim. Jak hrajete střílečky obecně, myslíte, že se to časem naučim Jestli jsi mel playstation, nemel by to bit porblem, rozdil tam neni (az na rozmisteni pacek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Nevíte, lze hrát ve Splitscreenu taky online, nebo ne? tuhle možnost jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Nevite cim muze byt ze mi u borderlands nebezi zvuk hlasu ve video sekvencich,pouza hudba a okolni zvuky.Ve hre uz to jede normalne,spatne vypalene?Pc maker rikal neco o nastaveni jazyku v settings,nekdo kdo ma stim zkusenost?diky moc. Já jsem si koupil novou GOTY edici a dělá mi to samé aji všem mojím kamošům tak buď v klidu nejsi sám. A nikdo neví jak to spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Změn si v nastavení konzole Locale na English, pak by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.