Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár rad ohledně Xboxu 360

javak810i

Otázka

Zdravím všechny,

Xbox 360 mám prvně a jsem lama. Pročetl jsem si pár topiců a i topic pro začátečníky, ale stále mám pár otázek, tomu, toho, kdo mi na ně odpoví odměna nemine:D

1) Mám asi verzi Core (asi to nejstarší?)

a)takže vepředu je nahoře vedle mechaniky něco kryté černým plastem - žeby příjmač signálu z ovladačů?

b)dostal jsem k němu:

-zdroj

-kabel do zadního videovýstupu (mám jen jeden, hdmi ee) který končí VGA konektorem a dvěma cinch výstupy (zvuk)

- headset s divným konektorem (vůbec nevím, kam se strká) a jen s jedním sluchátkem

- dva ovladače.

- kupovane na inzerat (takze asi ne komplet)

Věci, které mě zajímají:

Proč nekončí ten kabel na video VGA vstupem? Muj monitor má VGA kabel, který je pevně s tělem a jen se dá někam zastrčit (PC), kabel u Xlka končí stejně?! Je na to nějaká redukce?

To samé se zvukem, ten video kabel končí VGA výstupním konektorem a dvěma cinch konektory na zvuk - na to jsem dostal redukci, ale na 3,5mm jack výstup! Já myslel, že by to měl být spíš vstup?! Takhle to připojim max. k monitoru s repráky, ale k normálním reproduktorům ne, na to potřebuji 3,5mm vstup a ten nikde na konzoli neni!

Proč má ten headset (zapojuje se do ovladače, to už sem zjistil) jen jedno sluchátko? To bude multiplayer jen mono?

Ovladač má vepředu konektor na kabel, který nemám. Slouží k nabíjení (tudiž se využije jen se setem akumulátoru do ovladače)?

K čemu slouží tlačítko pod sloty na memory kartu?

K hraní online a k ukládání gamesavů potřebuju kartu nebo HDD? Stačí jedno?

Chápu to dobře, že Xbox nemá wifi? Prý na to jde dokoupit modul, ten se strká kam?

Mám flash s mechanikou Hitachi LG, jaký fw je nejlepší (spouštění her, malá šance banu) mít?

Můžu sám flashnout na novější verzi (jednoduchost PSP) nebo to musí udělat flasher?

Co dělat když dostanu ban? Je konzole na vyhození?

K hraný online si musím založit účet... stačí (k tomu abych mohl uládat savy) obyčejna registrace bez placení?......Hraní mp se platí a v ČR není dostupné, funguje to tedy tak, že se registruju jako Angličan, koupím gold kartu např. na rok - (asi má nějaký kód, který se aktivuje v účtu) a můžu hrát? Když budu registrovaný jako UK a koupím kartu s UK body - za to můžu něco nakoupit v jejich storu?

Díky za vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkusim strucne odpovedet aspon na neco, takze...

To cerny je podle me prijmac pro dalkovej ovladac (jako byva k TV), ovladace fungujou na jinym principu.

S tou redukci by ti mohlo pomoct tohle.

S redukcema na JACK konektor neni problem, zeptej s v nejakym elektru.

Z headsetu ti jde jen hlas spoluhracu/protihracu (zbytek hraje normalne pres repraky) takze jo, bude to jenom mono, ale nicemu to nevadi.

Tlacitko pod slotama na kartu je na synchronizaci xboxu s novym ovladacem/kytarou atd.

Karta by mela stacit, ale lepsi je HDD kvuli stahovani veci z Live a novej Dashboard taky neco zabira, takze radeji HDD.

Presne tak Wifi neni vestavena, musis dokoupit. Nevim jiste, ale rekl bych ze ji tam pripojis pres USB.

S flashem ti neporadim, nic o tom nevim:cheesygrin:

A s tim poslednim odstavcem mas pravdu...Proste se zaregistruj GB ucet a vsechno bude fungovat.

Odkaz ke komentáři

• 0

Věci, které tě zajímají:

1.myslim ze jsem uz tu redukci nekde videl,zkus prohledat neaky stranky urcite je

2.musis poridit jeste jednu redukci prohledej tudle stranku urcite tam je http://satelity.nej-ceny.cz/772/kabely--redukce--konektory/?page=1

3.todle taky netusim ,ale asi jen mono

4.ano musis si koupit specialni batery kit a tam by mel byt i ten kabel

5.jestly myslis ten mali cvoncik tak to je na synchronizaci ovladace s boxem (mozna se pletu kdyztak me opravte)

6.na hrani online a na gamesave ti staci karta ale na stahovani ruznych dem a ostatniho obsahu z live si kup HDD ono i na hry je to lepsi nenicis si mechaniku

7.ten modul se zapojuje prez USB

8.to ted presne nevim protoze se obevila wawe4 ochrana asi bych pockal na 1.7 (jeste neni)

9.potrebujes SATA kabel ale dal nevim precti si neco v tutorialech tam to urcite je

10.konzole na vyhozeni neni jen se nepripojis na Xlive jinak offline funguje

11.registrace je zdarma a musis se zaregistrovat na mail s koncovkou .com a zeme asi UK a adresa neaka z UK koupis gold normalne ho zapises (ten kod) a s bodama je to stejny proste se musis tvarit jako Anglican :)

tada rychlejsi :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Heh díky lidi.

Takže se musim registrovan na nejakou zahranicni sluzbu poskytující mail abych měl koncovku .com a pak s tím se regnout na Xlive? Můžete mi nějakou doporučit?

Jinak potom, až budu mít mail tak si mam vymyslet meno a anglickou adresu? :cheesygrin:

Ok a k hrani mi staci jen gold ucet a ty UK body jsou na nakupovani?

Odkaz ke komentáři

• 0
Ok a s tím banem, když ho dostanu tak už na oné konzoli už nikdy žádným způsobem nerozběhnu multiplayer?

ne nerozjedes bohuzel ale kdyz budes mit hru poradne ostealtovanou a novej FW (myslim 1,7 az bude)tak by ti nemelo hrozit snad uz nic tedka s FW 1.6 je jen neakych 6% ze ti daji ban

Odkaz ke komentáři

• 0
Heh díky lidi.

Takže se musim registrovan na nejakou zahranicni sluzbu poskytující mail abych měl koncovku .com a pak s tím se regnout na Xlive? Můžete mi nějakou doporučit?

Jinak potom, až budu mít mail tak si mam vymyslet meno a anglickou adresu? :cheesygrin:

Ok a k hrani mi staci jen gold ucet a ty UK body jsou na nakupovani?

No nevim jak ostatni, ale ja tam mam registrovanej mail normalne na xxx@volny.cz

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu