suicide_duck Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 http://maclife.blog.zive.cz/2009/10/apple-pripravuje-radio-aplikaci-pro-iphone/ DOCELA HUSTY 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 L O L, fakt se mi nechce verit... to priste vydaj zarizeni a za rok zjistite, ze v nem je 30 dalsich veci.. kapesni nozik, pribor, televize, radio, fotak... Nejvic mi ale hlava neberu jednu vec - jaktoze se na to neprislo?? Jaktoze se na to neprislo ze specifikaci, jaktoze se na to neprislo, kdyz to nekdo rozebiral??? Jaktoze to nekdo z Applu nevynesl.. Fakt nechapu.. Na Bluetooth a na vse se prislo, ackoliv to iP jeste neumel pouzivat.. ale FM transmitter bych opravdu necekal. Navic nechapu, ze to Apple dava do provozu az ted. Chapu, ze se mu nechtelo cekat 2 roky navic, nez by vydal iP, jen kvuli tomu, aby tam byl hotovy i BT a FM radio, ale nechapu, ze to nevydal treba uz v update 2.0.0 - to je tak tezke zaridit FW, aby komunikoval se zarizenim, ktere iP obsahuje? :D Fakt mi to prijde jak SciFi - ani nevime, co mame v zarizenich. Jednou se jeste budeme divit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 hmm to je docela divny ze o tom nikdo nevedel hehe zachvili si apple vzpomene ze v iP je vlastne i automat na kavu a ja nevim co vsecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Však při vydání 3GS se o tom docela dlouho mluvilo, že je ve vnítř zařízení, které tohle dokáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 No nejhroší je na tom že tak drahá věc takovou věc jako radio nemá,měl jsem iPod Touch mp3 přehrávač s 8GB pamětí za deset tisíc a nemá rádio a Mp3 přehrávač z tržnice za 500 to má,vážně nechápu o co jim v Applu jde,mám tuhle firmu rád,ale vždy když od nich něco mám je to moc peněz za málo muziky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Vedelo sa o tom uz davno. Uz vtedy ked vyslo 3G. Bluetooth modul je spojeny s FM modulom. v 3G je len prijimac (neviem ci aj 2G) a v 3GS je prijimac aj vysielac. Inac viac ma zaujma ta zmienka o N-kovom WiFi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.