Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dementium The Ward / C.O.R.E - Cheat trouble

penthaler

Otázka

Ahojte, chtel bych se s vami podelit o zkusenosti z nasledujicich dvou her...

Obe jsem zacal hrat na Litku s AK2 a AKAIO 1.5 a testoval jsem jak hrani bez tak s cheaty... Pokud si hry chcete uzit, tak cheaty nepouzivejte, uz jen z nekolika duvodu...

C.O.R.E. - Pri spusteni prvni hry, vse ok, po ulozeni a naslednem vstupu do dalsi urovne cheaty prestanou fungovat a po nejake dobe se hra jednoduse kousne...

Dementium The Ward - Jelikoz jsem mel problemy najit par veci, hru jsem ulozil v nejake 8 Kapitole, nacheatoval vecicky (shanel jsem klic, par fotek - nemohl jsem se dostat do kufriku a otevrit guard tower), po opetovnem nacteni hry mi zcernaly obrazovky a dal se s nima nedalo nic delat (cely slot v riti)

Ano, muzu si za to sam (testovat uz budu jen bez cheatu), timto bych vas chtel varovat, abyste to sami nedelali, a usetrili si hodiny hrani (hlavne u toho Dementia, jelikoz to je opravdu tezka hra...)

V pripade ze pouzivate jine karty, napiste sem, zda vam to same dela i na nich...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu