palos Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 ahoj vsiml jsem si ze v ipodu (nano 4th) mam nejake 3 hry. chtel bych se zeptat Daji se tam nejake hry stahnout? Pokud ano, jak je tam dam? A kde je stahnu? za odpovedi dam thanks! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 pokud stáhneš rockbox tak tam máš třeba i doom 1,2 a třeba další wady ... rockbox.org ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 pokud stáhneš rockbox tak tam máš třeba i doom 1,2 a třeba další wady ... rockbox.org ;) a neporadil bys mi jeste prosim jak na to?:D ani jsem nenasel co stahnout a ani nevim jak to prez itunes dam do ipodu.... jediny co jem nasle je ipod nano 2nd ale ja mam 4th Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 hry si mužeš zakoupit na apple storu... rockbox na ipod nano 4g nejde ;) tady podporované zařízení http://build.rockbox.org/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 hry si mužeš zakoupit na apple storu... rockbox na ipod nano 4g nejde ;) tady podporované zařízení http://build.rockbox.org/ aha tak to mam docela smulu a jine reseni nez nakupovat tu neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 aha tak to mam docela smulu a jine reseni nez nakupovat tu neni? bohužel zatím ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Na Classica je - takze verim, ze to pujde i na Nano. Najdes si torrent, kde je restore, se vsema tema hrama a pouze v iTunes pres shift+restore nahrajes ten restore s tema hrama a melo by vse jit. Nesmis ale FW updatovat, musis nechat ten, co je v tom restore, a smaze se ti vse (vsechny songy), co jsi mel v Nanu, pred restorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Na Classica je - takze verim, ze to pujde i na Nano. Najdes si torrent, kde je restore, se vsema tema hrama a pouze v iTunes pres shift+restore nahrajes ten restore s tema hrama a melo by vse jit. Nesmis ale FW updatovat, musis nechat ten, co je v tom restore, a smaze se ti vse (vsechny songy), co jsi mel v Nanu, pred restorem. s timhle navodem co jsi mi ted napsal by to slo nebo to jde jen na classic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Muzes zkusit http://www.makeuseof.com/tag/how-to-hack-your-ipod-for-free-games/ .. ale nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
palos
ahoj vsiml jsem si ze v ipodu (nano 4th) mam nejake 3 hry. chtel bych se zeptat
Daji se tam nejake hry stahnout?
Pokud ano, jak je tam dam?
A kde je stahnu?
za odpovedi dam thanks!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.