Mr. Brain Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Exisatuje nějaký přehrávač avi v PSP? Já jenom, jestli je ta konverze videa do mp4 nutná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 jo myslim ze neco na to je... zkus psp.novinky.org tam myslim ze se to jmenuje nejak Xvid player nebo neco takoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GRiM Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Exisatuje nějaký přehrávač avi v PSP? Já jenom, jestli je ta konverze videa do mp4 nutná... Jo, jmenuje se to PSPlayerMT, ovsem video musi bejt v mensim rozliseni nez je maximum PSP, jinak se to trha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jOsHuAs Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 PSPlayerMT tenhle umi AVI i mnoho dalsich formatu, ale musis si zmensit rozliseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Brain Odesláno Květen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 jo nějaký PSPlayerMT (http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030021) jsem našel, mp4 mi přehraje bez problému, ale xvid ne, zasekne se při nabíhání přehrávání a uplně vypne psp, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 to video musí mít rozlišení max. 480*272 a fps. 29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.