Maydlo Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Zdravím, nevím jestli to tu někde na forku je, možná jsem to přehlídl jak jsem to hledal, ale chtěl jsem se zeptat jestli něco takového neexistuje, jako že by se dalo číst z texťáku nějaké poznámky které bych si v počítači třeba nahrál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 HB aplikace bookr nebo přes int. prohlížeč v PSP zadáním adresy file:/cesta k souboru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 dalo staci napsat do prohlizece psp file:/presnou adresu a nazev souboru (vcetne koncovky txt) a normalne se ti zobrazi ta poznamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maydlo Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Děkuji vám, moc mi to pomohlo, můžete lock :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Maydlo
Zdravím, nevím jestli to tu někde na forku je, možná jsem to přehlídl jak jsem to hledal, ale chtěl jsem se zeptat jestli něco takového neexistuje, jako že by se dalo číst z texťáku nějaké poznámky které bych si v počítači třeba nahrál?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts