Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP nefachá ale kontrolka power sviti zelene

FuBU

Otázka

Prosim pomocte mi nekdo.skousel sem DOWNGRADE +FW 2,71 SEB + updates+ALLTooLS a ve finalni fazi se mi melo psp resetnout a nabehnout modra obrazovka.delal sem vse podle navodu.ale psp se mi seklo.nic nefunguje a display nesviti..kdyz sem vyndal baterku a zapnul znovu psp rozsvitila se kontrolka power zelene ale na obrazovce nic ani se nerozsvitila.pls help...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Prosim pomocte mi nekdo.skousel sem DOWNGRADE +FW 2,71 SEB + updates+ALLTooLS a ve finalni fazi se mi melo psp resetnout a nabehnout modra obrazovka.delal sem vse podle navodu.ale psp se mi seklo.nic nefunguje a display nesviti..kdyz sem vyndal baterku a zapnul znovu psp rozsvitila se kontrolka power zelene ale na obrazovce nic ani se nerozsvitila.pls help...

v jaké že finální fázi a také jede ti recovery menu když vypneš na tvrdo psp a když ho zapneš a podržíš R nahoře...

Odkaz ke komentáři

• 0

este raz skus toto:

- vyber baterku...

- vloz baterku...

- stlac tlacidlo R (to je to horne prave priehladne tlacidlo)

- pocas stlaceneho tlacidla R zapni PSP (a stale to tlacidlo R drz)

Chcem(e) mat istotu, ze pojdes reklamovat PSP, s ktorym sa uz neda nic robit...

A ak Ti teda to Recovery menu nenabehne, tak pri reklamacii povedz, ze si upgradoval na vyssi oficialny firmware a ono sa to uz neprebralo... alebo povedz, ze normalne ides zapnut PSP a ono uz nic.

(upgrade na vyssi oficialny firmware je plne v sulade so zarukou)

Odkaz ke komentáři

• 0
skousel sem DOWNGRADE +FW 2,71 SEB + updates+ALLTooLS
este raz skus toto:

- vyber baterku...

- vloz baterku...

- stlac tlacidlo R (to je to horne prave priehladne tlacidlo)

- pocas stlaceneho tlacidla R zapni PSP (a stale to tlacidlo R drz)

Chcem(e) mat istotu, ze pojdes reklamovat PSP, s ktorym sa uz neda nic robit...

A ak Ti teda to Recovery menu nenabehne, tak pri reklamacii povedz, ze si upgradoval na vyssi oficialny firmware a ono sa to uz neprebralo... alebo povedz, ze normalne ides zapnut PSP a ono uz nic.

(upgrade na vyssi oficialny firmware je plne v sulade so zarukou)

ked skusal henten downgrader asi tam na 99% nebude mat recovery ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu